Mi az óradíj egy CNA-hoz?

CUREDIFIED NUPING ASSISTANT (CNA) MEDIAN NŐZMÉNY SZÁMÁRA JOBB
JOB Átlagos
Certified Nurse Asszisztens (CNA) $ 12.34
betegápoló technikus $ 13.53
Engedélyezett gyakorlati nővér (LPN) $ 19.00
NUDING ASSISTANTS $ 13.30Ami ezt illeti, mennyit fizet az óránként fizetett CNA?

A Munkaügyi Statisztikai Hivatal az átlagos óránkénti CNA BB-ot jelent meg, mint 13,72 / óra . Major CNA munkát honlapok kissé eltérő számokat az óránkénti bérért, PayScale bemutató CNA pay ráta, mint $ 12.32 óránként , és valóban jelentési $ 12.70, és SimplyHired jelentési $ 13.61.

is megkérdezheti, mi a megkezdése a CNA-hoz? A belépő szintű Certified Nurse Assistant ( CNA ) kevesebb, mint 1 év tapasztalat számíthat keresnek átlagosan a teljes kompenzáció (magában foglalja a tippeket, bónusz, és a túlóra fizetés ) A $ 11.47 alapuló 3067 fizetések .

Ilyen módon, mennyit csinál egy órát 2019-ben?

típus fizetés
Óránként $ 13.72
Havi $ 2,380
éves $ 28.540
(Forrás: US Bureau munkaügyi statisztikák)

A CNA legmagasabb fizetési állapota?

A Munka Statisztikai Hivatal (BLS) szerint 2012-ben Alaszka az legmagasabb fizető állam az országban az országban. Az Alaszka azonban rendkívül magas életköltséggel rendelkezik, ahol 16,82 dollár egy óra nem adhat a legjobb jövedelmet az fizetési -t az életköltségekért.

miért fizetnek a cnas ilyen kevés?

Nursing asszisztensek hivatkozott alacsony fizetés , mint az 1. számú oka hagyva a jelenlegi munkahely: 2013-ban, a medián órabér egy CNA $ volt 11.97 óra, $ 4.90 kevesebb, mint a medián kereset minden foglalkozás. Az inflációhoz igazított, ez 0,36 dollár kevesebb, mint egy ápolási asszisztens átlagos óránkénti Pay 2002-ben.

Mennyibe kerül a kórházak CNA-k?

A PayScale felmérés szerint a CNAS az óránkénti béreket szerzett a kórházaknál, amely 2011 áprilisában 9,89 dollárról 12,84 dollárra változott. A felmérés azt mutatja, hogy béreket szerzett, amely 9,54 dollár és $ 12,14 óráig terjedt az ápolási ellátásban. A felmérésben hivatkozott CNAS teljes fizetési tartománya 19,599 és 26,475 dollár között van.
Az

olyan CNA-ként működik?

Azt hiszem, a válasz, mint a legtöbb dolog, attól függ, hogy mit jelent a & ldquo; megéri & Rdquo; Pénzügyileg az CNA Jobs mindig igényes. Ha az első munka környezetét kellemetlen, akkor elég könnyű megtalálni egy másikat. A fizetés jobb, mint a minimálbér, de nem sokkal jobb; Soha nem fog gazdagodni az CNA -nek.

do kórházak bérelnek CNA-kat?

CNAS Az állami, helyi és magán kórházak -ben, de leginkább előfordulnak az ápolási és hosszú távú gondozási létesítményeknél. Az kórházak a is az CNAS -t is kínálják, amelyek tapasztalattal rendelkeznek különböző osztályokon, például a sürgősségi helyiségben. Ismerje meg a Pay & Amp-t; Job előrejelzések a tanúsított ápolási asszisztensek számára.

A CAN-osztályokért fizetsz?


Fizetett Az képzés során
Ön fizethető abban az értelemben, hogy a munkáltató ténylegesen fizet az képzési számára az You számára. Sok ápolási otthoni létesítmény Pay az emberek számára tanúsítvánnyal. A tanúsítás befejezése után az , akit akkor kell dolgoznia az adott létesítmény számára az idő alatt.

Milyen órákban dolgoznak a CNAS-t?

Az egyik legnagyobb változó CNA Munka ütemtervekben az, hogy Ön munka 8 vagy 12 óra egyszerre. Vannak, akik inkább az munkáját négy vagy öt 8-0 órás műszakba teszik, de mások inkább az -es munkát a -nek hosszabb ideig szeretnének egy extra szabadnapra. Ebben az esetben sok kórház és ápolási otthon engedélyezi az CNAS -t munkához három 12-0 óra műszakban.

Mennyibe kerül egy hónapos pénz?

National Átlagos
fizetési tartomány (százaléka)
Átlagos
Havi fizetés $ 2,083 $ 2,343
heti fizetés $ 481 $ 541
óránkénti fizetés $ 12 $ 14

Mit tehet egy ápolási asszisztens?

Nursing asszisztensek segítséget betegek napi tevékenységét, mint az evés és fürdés. ápolási asszisztensek , néha ápolási segédeszközökkel, biztosítja az alapvető ellátást és segítséget betegek napi tevékenységét. Ápolók közlekedés betegek és tiszta kezelés területeken.

Do CNAS fizetnek többet a kórházakban?

CNAS , akik munkát kórházak a legmagasabb átlagos fizetés , a $ 14.73 órai. Specialized CNAS ebben a közegben is keresni lényegében több . Mögötte kórházak az CNA fizető szinten képzett ápolási eszközök, amelyek fizető körülbelül $ 13.20 óra, és ápolási otthonok, amely átlagosan $ 12.84.

Mennyit saját CNAS make?


órabér Private Duty CNA fizetés
Centilis órabérre Location
10. percentilis Egyéni Duty CNA fizetés $ 13 US
25. percentilis Private Duty CNA fizetés $ 14 US
50. percentilis Egyéni Duty CNA fizetés $ 16 US
75. percentilis Egyéni Duty CNA fizetés $ 18 US

Meddig CNA során?

pálya hossza
Az az átlagos idő, amelyen belül a diákok teljes tanulmány 31 hét.

Mennyibe kerül egy részmunkaidős CNA Készít?

országos átlag
fizetés tartomány (százalék)
25. Átlagos
havi $ 1,875 $ 2,540
Heti fizetés $ 433 $ 586
óránkénti fizetés $ 11 $ 15

CNA ugyanaz, mint az orvosi asszisztens?

Orvosi asszisztens vs . CNA : Job feladatokat. Medical asszisztensek élvezni a legjobbat nyújtja az egészségügyi intézményekben mozognak a közvetlen betegellátás és adminisztratív feladatokat. CNAS, másrészt, hogy közvetlenül a betegek minden alkalommal.

Mennyi CNA osztályok költség?

Az átlagos nővér segédje program költségeit körülbelül $ 71.50 egy hitel órás. Az out-of-state diákok, a program költségeit körülbelül $ 263,50 minden hitel órás. A legtöbb CNA Program tanfolyamok ajánlat karrierrel kapcsolatos programot körülbelül 17 óra hitel. A hossza az általános oktatás természetesen változhat 10-től 15 óráig.

nehéz bejutni CNA tanúsított?


válás CNA nem igazán kemény , ha lehet szervezni, a probléma megoldására, és legalább a józan ész. Amikor vettem a tesztet tanúsító végén az osztály 90% -a kérdések a józan ész. Igaz, hogy ez a sok munka. Van egy csomó megjegyezni.

hány órát részmunkaidőben CNA?

Óra tartomány 64-71 órán per kéthetes fizetési időszak. Ez egy részmunkaidőben helyzetbe. Gyakorlatok köre CNA minősítést.

Vannak CNAS nagy az igény?

kereslet az CNAS gyorsabban növekszik, mint a dolgozók szinte minden más munkát. A US Bureau of Labor Statistics becslése ami 9% át 2028 (Az átlagos feladat növekedés mindössze 5%.) Ez azt jelenti, hogy az új CNAS lesz szükség, hogy megfeleljen a kereslet az idősödő baby boom népesség .