Hol van az LG szárító nedvességérzékelője?

Keresse meg az szárító nedvességérzékelőjét -nek.
A régebbi szárítókban ez az érzékelő jellemzően az szárító Drum hátsó falán található. Az újabb szárítók , jellemzően az nedvességérzékelő elöl az elülső, gyakran a szösz szűrőházra van szerelve.Ezen kívül, hogyan működik a nedvességérzékelő egy szárítóban?

A fejlettebb (és gyakran pontosabb) módszer az szárító nedvességérzékelőt használja az szárító dobjában. Ez az nedvességérzékelő megméri az alacsony szintű elektromos áramot a ruhákon keresztül a ciklus alatt. A nedves ruhák lehetővé teszik, hogy az áram könnyen áramoljon.

Ismerje meg, miért nem szárad az LG érzékelő szárítója? eltömődött nedvességérzékelők A nedvesség szenzor érzékeli a ruhák szárazsági szintjét. Ha az érzékelők eltömődnek, az érzékelők az nem helyesen olvashatók, és az egység leállt, mielőtt az elemek száraz .

Következésképpen, hogy tudod, hogy a szárító érzékelője rossz?

Helyezze az szárítót -t a tesztbe, nyissa ki az ajtót, majd nedves ujjal, röviden röviden a két nedvesség érzékelőn. Ki kell sípolnia, hacsak nincs nyitott érzékelő áramkör. Minden ohmmérő mérni fog a folytonosságot.

Honnan tudhatom, hogy a szárító szellőződésem eltömődött-e?

Hogyan lehet megmondani, hogy a szárító szellőzés eltömődött

 1. felesleges szárazidős. Az egyik első jel, amelyet a szárító szellőző eltömődött, amikor a ruháid már nem teljesen szárítják a rendszeres száraz ciklus alatt.
 2. égő szag. Észrevetted egy égett szagot, amely a szárítóból érkezik, amikor terhelés van?
 3. forró külső.
 4. jelentős szál.

miért van nedvességem a szárítómban?

Az szárító Természetesen az nedvességet termeli, mivel forró levegő kombinálja a nedves ruhát a dobban, de az nedvesség végül kiszűri a kipufogórendszert. Az kipufogórendszerben lévő obstrukció azonban az nedvességtartalmú -t okozza, hogy a csatornába építsen, és visszafolyassa az szárítóba -ba.

Hogyan tesztelsz nedvesség érzékelőt?

Az teszt első lépése A szárító nedvességérzékelője teljesen száraz ruhát helyez a szárítóba, és forgassa el a szárítót. Néhány pillanatig meg kell futnia, majd azonnal le kell állnia. Ezután helyezze a nedves ruhát a szárítóba. Ezután kapcsolja be a szárítót, és nézze meg az időzítőt.

miért van a ruháim még mindig nedvesek a szárítás után?

Az eltömődött szárító szellőztetés gyakran az nedves ruházat oka az szárító ciklus végén. Frusztráló, hogy az nedves ruházat terhelését csak az szárítóba dobja, hogy visszatérjen ahhoz, hogy megkeresse őket olyan nedvesnek, mint amikor beadja őket. Az Ruhák az még mindig nedvesek az szárítás végén lehet, hogy olyan egyszerű, mint egy eltömődött szellőző.

Hogyan javít egy szárító érzékelőt?

A szárító nedvességérzékelő cseréje egy egyszerű folyamat, ha követi ezeket az egyszerű lépéseket.
 1. 1. lépés: Húzza ki és mozgassa a szárítót.
 2. 2. lépés: Távolítsa el a felső panelt.
 3. 3. lépés: Mozgassa a vezérlő konzolt az útból.
 4. 4. lépés: Távolítsa el az elülső panelt.
 5. 5. lépés: Távolítsa el a szárító nedvességérzékelőt.
 6. 6. lépés: Cserélje ki a szárító nedvességérzékelőjét.

Hogyan tisztítsa meg a nedvességérzékelőt egy LG szárítón?


Ellenőrizze a LINT BURDUP-t az nedvességérzékelőjéhez, amely a szöszszűrő mögött található, és gyakran száraz ronggyal törölje le. Keresse meg, és tiszta minden szál felépül az ajtó tömítések. Miután felhívta a Steamciklus funkciót az LG Dryer -nél, észreveheti az nedvesség felépítését és kondenzációját a dobon.

Hogyan lehet megkerülni a nedvesség érzékelőt egy szárítóban?

Szárítás Fényes pamutruhák a nehezebb vászongátló farmerrel az nedvességérzékelő . A legtöbb szárító , az nedvességérzékelő megkerülhető egy időzített száraz ciklus kiválasztásával. Ha konkrétabb tanácsot igényel az Dryer modelljéről, küldje el újra a kérdést a modellszámmal.

Mit jelent, amikor a szárító azt mondja, hogy érzékeli?

A ruhadarabok terhelése A dobban megdöbbent, az a érintkezést az érzékelő szalagokkal teszi lehetővé, hogy az szárító véget érjen a ciklushoz, ha a mosodai száraz. Ha az szárító nem szintje, akkor az érzékelés nem működik megfelelően, és a szárítási ciklus befejeződik. Ez egy könnyű javítás.

Hogyan tisztítsa meg a nedvességérzékelőt?

Útmutató: Hogyan tisztítsa meg a szárító nedvességérzékelőjét
 1. Keresse meg a szárító nedvességérzékelőjét.
 2. vigye a finom csiszolópapírot, és törje le a nedvességérzékelőt.
 3. vegye száraz rongyot, és lengyel a nedvességérzékelőt.
 4. tesztelje a szárítót, hogy biztos legyen benne, hogy megfelelően működik.

Hogyan futhatok diagnosztikai tesztet a Samsung Dryer-en?

A szellőzőnyilvánítás tesztje
 1. Győződjön meg róla, hogy a dob üres, majd zárja be az ajtót.
 2. Nyomja meg a Power gombot a szárító bekapcsolásához és 5 másodpercen belül, nyomja meg és tartsa lenyomva az Időt + száraz szintet, amíg a kijelzőn nem jelenik meg az INS vagy IN INE gombok.
 3. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Start / Pause gombot, hogy elindítsa a szellőzőnyílás-tesztet, amely körülbelül 2 percig tart.

Hogyan ellenőrzi a nedvesség érzékelőt egy Samsung szárítón?


Az érzékelő rudak diagnosztikai üzemmódban is tesztelhetők. Helyezzen egy kissé nedves ruhát az szárító -be, indítsa el a normál ciklust, majd nyomja meg a TEMP + jelgombokat 3 másodpercig. Ha vannak a nedves elemeket szárítás adatok összeadódnak (0-1200 és megismételve), mint a nedves ruhákat érintse az érzékelő bárokban.

Hogyan tudja a szárító, ha a ruhák szárazak?

Amikor az Ruhák nedvesek, az szárítóban lévő hőmérséklete lassan emelkedik és gyorsan esik. Amikor az Ruhák a szinte száraz , a hőmérséklet gyorsan emelkedik és lassan esik.

Hogyan működik a nedvesség érzékelő?

Munkás nedvességérzékelő elve
A talaj nedvességérzékelő kapacitást alkalmaz a környező közeg dielektromos permittivitásának mérésére. Az Sensor a dielektromos permittivitással arányos feszültséget, ezért a talaj víztartalmát.

Hogyan működik az automatikus szárító beállítása?

Az szárítás elkerülése érdekében az automata száraz funkció segít meghatározni a ruhák szárításához szükséges idő mennyiségét. A folyamatosan érzékeli a hőmérséklet a levegő a szárítóban dob, a termosztát szabályozza a hőforrás (fűtőtekercsre vagy gáz szelep), és a haladás az szárító időzítőt.

Visszaállíthatja a termikus biztosítékot?

A 'T Reset Az termikus biztosíték ; Ha fújt, cserélje ki a gyártó által jóváhagyott cserealkatrészsel.

hol van a reset gomb a szárítómon?


Számos szárító van felszerelve reset gomb a kezelőpanelen. Ha a motor nem fut, hagyja, hogy az szárító körülbelül tíz percig lehűljön. Ezután nyomja meg az Reset B gombot. Ha nincs probléma a motorral, a kapcsolókkal vagy az elektromos rendszerrel, akkor az újraindítja a -t az szárítót.

Miért nem szárad a szárítómat a ruháimat egészen?

szárító légtelenítő tömlő eltömődött a szálral. Tisztítsa meg az szárító légtelenítő tömlőt évente! Ez az oka annak, hogy az szárító elveszi örökre az száraz -re, és tűzbiztonsági veszély lehet! Időnként az szárító túlmelegedhet, és ez okozhatja a motort, amely a dobot ideiglenesen leállítja.

Honnan tudhatom, hogy a termálbiztosítékot fújják-e?

Érintse meg a bal oldali multimétert az hőcserélő bal oldalához; Érintse meg a jobb oldali multimétert az biztosíték jobb oldalához. Tartsa szemét a multiméter tűre; A tű, amely nem mozog, jelzi az fúvott termikus biztosítékot . Ha ez a helyzet, ne ess be: termikus biztosíték csere egy egyszerű feladat.