Hogyan válhatok helyettesítő tanár Hawaiiban?

Miután elfogadta, a helyettesítő tanárokat az iskolaigazgató felügyeli.
  1. tanúsítás követelmények Hawaii helyettesítő tanárok .
  2. lépés: Keressen egy főiskolai fokozatot.
  3. 2. lépés: Szerezd meg az iskola előnyben részesített listáját.
  4. 3. lépés: Adja át az helyettesítő tanár tanfolyamot.
  5. 4. lépés: Töltse ki az helyettesítő tanár alkalmazást.Ezenkívül lehet, hogy helyettesítő tanár lesz?

Néhány körzetben, ha az YOU még nem szerzett egy Associate-t vagy Bachelor foka , You lehet, hogy az lehet, mint egy helyettesítő tanár, de You lehet Alkalmazza az helyettesítő tanár asszisztens pozíciókat.

Ismerje meg, milyen tesztet veszel, hogy helyettesítő tanár legyen? A kaliforniai alapvető oktatási készségek teszt (CBEST): Legalább 123 pont. You is jogosult a másik állam alapvető készségeinek átadásával. A kaliforniai tárgyvizsgák az tanárok (CSET): több téma és írási készségek vizsga: az teszt mindhárom szakaszában legalább 220 pontot szerezni.

Ami ezt illeti, hogyan kell alkalmazni egy helyettesítő tanár?

Hogyan lehet helyettesítő tanár

  1. keresni egy bachelor diplomát. Az
  2. helyettesíti a helyettesítő oktatási engedélyt, ha szükséges az Ön állapotában. Szükség esetén vegye figyelembe a helyettesítő tanárolási engedélyhez szükséges vizsgálatokat.
  3. Miután licencelt, jelentkezzen a helyi iskolai körzet helyettesítő tanári medencéjére.

A helyettesítő tanárok képzést kapnak?

iskolai körzetek gyakran igényelnek tréningek, orientáció ülések, és teszteket annak biztosítására, hogy a leendő helyettesítő tanárok készen állnak az osztályban. Bár minden kerületnek különleges követelményei lehetnek, az helyettesítő tanárok leggyakoribb követelményeire járunk .

helyettesítő tanár, aki megéri?

Ez teszi helyettesítő tanári kiváló munkát a friss diplomások, akik nem voltak a szerencse az álláskeresésben a saját karrier területén. Az iskolák mindig szükség van a minősített helyettesítő tanárokra, így mindaddig, amíg van egy bachelor diploma, nincs bűnügyi nyilvántartás, és jó gyerekekkel, akkor valószínűleg bérelhető.

a helyettesítő tanárok jó pénzt keresnek?

Egy CAN FELSZERELÉSE $ 1400 * 9 = $ 12,600 évente fizetés az helyettesítő tanításban -ben, de figyelembe kell venni az év azon időszakát, amikor az tanárok nem vesznek le napokat. Tehát valaki, aki egy osztályterembe kerül az helyettesítő tanításhoz, az készítés durván és frac14; A fizetés a rendszeres tanár készítés .

lehet egy paraprofessional helyettesítő tanár?

Ha érvényes szakmai nevelői licencet, oktatói licencet tart fenn, vagy Paraprofessional licenccel, és tartsa be a Bachelor diplomáját, akkor az helyettesítő tanár . Nem kell egy helyettesítő " licencet tartani.

Hogyan kapok egy 30 napos helyettesítő oktatási engedélyt?

A vészhelyzet beszerzéséhez 30 - Day helyettesítő tanítási engedély , vészhelyzeti helyettesítő oktatási engedély a leendő tanárokhoz , vagy vészhelyzeti karrier helyettesítő oktatási engedély , meg kell felelnie az alapvető készségigénynek az itt felsorolt ​​vizsgálatokból.

Mennyibe kerül egy helyettesítő oktatási engedély?


iránti kérelem helyettesítő engedély jelenleg költségek 50 $ (plusz 10 $ éves regisztrációs díjat), és előírja, hogy a jelentkezési lapot és a hivatalos átiratát. Megjegyezzük, hogy ha egyszer keresni a tanítási engedély , akkor lehet alkalmazni, mint egy helyettesítő tanár nélkül immáron egy helyettesítő tanári engedéllyel .

pontosan mit kell tennie a helyettesítő tanároknak?

Az helyettesítő tanár lehet, hogy bármely tanítási pozícióban az iskolában. A munka napi, egy hétig, vagy egész évben tarthat. A rövid távú helyettesítő célja, hogy folytassa a teljes munkaidőben lévő tanár tanfolyamait. Az helyettesítő azt jelenti, hogy folytatnia kell az tanár feladatait, ha lehetséges.

Mennyi ideig tart a helyettesítő tanúsítvány?

Hat év

mennyi ideig tart a bachelor diplomája?

négy év

A helyettesítő tanárok ténylegesen tanítanak?

Mivel az helyettesítő tanárok gyakran tanítják a -et a fokozatú szintek széles választékával, valószínűleg az általános iskolákkal, a junior középiskolákkal, a középiskolákkal és a középiskolákkal való megbízásokat, ha jelentős munkaidőt szeretne.

A tanárok mindennapi helyettesítése?


A helyettesítő tanárok általában napi béreket készítenek, amelyek teljes munkaidőben évente körülbelül 25 000 dollárt jelentenek átlagosan évente. Az összeg az iskolától vagy a kerülettől függ. Azonban a legtöbb helyettesítő tanár nem rendelkezik egy következetes ütemtervvel, és az Do Not Work teljes munkaidőben működik.

A helyettesítő tanárok egészségbiztosítást kapnak?

Ezek a szakszervezetek képesek voltak elérni az előnyöket -nek az helyettesítő tanárukat. előnyei , mint a felhalmozási beteg időben, a megfelelő jogi tanácsadóhoz, és a lehetőséget, hogy kap egészségügyi , fogászati ​​és a látás biztosítási .

Hány órát vesz igénybe a helyettesítő tanár egy nap alatt?

Minden helyettesítő tanítás Job eltérő. Néha egyszerűen csak egy osztályt vigyázol, miközben egy filmet néznek, vagy ki kell tölteniük, hogy a rendszeres tanár elhagyta őket. Egyéb napok fogják követni egy részletes lecke tervet. Az munkanapja a általában hat-hét óra , befejezve, amikor a diákok hazamegyek.

Mi szükséges helyettesítő tanár Kaliforniában?

annak érdekében, hogy -nek legyen helyettesítő tanár , akkor -nek kell lennie Bachelor diploma. Ez lehetővé teszi, hogy egy 30 napos engedélyt vagy karrierengedélyt kapjon.

Mennyibe kerülnek a helyettesítő tanárok Kaliforniában?

helyettesítő tanár Kalifornia fizetésben
ZO
Álláscím Location Location Fizetés
INGLEWOOD USD helyettesítő tanári fizetések - 5 fizetések számolt California $ 25 / HR
gyermekgondozási pályafutás helyettesítő tanári fizetések - 5 fizetések számolt California $ 15 / hr
Elite Képzési Munkaerő helyettesítő tanár fizetések - 5 fizetések számolt California $ 17 / hr

Mennyire hosszú távú helyettesítő tanárok teszik?


Hosszú távú helyettesítő tanár fizetések
ZUS
Munkacím Fizetés
KATY ISD Hosszú távú helyettesítő tanári fizetések - 1 fizetések jelentett $ 45,421 / év
Alexandria városi iskolák Hosszú távú helyettesítő Tanári fizetések - 1 fizetések száma $ 17 / hr

Hogyan tanúsíthatok Hawaiiban tanítani?

Ha Hawaii -ben egy tanúsítvánnyal rendelkező Oktatóvá válsz, akkor legalább egy akkreditált főiskola vagy egyetemi diploma van. Ezenkívül ki kell töltenie egy állami tábla által jóváhagyott tanár előkészítő programot. Az tanár előkészítő programnak olyan területre kell összpontosítania, amelyre az tanúsítvánnyal rendelkező in.

a legholdabb nehéz?

CBEST PASSING STARDS Egy másik tényező, amely hozzájárul az Cbest potenciális nehézségéhez, az áthaladó szabvány. A jelölteknek 123-as összeget kell keresniük a vizsga átadásához. 20-80 pontot kapnak mindegyikre, és az egy CBEST szakasz egy elhaladó pontszáma 41.