Mikor haltak meg a Walker Evans?

10., 1975Hasonlóképpen, hogyan halt meg a Walker Evans?

hemorrhagiás stroke

Továbbá, hol élnek a Walker Evans? Új Haven

továbbá, a Walker Evans még életben van?

elhunyt (1903 & # 8211; 1975)

Miért jött be a Walker Evans a fotózásba?

1935 Roy Stryker a Farm Security Administration bérelt Evans részeként egy csapat fotósok megbízást dokumentum vidéki élet Amerikában a Nagy Depresszió. Bár a legtöbb munkája az volt helyek helyett az emberek, közvetlen, dokumentumfilmje jól illeszkedik a feladathoz.

Ki befolyásolta a Walker Evans?

Robert Frank
GREGORY CREWDSON
Ben Shahn

, aki Walker Evans dolgozott?

Walker Evans (1903. november 3, 1903 és Ndash, 1975. április 10.) amerikai fotós és fotojournalista volt, amelyet az munkájáról ismert az munkájáért, a nagy depresszió hatásait dokumentáló -nek. Az Evans munkája a -től Az FSA periódus nagy formátumú, 8 és kétszer, 10 hüvelykes (200 és kétszer, 250 mm-es).

Hol mennek a Walker Evans főiskolára?

Williams College
1922 & # 8211; 1923

Milyen kamera volt a Walker Evans?

Walker Evans leghíresebb az életének munkájának a Leica, Rolleiflex vagy 8 és 8-as kamerán. Azonban az egy Camera , hogy későn felfedezte az életében az Polaroid SX-70 , egy egyszerű automatikus kamera, amelyet színt csinált.

miért fontos az eugene?


Eugene Atget volt egy francia fotós, amelyet a Párizs építészetét és utcai jeleneteit dokumentáló fényképeiről szólt. Sok képét Párizs történelmi könyvtárának megvásárolta, mivel a város fontos dokumentumfilmjének köszönhető.

hol nőtt fel a Walker Evans?

Walker Evans született St. Louis, Missouri, november 3-án, 1903. A családja költözött Toledo, Ohio, röviddel a születése után, de végül telepedett Kenilworth, Illinois, a well-to-do külvárosában Chicago , ahol az apja egy hirdetési cég sikeres tagjaként dolgozott.

Lee Friedlander még életben van?

Lee Friedlander , teljes Lee Norman Friedlander , (született 1934. július 14., Aberdeen, Washington, USA), amerikai fotós ismert aszimmetrikus fekete-fehér képei az American & Ldquo-ról; Társadalmi táj és rdquo; & mdash; mindennapi emberek, helyek és dolgok.

Mit tett a gazdaságbiztonsági adminisztráció?

Farm Security Administration . Az Farm Security Administration (FSA) 1937-ben létrehozott új ügynökség volt a vidéki szegénység elleni küzdelemben az Egyesült Államok nagy depressziója során. Sikerült az adminisztráció (1935 & Ndash, 1937).

Mi a Joel Meyerowitz?

New York, New York, U.S. Joel Meyerowitz (1938. március 6-án született) amerikai utcai, portré és tájképes fotós. 1962-ben kezdte fotózni, és a szín használatának korai támogatása volt egy olyan idő alatt, amikor jelentős ellenállt a színes fotózásnak a komoly művészetnek.

, hogy milyen típusú műalkotások az Imogen Cunningham legismertebb?


Imogen Cunningham . Imogen Cunningham , (született április 12, 1883, Portland, Oregon, egyesült államokbeli & mdash; meghalt június 24, 1976, San Francisco, California), amerikai fotós, aki legismertebb neki portrékat és az ő képeit növényi élet.

Mit tett Alfred Stieglitz?

Alfred Stieglitz , (1864. január 1-jén született, Hoboken, New Jersey, US & MDash, 1946. július 13., New York, New York), New York, New York), art kereskedő, kiadó, támogatja a modernista mozgását a művészetekben , és vitathatatlanul, az idő legfontosabb fotós.

, amit az európai városban Berenice Abbott az 1920-as évek nagy részét töltötte el?

Áttérve Európa az 1920 , Abbott dolgozott 1925-1929, mint egy fényképészeti asszisztens május Ray Párizsban. Munka nyomtatásán keresztül Man Ray fényképei, Abbott magzá tette a tehetségét fotósként. 1926-ban az Abbott első egyéni kiállítás volt a párizsi galériában, Le Sacre du Printemps.