Mi volt az utolsó epizód a törekvés?

ZENANAHasonlóképpen megkérdezik, mi történt a törekvés végén?

A végső epizód, a banda rivalizálásával egész városban, magában foglalja a DC George Fancy halálát (aki golyókat ér el, amelyek nem felelnek meg a golyók bármelyikével, amely a bandák között történt, ahol megtalálható) és A WPC Shirley Trewlove távozása Skóciai udvarra, míg a többi az

-vel is megismerhető, mi volt a Morse felesége? Az és a Tonight nézők látni fogják, hogy a szóban forgó tarot olvasót nem más, mint Sheila Hancock, aki 2002-ben halálig házasodott az Morse Star John Llaw-hoz, és csatlakozott az egyszeri vendég szerepéhez a sorozat finálé.

Ennek megfelelően lesz egy 8. szezon a törekvés?

Endeavour Season 7 A levegő mind az ITV, mind a PBS mesterműben 2020-ban lesz. szezon 8-as szezonban a 2021-es ponton.

mp_sf_list_0_mp4_video: mp_sf_list_0_image: 10397. mp_sf_list_0_title: Hol hagytuk ki. mp_sf_list_0_description: Az 5. évad sokkoló finálét, Icarus, nyomozó Constable George Fancy volt megölt egy galeri lő.

Az

Fred Csütörtökben említik Morse-ban?

Nem eredeti az Morse könyvekhez vagy műsorokhoz. Mindketten tudjuk, hogy McNutt volt Morse mentora. És tudjuk, hogy Neverland-től tudjuk, hogy az csütörtök elvárja, hogy törekedjen a mentorra McNutt alatt, amikor visszavonul. Az csütörtök egy kicsit zavarta, mert soha nem volt említett az Morse felügyelőjében.

is feleségül veszi a felügyelőt?

Manchester-Born John Thaw sok szerepet játszott a televíziós karrierje során. Az " Morse " után egy másik sorozatba ment, "Kavanagh QC". Ő volt házas , hogy színésznő Sheila Hancock, és szomorúan meghalt 2002 februárjában, 60 éves korában.

miért fertőzött csütörtök fegyelmezett?

Roger Allam - Ki játssza Di Fred Csütörtöket - azt mondta, hogy érvényben van, hogy az összes detektívjei a karrierjüket hátrafelé fordították: " Fred kissé leütötte, mert ő fajta a divatos meggyilkolták, és ezután a nagy új rendőrállomásra költözik, és most Ronnie
alatt dolgozik

A felügyelő Morse feleségül veszi Joan csütörtökön?

Apja, nyomozó felügyelő Frederick csütörtök (Roger Allam), talált rá rejtőzködik egy házas férfi az utolsó epizód a negyedik évad, sokkal döbbenetére. Azonban ezzel a kapcsolattal is a ratters, az Joan lehet beállítani, hogy megtalálja magát a törekvésnek ebben a szezonban, ha úgy dönt, hogy visszatér az Oxfordba.

végül Joan-val ér véget?


A sorozat során az Morse az Joan (Sara Vickers), a csütörtök lánya felé tenderelt. Up eddig soha nem tett mozgást, mivel az időzítés soha nem tűnik helyesnek. (És komolyan, ez az ő partnere lánya.) A Finale végződik -vel vele, és Joan szemtől szemben. Morse első alkalommal mozog.

Hogyan halt meg az ellenőr?

Tizennégy millió néző 2000-ben a végső Morse epizódba beillesztett, hogy az -es névtelen detektív a szívroham. Mr. Dexter arra késztette, hogy a testszám olyan magas volt, hogy Oxford Nagy-Britannia gyilkos fővárosává vált.

mi történt George Fancy-val?

A tavalyi fináléban az George Fancy meghalt a Crossfire-ben a rivális bandák közötti háború alatt. George -t háromszor lőtték össze egy Eddie Nero (Phil Daniels) tulajdonában lévő medence teremben. A pool teremben szinte azonnal meghalt a lövész sebek fogadása után.

Mi történt az 5-ös sorozatban?

Az ötödik szezon végén , az Oxford City Police, ahol Endeavour működik, feloldódott és összeolvadt Thames Valley Castabulary-val. & ldquo; Russell Lewis élvezte azt az elképzelést, hogy rázta fel, ahogyan azt tette, mert az törekvés dinamikus , csütörtök, fényes, furcsa, az sorozat sorozat óta állították be.

törekszik visszatérni 2020-ban?

Endeavour , Starring Shaun Evans, visszaadja a -t a PBS remekműve 2020 -ben.
Az

törekszik 2020-ra?


Igen, ott van lesz egy másik sorozata Detective Series Endeavour . 2019 februárjában az ITV megerősítette, hogy hetedik szezonra megújították a show-t.ITV nem adott pontos megjelenési dátumot, de megerősítették a termelés indul az idén, és Endeavour hetedik évad akarat levegő 2020 .

Mikor indult el a törekvés?

április 14, 2013

Hol van a törekvés?

Endeavour filmre át több helyen, beleértve az Oxford magát jelenetek, a korábban lövés ikonikus Bodleian Library, Radcliffe tér és a Sóhajok hídja. A Crime sorozatban bemutatott egyéb Oxford-alapú helyszínek a Christ Church College, a MacDonald Randolph Hotel és az Ashmolean Múzeum.

mi történt a csütörtök lányainak felügyelőjével a törekvésben?

A drámai finálé sorozat három, Endeavour -t biztonságosan mentettek ki egy bank raid & ndash; együtt Joan (Sara Vickers), az lánya Endeavour főnöke, DI Fred csütörtök (Roger Allam). De Joan, traumatizált, akkor elmenekült Oxford. Fred volt Bereft & Ndash; és törekvés , még mindig képtelen a zúzás rá, szív volt.

hogyan kapta meg a morse a jaguarát?

Az Morse szerepének megszerzéséről John Thaw ragaszkodott ahhoz, hogy a LANCIA Morse a könyvekben megváltozott JAGUAR jelre. autó szerelmeseinek a szájukban, a felügyelő Morse Jaguar jelzés 2 felhasználhatja a sorozatban adták 2005 novemberében több mint & pound; 100.000.

Hogyan írja le az Angliában?


törekvés maga a dolog, amit törekvés, a vállalkozás vagy a vállalkozás. Ez elsősorban British Spelling a szó. Az English középső english gyökere azt jelenti, hogy "elfoglalja magát" vagy "tegye a lehető legnagyobb" -t, így ha Ön törekszik -re, hogy tegyen valamit, akkor ezt megteszi, hogy komolyan és igazságos erőfeszítéssel csinálod.
Az

2019-ben törekszik?

Milyen idő Az törekszik a szezonban a TV-n? Endeavour Series Seven Seven Convudes február 23-án 8 órakor az ITV-en. A hetedik szezon termelése augusztus 2019 -ben kezdődött, amelyet a Show hivatalos Twitter oldalán jelent meg.

Miért sétált John Law egy limpel?

John Olvadás rendelkezik ernyedt amelynek oka egy autóbalesetben, amikor még kisfiú volt, és megsérült egy ideg okoz a lábát, hogy húzza.