Ki vette a kézműves alkatrészeket?

Január 5, 2017, Stanley Black & Amp; A Decker bejelentette szándékát, hogy megszerzi az Craftsman márkát egy olyan ügyletben, amelynek összesen 900 millió dollár (525 millió dollár, 525 millió dolláros kifizetés, és $ 250 millió dollár után fizetendő).Hasonlóképpen megkérdezik, ki vette a kézműves eszközöket?

Stanley Black & Amp; Decker

is, aki most kézműves? Stanley Black & Amp; Decker

ezzel kapcsolatban, aki most helyettesíti a kézműves eszközöket?

2017 márciusában Stanley Black & Amp; Decker megszerezte a Craftsman márka Sears Holdings , amely megtartotta a korlátozott engedélyt Craftsman termékeket. Az Sears fenntartja magának a jogot, hogy az Tools -t gyártja és eladja a meglévő ellátási csatornákat az Craftsman név alatt 15 évig az üzlet lezárása után.

Még mindig Sears alkatrészeket vásárolhat?

Korlátozott számú rész áll rendelkezésre a helyi Sears Parts & Amp; javítás központok. Sears Partsdirect hozzáférést biztosít több mint 7 millió rész online és ügyfélszolgálati központok. Az Ön kényelme érdekében megrendelését az Ön otthonába vagy irodájába szállítják, vagy bármilyen hely UPS, FedEx vagy az Egyesült Államok postai szolgáltatása.

Hogyan kapok csere kézműves eszközt?

Sears Corporation kézműves eszközök . Minden eszköz élettartamot hordoz. Lehet, hogy Get csereeszköz ingyen, ha bármilyen okból megszakad, vagy sikertelen. Ha Ön van Craftsman Ratchet, amelyhez csere , akkor elindíthatja az csere folyamatot a helyi Sears áruházban, vagy Sears online.

Ki garantálja a kézműves eszközöket most?

Az élettartam garancia csak a kézi szerszámok , és nem a dolgok, amelyek célja, hogy elhasználódik, mint a fűrészlapot. A Troubled Sears Holdings eladta az Craftsman vonal csütörtökét a Connecticut-alapú Stanley Black & Amp; Decker 775 millió dollárért. A megállapodás értelmében az Eszközök továbbra is értékesítik az Sears és a Kmart helyszíneken.

volt alacsonyabb vásárolni kézműves?

Stanley Black & Amp; Decker épít egy nagyobb kiskereskedelmi lábnyom Craftsman eszközök: az ikonikus szerszám márka hamarosan elérhető lesz a Lowe tárolja. -headquartered cég vásárolt az Craftsman márka Sears Holdings januárban körülbelül $ 900 millió.

lesz alacsonyabb a becsületes kézműves garancia?

"Mi We meg fogja becsülni a minden életen át tartó garanciát Nem számít, hol vásárolta meg az Craftsman kéziszerszámot. Azt kérdezzük, hogy az ügyfelek hozzák az elemet, és mi" Ll helyettesítjük, ha van a termék. Ha mi do nincs a termék, az ügyfelek Can hívja az ügyfélszolgálati forródrótot (883-331-4569). "

volt a kézműves vásárolni porter kábel?


Craftsman , a 90 éves szeretett és legszélsőségesebb szerszám márkája, csak bejelentette, hogy a következő generációs eszköz. Tavaly Sears eladta az ikonikus szerszám céget Stanley Black & Amp; Decker, és mindannyian vártuk, hogy megnézzük, mi a Dewalt, Porter - kábel és Black & Amp; Decker az kézműves -vel.

hol küldök a törött kézműves eszközöket?

A Sérült termék visszaállítása a Részletes Retail Partnerhez vagy az 1-888-331-4569 Híváshoz. Nincs szükség a vásárlásra. Ez kiterjed minden olyan Craftsman eszközöket vonatkozóan, amelyek az élettartam garancia a gyártótól függetlenül, vagy ha azokat vették. A kiskereskedelmi partnerek kötelesek helyettesíteni őket, ha vannak raktáron.

a kobalt helyettesítője?

Bár egyes Kobalt tételek helyébe Craftsman termék, Lowe továbbra is elkötelezett az Kobalt márka. Továbbra is nagy választékot kapunk az KOBALT elemek megvásárlására mind a boltban, mind az interneten.

Még mindig vásárolhat kézműves eszközöket a Sears-en?

egy évvel az vásárlási kézműves után Sears , Stanley Black & Amp; A Decker teljesítette az ígéretét, hogy az Eszközök -től az One -től a legszélesebb körben elérhetővé válik. A május 14-én, az YOU 'LL képes lesz az -re vásárolni a vásárlása -t a Lowe-nél, a meglévő Outlets Sears és Kmart mellett.

hogyan kaphatom meg a kézműves eszközök garanciáját?

Power Tools
Hívja a 888-331-4569-et.Az értékesítés időpontjától számított egy évig a termék az anyagi vagy kivitelezési hibák ellen indokolt. MEGJEGYZÉS: vásárlási bizonyítéka szükséges. Hívja a 888-331-4569-et a részletekért.

Kézműves eszközöket cserélhetek az alacsonyabbaknál?


Mi CAN csak Exchange termékeket vásárolt az Lowe -ben. Nem. A
kézműves megy, egyes elemek nem igényelnek nyugtát, és az lehet csere "NEM HASSLE" ugyanazon az elemre.
Az

Kézművész eszközök Kínában?

Az kézműves eszközök többsége az Egyesült Államokban nem készül. Számos harmadik fél gyártót használnak, hogy különböző termékeket készítsenek. 2010-től kezdődően Sok Craftsman Hand Tools (gyártott Apex Tool csoport) elkezdte összeállítani az Kína -ben Tajvanon.

, aki kobaltot tesz?

Kobalt (Eszközök) Lowe cégei, Inc. Kobalt egy sor kézi és mechanikai eszközök, elektromos szerszámok és szerszámtároló termékek tulajdonában lévő amerikai otthoni javító lánc lowe's. Ez a ház márka az Észak-Amerikában Lowe-k és a közös vállalkozás, a jelenleg megszűnt mesterek otthoni javulásával Ausztráliában.

hol vannak a kobalt eszközök?

Kobalt jelenleg készült JS Tools ki Las Vegas, NV, de kiszervezi eszközök a Tajvan és Kína. A JS Tools az "Steelman" márkanév alatt is értékesíti.

Az ász hardver tiszteletben tartja a kézműves élettartam-garanciát?

Ace hardver is most szállítására Craftsman márka, de csinálni nem igazán becsület az élettartam garancia Craftsman .

Mikor került el Kína?


A kézi és elektromos szerszámok Connecticut-alapú gyártója megvásárolta az Craftsman márkát 2017-ben az Sears Holdings Corp.-tól. Évtizedes szerződéskötés után az Egyesült Államokban a gyártókkal, beleértve Stanleyt is.

a kézműves eszközök jó?

régi, USA VS. Kína, de az agnosztikus válasz az, hogy az Craftsman versenyképes az összes nagy márkával az ár és a minőség. Mivel az kézműves eszközök versenyképesek más márkákkal, és minősége minden otthoni felhasználó számára a kérdés a terméktámogatáshoz, és különösen az élettartami garancia.

A Home Depot eladja a kézműveset?

kezdve a második felében a 2018 Lowe fogja ajánlani a 90 éves szerszám márka, a kiskereskedő kedden. Majdnem olyan fontos, ez azt jelenti, hogy az Home Depot nem fog, hogy a Lowe egy módja annak, hogy kiemelkedjen a felső riválisa ellen. Az üzlet magában foglalja az exkluzív Craftsman -Branded termékeket a Lowe's számára.