Milyen nemzetiségű Harrington?

IrishKövetkezésképpen Harrington angol név?

Harrington Név Jelentés. angol : Habitational név a Cumbria, Lincolnshire és Northamptonshire helyekről. Ír (Kerry Kerry és Nyugat): A (z) Gaela és Oacute szögletes formájaként fogadott el; Harracht & AACUTE; a "Varrancht & Aacute leszármazottja, N", egy személyes név a Arranchtach "hatalmas", "erőteljes".

is, Harrington egy ír vezetéknév? Harrington Family History Változatok a neve Harrington közé Heraghty, Harraughton, Hingerty és Herrington . Az Harrington "jelentése, Cumberland városában, ez a név Celtic eredetű, és az egész Anglia, Írország , Skócia és Wales. Ezekben az országokban számos középkori kéziratokban találhatók.

A fenti mellett milyen állampolgárság a Herrington név?

Herrington Név Jelentés. Habitational név Herrington -től Durham megyében, esetleg olyan nevezetlen régi angol személyes névből származik H & Macr; Ra (régi Elehlish H & Macr; Ra 'Szelzió ") + -ing- denoting Association + Denu' Woodland ', 'legelő'. Lehetséges, hogy Harrington vagy az Errington hipercorred formája.

Hol van Harrington?

Harrington egy város Kent megye, Delaware, Egyesült Államok. Ez része a Dovernek, Delaware nagyvárosi statisztikai területnek. Harrington az éves Delaware állami tisztességet minden júliusban fogadja. A népesség 3,562 volt a 2010-es népszámlálásnál.

hart egy ír név?

HART NAME Jelentés. Zsidó (ashkenazic): díszítő név vagy a német és a jiddish HART 'Hard' becenévé. ír : Gaelic és Oacute anglicizált formája; FRIGHT "A művészet leszármazottja", a Byname jelentése "Bear", "Hero". Az angol név lett az Írország -ben a 17. században.

Mit jelent a név Harrington?

Harrington név Jelentés . Angol: Habitational név helyek a Cumbria, Lincolnshire és Northamptonshire helyekről. Az első kapta nevét óangol Haferingtun elszámolási (óangol tun) kapcsolódó valaki hívott H & aelig; fer ', a közkeletű nevén jelenti „bakot”.

a harrington egy város?

Harrington egy City Kent megyében, Delaware, Egyesült Államok. Ez része a Dovernek, Delaware nagyvárosi statisztikai területnek. Harrington az éves Delaware állami tisztességet minden júliusban fogadja. A népesség 3,562 volt a 2010-es népszámlálásnál.

Milyen messze van Harrington Delaware a Dover Delaware-től?

16.45 mérföld