Hogyan telepít egy WC-tartályt?

Az alján található kúp-tömítésnek fel kell oldania az WC tál hátulján lévő lyukat. Csomagolja fel az új Cistern bemenetét a vízvezeték-szerelő szalag segítségével, majd adja meg a vízbevezető tömlőt az új Cistern -hez. Végül fordítsa vissza a vízellátást. Az Cisztern -nek újra el kell töltenie a vizet.Továbbá könnyű helyettesíteni a WC-tartályt?

Bár egyes WC alkatrészek, mint láncok javíthatók, a legjobb tét az Rögzítéshez A WC-tartály az -nek helyettesíti a -et. Annak érdekében, hogy eltávolítsuk és Cserélje ki az Cistern -et, szüksége lesz néhány vízvezetékszalagra, állítható csavarkulcsra, kulcsra, kulcsra és új WC-tartály -re, amelyek közül bármelyiket a legtöbb hardverboltban lehet megvásárolni.

Hasonlóképpen, mennyit kell fizetnie ahhoz, hogy WC-vel telepítse? A Standard WC-telepítés -nek kell lennie egy és két óra között, hogy átlagosan 348 dollár vagy annál kevesebb. Az alapvető telepítések körülbelül 115 dollárt fognak futni. A váratlan költségek növelhetik a költségeket, mint $ 800-at.

Ennek megfelelően mennyit vesz igénybe a vízvezeték-szerelő a WC helyett?

Az Átlagos költség -re cserélése A WC-k cseréje általában 122 dollár és 228 dollár között van, de az WC típusának és az egyes munkák feltételeinek megfelelően változik. Az átlagos telepítő egy vízvezeték-szerelő 2-4 órát 65 dollár / óra. Ha Ön helyettesíti a egy meglévő WC -t, adjon hozzá 30-50 dollárt, hogy eltávolítsa a régi WC -t.

Szüksége van egy vízvezeték-szerelőre WC-vel?

Hire vízvezeték-szerelő cserélni az WC , mielőtt felveszi a vízvezeték telepíteni egy WC vagy csinálni bármilyen munkát otthonában, megerősítik a megfelelő engedélyezési és biztosítás. A legtöbb állam megköveteli az Illumbert -t, hogy engedéllyel rendelkezzenek, és mindig jó ötlet annak biztosítására, hogy a vállalkozó megfelelő felelősségbiztosítást biztosítson.

Mennyi ideig lehet eltávolítani WC-t?

Re: Mennyi ideig lehet a WC elhagyni eltávolítva a -t? 30 "Minimum legalább 15" mindkét oldalán a tál / kimenet cső közepétől.

Hogyan blokkolja a rosszul eltömődött WC-t?

Ha nem gondolod, hogy az WC az rosszul blokkolt , megpróbálhatja forró vizet önteni az WC tálba egy kis magasságból, mielőtt egy dugattyú és ndash használata lenne; Ez segíthet feloldani az blokkolás -ot, és nehezen nyomja a csövet, és az környezetbarátabb módja az feloldása WC .

Hogyan távolítod el a WC-t?

Kapcsolja be a sapkát a kezével. Kapja le a lefolyót egy WC borítóval. Ezek általában gumiból vagy kupakból készülnek, gumi szoknyával. Szó szerint kikapcsolták a lefolyót, miközben a szoknyát a cső körül rögzítik tömlőbilincsekkel csavarhúzóval vagy kis csavarkulccsal.

Mennyibe kerül a WC-tartály cseréje?

A viszonylag egyszerű telepítés Lehet, hogy az költsége a -nek 150 dollár és 250 közötti költsége a az WC cseréjéhez, de átlagos , WC-helyettesítő költsége 300 dollár és 400 dollár között. Ha szerelés bonyolultabb egység, például egy rejtett ciszterna vagy függeszthető WC , akkor számíthat arra, hogy fizetni lényegesen több a vízvezeték-szerelők időben.

a WC-tartályok univerzális?


Az WC-tartályok több különböző típusa van , de lényegében mindannyian ugyanezt teszik. Az Cistern termékcsalád tartalmazza a rejtett és kitett fajtákat.

Hogyan cseréli ki a WC-tartály szifont?

A WC-k cseréje Siphon
  1. Ez a WC a fedél eltávolítása.
  2. Ha a WC még mindig öblítse le a fogantyút egy flush, hogy kiürítse a vizet a ciszternából.
  3. használata sem a helyes méretű csavarkulcs vagy egy állítható csavarkulcs és undo összekötő anyát, hogy a víz bemeneti szelep (némi víz csöpög ki eltávolítás).
Az

szabványos WC-tartályok?

Méretek : A bezárással párosított Cisterns átlagosan 400 mm széles, 410 mm magas, és 165 mm-es projekt a faltól. Nagyobb és kisebb méretű is rendelkezésre áll.

Hogyan működik a WC-tartály?

Az Cistern (a víz felső tartálya) a tér közepén a szelepen keresztül csatorna a gravitáció ereje révén. A középső szelep- és öblítő mechanizmust szifonnak hívják. Ahogy emelkedik a víz, az úszó felemelkedik vele, megdönti a kart, és lassan elzárására gömbcsap.Van egy kicsit az WC-nek, mint ez.

Hogyan használsz WC-tartály blokkot?

előállítása és Használat
Csepp blokk a ciszterna átellenes végén , hogy a vízbemenet , a float ( lásd a képet ) . Engedje meg, hogy 10 percig az blokk -nek az öblítés előtt letelepedjen. A legjobb eredmény érdekében alaposan tisztítsa meg az WC-t, hogy távolítsa el a meglévő limescale betéteket.

Miért nem tölti fel a WC-tartályomat?


Float Ball szükségletek újra be kell állítani Az úszó labda túl alacsony általában az oka nem elég víz bejutását a WC-tartály . A probléma megoldásához csak az úszó karjának felfelé kell adnia felfelé, hogy a labda magasabbra megy, és sokkal később megállítja a víz bejutását.