Wendy van Jalapenos?

Wendy's Jalapeno Fresco Fűszeres csirke szendvics és Ghost Pepper sültek állnak rendelkezésre az Wendy helyszíneken; Hajtsa be ide, hogy megtalálja a legközelebbi egyet, és adjon nekik egy hívást, hogy lássák, hogy vannak-e.Figyelembe véve, Wendynek van egy jalapeno burgerje?

Wendy Bacon Jalapeno Sajtburger tartalmaz egy negyed font marhahús pogácsa, pácolt jalapeno , almafa füstölt szalonna, amerikai sajt, ropogós sült hagyma, sajt mártással, és füstös jalapeno mártást pirított Prémium zsemle. 6,09 dollárért vettem egyet. A két sajt és sajtmártás között sok sajnálatos volt.

Továbbá, mennyi a Jalapeno csirke szendvics a Wendy-ben? Az Sandwich , amelynek ajánlott Ár 5,29 dollár, a füstösség és a fűszer ropogós kombinációja. A sült csirke filé a tetején két szelet amerikai sajt, sült hagyma, jalape & ntilde; os, három csík almafa füstölt szalonnát és egy izmos massza a meleg cheddar sajt mártással, minden között egy szép puha zsemle.

Ezt figyelembe véve, mennyi a Jalapeno Burger Wendy-ben?

Új Jalape & Ntilde; O Bacon Töltött krumpli Míg árak A és a rendelkezésre állás a helyszínen eltérő lehet, várhatóan 6,49 dollárt fizethet egyetlen Bacon Jalape & Ntilde-hoz; O sajtburger , míg a kettős és hármas fajták 7,49 dollárért és 8,49 dollárért.

Hány kalória a Wendy Bacon Jalapeno Burgerben?

750 kalória

Mennyibe kerül Wendy Bacon sajtkrémjei?

Wendy menüárai
Élelmiszer
sajtok $ 2.19
Bacon Fondue Fórumok (korlátozott idő) $ 1.99
$ Tejföl és amp; Sült burgonya $ 2.79
Rich & amp; Húsos chili kis $ 2.09

Mennyibe kerül Wendy Bacon Jalapeno krumplit?

Wendy's Természetes vágás, Tengeri Só krumpli aprított Cheddar sajttal, Applewood füstölt BaCon , Jalape & Ntilde; os, füstös Jalape & Ntilde; O mártással és meleg cheddar sajtmártással. Vásárolja meg az Bacon Jalape & Ntilde-t; o Fries for $ 2.69.

van Wendy még Ghost Pepper krumplival?

április 13, 2016 Tavaly Wendy be, hogy az ügyfelek két népszerű szellem bors alapú terméket. Ezek voltak a Jalape & Ntilde; O fresco fűszeres csirke szendvics és az Ghost Pepper Fries . Most a gyorsétterem lánc hozza vissza ezeket az elemeket.

volt Wendy megváltoztatta a csirke szendvicset?

A változások javították az csirke ízét, a cég szerint. De Wendy még mindig hallotta az ismétlődő panaszokat az ügyfelekről az csirke filéinak "gumiszerű" textúrájáról. Wendy fűszeres csirke szendvics . Wendy a beszállítókkal való együttműködéssel az Wendy felfedezte a módját, hogy elkerülje a problémás textúrát.

Wendy fűszeres csirke szendvics valódi csirke?


" Wendy Grillezett csirke Sandwich egy egész izom csirke mellfilé; nem reformált vagy átalakított. Használunk egy lédús, mindenfehér hús csirke mellfillet, amelyet a gyógynövények keverékében pácoltunk.

Mi a legjobb szendvics a Wendy-ben?

A legjobb hamburgerek, amiket a Wendy
  • Baconatorba lehet elérni. Amióta 2007-ben a Wendy menüjéhez vezetett a Baconátort, rajongói kedvenc volt.
  • dave dupla & # 8482; Dave dupla & # 8482; elindult, hogy megfeleljen az állandóan változó tendenciák a burgerkészítésben.
  • Jr. Bacon sajtburger.
  • Double Stack & # 8482;
  • jr.

volt Wendy megváltoztatta a fűszeres csirke szendvicset?

Mindazonáltal Wendy fűszeres csirke Sandwich az Ligában van, és ez nem lehet megváltozott . Itt van, hogy abban a reményben, hogy a nem olyan gumiszerű új hús is megcsinálja, mint az eredeti.

, aki jobb csirke popeyes vagy csaj fil a?

Popeyes íze jobb ; csaj - Fil-A íze jobb ; vagy a kissé árnyaltabb variáció: Popeyes jobb mert én most enni egy finom gyorsétterem csirke szendvics támogatása nélkül a politika Chick - fil-A .

Van Wendys értékmenü?

Wendy's már nem gondolja, hogy a Hamburger -nek 99 cent lesz, hogy üzlet legyen.Az fagyos rázkódásai és a Square Burgers által ismert gyorséttermő cég 99 centes értékmenüben helyezte be a 99 centes értékmenüjét.

Mi a Wendy fűszeres csirke szendvicsén?


Fűszeres csirke szendvics - Friss gyorsétterem csirke - Wendy . A lédús csirke mell pácolt és rántott a mi egyedülálló, tüzes keveréke a paprika és az fűszerek , hogy több ízt biztosítson belülről és ki, lehűtve ropogós saláta, paradicsom és mayo. Ez az eredeti fűszeres csirke szendvics , és az, akit vágysz.

Mi jön egy Wendy ropogós csirke szendvics?

A generikailag de leíróan nevezett ropogós csirke szendvics egy meglehetősen jelentős rántott csirke patty készült mechanikusan elválasztott fehér húsból, egy levél borzsa saláta, és egy kis majon 99 cent.

Mi a Wendy új szendvicsje?

A reggeli Baconator frissen repedt tojással, hat csík Applewood füstölt szalonnával, egy négyzetméteres kolbász patty, két szelet amerikai sajt és svájci sajtszósz. Az Sandwich volt a kedvenc a kóstolói között a hírszobában.

hány kalória van Wendy sült krumpli?

320 kalória

Hány kalóriát egy Wendy közepén sütjük?

Táplálkozási tények
Kalóriák 420 (1757 kJ)
Nátrium 420 mg 18%
Teljes szénhidrát 56 g 19%
Diétás szál 5 g 20%
cukrok 0 G