Lehet futtatni az elektromos vezetéket a betonon keresztül?

Ha A Beton padlót tartalmaz egy fűrészáru -es padlót a Top, -nél, az feküdt az beton felületén felületén. De csak végigmenni egy konkrét emeleti ha át őket keresztül vezetéken építhetők be, ha a padló rakták - nem keresztül csatorna vágva a konkrét utána.A betonba is beállíthatja az elektromos vezetéket?

Tie a vezeték közvetlenül a betonacél falon belül az konkrét fal űrlapot nyakkendő vezeték és egy pár oldalsó csípőfogót (ezek fog is engedi akkor vágni a vezeték nélkül további eszközt ). Ez a zsineg az a, amit az használod a -t, hogy húzza a tényleges elektromos vezetéket a csatornán keresztül, ha a falat öntjük.

Továbbá, hogyan futsz vezetékeket egy betonfalon? 3 Válaszok

  1. Futtassa a kábelt a falak mentén, gyakran a szegélylécekkel. A kábel a falhoz csatlakoztatható.
  2. futtassa a kábeleket a falakhoz rögzített műanyag csatornákban.
  3. új vezetékeket vezet a falon.

is megkérdezheti, futtathatja Romex betonban?

No Romex nem hangosan az betonban -ben. A telepítheti azt egy befizetési tho-ban.

Lehet futtatni PVC vezetéket betonon keresztül?

Conduit konkrét követelményeken keresztül. PVC a legtöbb körülményben elfogadható. Rugalmas PVC (ENT "SMURF TUBE") a legtöbb körülményben elfogadható.

A kültéri elektromos vezetéknek kell lennie a vezetékben?

Az elektromos vezetéket a -en kívül közel bármely helyre futtathatja. Bár néhány fajta elektromos kábel csinálni nem kell zárt vezetéken az kívül telepítés körülzáró kitéve kábel egy jó ötlet. 2. ütemezés 40 Polivinil-klorid (PVC) Conduit for elektromos áram szürke, és napfény ellenállás esetén minősül.

Milyen vezetéket lehet futtatni a vezetékben?

A leggyakoribb típus a kábel használt otthoni vezetékezés nemfém (NM), vagy Romex, kábel . Míg az NM kábel futhat a vezeték belsejében, ez ritkán történik. A vezetékek belsejében a vezetékek típusa Thhn és Thwn. Thnh / Thwn vezetékek egyéni, szigeteltek és színkódolt vezetékek.

lehet, hogy a romex egy garázsban van kitéve?

I Személy szerint MEGJEGYZÉS A JELENTÉSEKBŐL Exposed Romex bekötése garázsban -ben, amely 7 'vagy annál kevesebb, és javasolja, hogy az összes elektromos vezetéket belsejében fusson egy csővezeték belsejében vagy a fal mögött, hogy megvédje a kábelezést a véletlen hatással. Azt is számíthatna, ha az garázs -t csatolták vagy leválasztották. Különböző szabályok érvényesek.

rendben van, hogy futtassa a Romex vezetéket?

Az egyik oka, hogy nem tegye az Romex-et a Conduitban, mert több hőt hoz létre, és nem ajánlott az Conduit -ben, ha van Conduit , akkor futtatható szigetelt vezetékek helyett valószínűleg olcsóbb. Ha az Romex belsejét az Conduit az Romex nem tud lélegezni, és túl sok hőt tarthat.

lehet kitéve?


Re: Exposed romex
NM kábel megengedett futtatása téve felületén az épület célba. Ha fizikai sérülést okozhat, akkor kiegészítő védelmet igényel. A fizikai károk hatálya alá tartozó kifejezést a NEC nem határozza meg, így értelmező kérdésgé válik.

lehet NM B vezetéket a vezetékbe?

Míg az nemzeti elektromos kód nem a nem kifejezetten tiltja az NM kábel behelyezését belsejében Conduit , a gyakorlatban nagyon nehéz Do , és nagyon kevés professzionális villanyszerelő egy ilyen telepítést végez . A Thhn vezetékek viszonylag olcsóak, és sokkal könnyebben futnak az Conduit -en keresztül.

Milyen messzire futtathat elektromos vezetéket?

Valójában az -es 10 mérföldes általában kevésbé veszélyes, mivel az huzal ellenállása csökkenti az áramot. A durva hüvelykujjszabályként próbálja meg tartani az kábelezését a 120 voltos általános célú áramkörökből 75 láb alatt. Ha az You átmegy, akkor fontolja meg az huzal méretét egy.

Milyen típusú vezetéket használ a PVC vezetékhez?

Thnhn (hőre lágyuló magas hőálló nylon-bevonat) a legjobb huzal az PVC csatorna húzásához. Az egyéb típusú -nek van egy ragadós gumi burkolata, amely szinte lehetetlenné teszi őket.

Hogyan futtatja az elektromos vezetéket egy befejezetlen alagsorban?

Az futhat a falon, és használhatja a falat, és fémdobozokat használhat kimenetekhez, vagy a 2x4-es fűrészárut a falon leveszi, és az huzalot a -hez készítheti, és használjon megfelelő felületre szerelt kimeneti dobozt és GFI tartályokat. Mindkettő megfelel az befejezetlen alagsorban -ben.

Hogyan elrejti a betonfalakon lévő vezetékeket?


A legjobb módja az elrejtésének -hez Az betonfal -on lévő vezetékek a síkképernyős TV-kábel Cover használata. Megtarthatja az vezetékeket NEATLY Rejtett -t, és az fedél könnyen festhető. Hello Chrisflo, és üdvözöljük a közösségben! A legjobb módja az elrejtésének -hez Az betonfal -on lévő vezetékek használata síkképernyős TV-kábel fedél .

hány romex kábel áthaladhat egy csatlakozón keresztül?

Észrevettem, hogy a villanyszerelő az két -t, néha még három Romex kábelt át egy kábelcsatlakozón keresztül.

Hogyan futsz vezetéket a konyhai szigeten?

A padló alatt
  1. Telepítse az elektromos dobozt a kívánt helyen.
  2. fúrjon egy lyukat a sziget szekrényének alján és a fúróval és egy 1 hüvelykes bital. Az
  3. elektromos kábelt táplál a dobozba és a csatornán keresztül, amíg a vége a padló alatti szerelvényből származik.