Hogyan csinálod a fenyőszürke szürke?

az új fa életkorához egy természetes ezüstös Gray -hez, szürke -FROWN vagy BLACK PATINA (az Wood -től függően), hagyja egy kis darab acélgyapot (vagy néhány nem horganyzott körmét) ) Egy éjszakán át a szokásos fehér ecetben, majd vízzel hígítjuk az 1-től 1-ig terjedő ecetet. (Ha 1/4 csésze ecetet használt, adjunk hozzá 1/4 csésze vizet.)Itt van, hogyan csinálsz egy viharvert foltot?

ahhoz, hogy elérje az viharvert -et, mindössze annyit kell tennie, hogy két folt . Először is, szüksége van folt -re a fa fehérített színű folt (mint a rozdóleum fa stain ), és törölje le a felesleget. Ezután hozzáad egy kis barna foltot (azaz Minwax korai amerikai), és törölje le. Használhatsz egy viharvert Gray-t is.

Ismerje meg, hogyan nézel ki a fát a vazeline-val? Hogyan kell a vazeline

 1. készletekkel a vazeline festékkel: Vaseline.
 2. 1. lépés: Volum-vazelin vékony réteg a projekt széleihez és bárhol kényelmetlen megjelenésű.
 3. 2. lépés: Paint a projekt.
 4. 3. lépés: Engedje meg, hogy a festék kissé száradjon (ne nedves az érintéshez), majd használjon nedves rongyot, hogy dörzsölje a vazeline területeket.
 5. , mint amit látsz?

Ezen kívül, hogyan készíthetek Wood Weathered Gray-t?

Az új Wood életkora egy természetes ezüstös szürke -hez, szürke -FROWN vagy BLACK PATINA (az Wood -től függően), hagyja, hogy egy kis acélgyapot (vagy néhány nem horganyzott) körmök) Egy éjszakán át a szokásos fehér ecetben, majd vízzel hígítsuk az 1-től 1-ig terjedő ecetet. (Ha 1/4 csésze ecetet használt, adjunk hozzá 1/4 csésze vizet.)

Hogyan készítsük el a Wood-et az ecettel?

Itt van az Fa és életkora, hogy a az régi és szürke. Iron ecet friss cédrus fűrészáru: áztassa néhány acélgyapot fehér ecet -ban néhány órára vagy néhány napig - minél hosszabb ideig meredek, annál sötétebb lesz az idősebb hatás. Töltse ki az üveget az acélgyapot és az Ecet -vel, a méréseknek nem kell pontosak.

Hogyan szódabikarbón és ecet kora?

Az -es fűrészárut az -es szódabikarbónák vastag bevonásával fedjük le egy standard ecset alkalmazásával, majd hagyjuk az fa -t a napban, hogy legalább hat órára szárítsák. Ha meg szeretné erősíteni a reakciót vagy a sebességet, permetezze az fa -t fehér Ecet -el, miután az -es szódabikarbónát és a vízkeveréket alkalmazza.

hogyan csinálsz festéket rusztikusnak?

 1. készítsen helyet. Indítsa el a csepp ruhákat és a terület elkészítését.
 2. homok és tisztítsa meg a darabot. Homok a darab felületén.
 3. festeni a darabot.
 4. After viaszt és felső festékréteg (opcionális)
 5. szorongás a darab csiszolópapírral és acélgyapottal.
 6. A folt (opcionális)
 7. védje a kész darabot poliuretánnal.

Mit néz ki a viharvert tölgyfoltnak?

öregített tölgy általában mint világosabb közepes folt színű. Húzza a szürke tippeket, amelyek segítenek az Weathered -nek. Ha kissé sötétebbre akarsz menni, mint a pácolt OAK , vagy az folt -t akarja barna és szürke tippekkel, akkor valószínűleg adjon egy Weathored Oak -et.

hogyan fested viharvert fa?

előtt a viharvert fa festhető, kiterjedt előkészítő munkát igényel annak biztosítása érdekében, hogy a festék több mint egy pár évig maradjon.
 1. 1. lépés: Készítse elő a felületet.
 2. 2. lépés: homok és kefe.
 3. 3. lépés: Szükség esetén alkalmazzon tömörítést.
 4. 4. lépés: Mossa le a tömlővel.
 5. 5. lépés: Alkalmazza a primert.

Hogyan foltos raklapot ecettel?


Az első lépés a DIY acélgyapot és az eCeish Stain elkészítéséhez, hogy hozzáadjon egy 0000 szuper finom acél gyapjúját egy kőműves edénybe. Ezután adjunk hozzá desztillált fehér ecet -t az üveghez. Szeretné kitölteni a legtöbbet, ne csavarja meg a fedelet az üvegre. Olvassa el, miért a következő lépésben.

Hogyan lezárja a Weathered Wood-ot?

A Régi fa lezárása
 1. Tisztítsa meg a felületet egy merev nylon súroló kefével, hogy eltávolítsa a por és törmelék eltávolítását, amely a tömítőanyagba csapdába eshet, ami egyenetlen felületet okozott.
 2. alkalmazzon egy réteg lenmagolajat.
 3. a lenmagolaj paraffinviaszral, a Home Improvement Centers festék osztályában.