Mit tehetek a fenti földi medencére?

Sand Pad. Az Pool webhelyen elterjedt homok hagyományos módszer az feletti földi medence telepítésének. Csakúgy, mint a kereskedelmi párnák, akkor Ön lehet, hogy a egyedül használja a homokot, vagy helyezze a beton tetejére. Azonban az -nek meg kell jegyeznie, hogy a Sand lehet, hogy az medence instabil, ha beton tetején.Szóval, meg kell tenned a homokot egy fenti földi medence alatt?

Sand az ajánlott alapanyag, amelyen az feletti medence üljön. Az Sand a feletti medencében -t használják, hogy megvédje az -es medence vinyl bélését a sziklákból és tárgyakból, amelyek elszakadhatják a bélést. Emellett az homok a feletti medence alatt a padlón nyugodt, így kényelmesebbé teszi a lábakat.

Hasonlóképpen, felállíthatsz egy medencét a fűre? telepítése egy föld feletti medence a természetes fű gyep nem jó ötlet, különösen, ha tervet vesz le a medence számára az év egy részében. Mivel a természetes fű a Get Muddy és lehet, hogy a meglehetősen csúszós lesz, ha nedves, akkor is vannak problémák a biztonság körül, és természetesen a sár és nedves a házba.

is megkérdezte, mit tehetsz egy úszómedence alatt?

5 Válaszok

 • tetőfedő (kátránypapír).
 • jég és pajzs tetőfedő membrán.
 • gumi tóbélés.
 • epoxi (ha nem szörnyen durva, néhány réteg epoxi betonzáró lehet sima)

Mi a legjobb alap a fenti földi medence számára?

Mason Sand vagy Stone Por alapú anyagot leggyakrabban használják. A Mason Sand, más néven medence Sand, létrehoz egy nagyon sima alsó réteg, és a legnépszerűbb választás.

Hogyan készíted el a földet a fenti földi medencéhez?

Yard előkészítése
 1. 1. lépés: Elhelyezés. Az első lépés eldönti, hol szeretné elhelyezni a medencét a kertben.
 2. 2. lépés: Tisztítsa meg a területet. Távolítson el minden olyan elemet, amely megnehezíti a megfelelő alapot a medencéhez.
 3. 3. lépés: Mérés.
 4. 4. lépés: Indítsa el az ásást.
 5. 5. lépés: Szint a medence lyuk.
 6. 6. lépés: Várjon 24 órát.

kell tegyem homok az intex medencéim alatt?

Egy kis homokot használok a intex medencék alatt, az alsó párnázáshoz, de nem a kiegyenlítéshez. Ön lehet , majd csak egy földi ruhát használjon a szennyeződések felett, vagy az lehet, hogy a egy hüvelykes vagy annál hosszabb Sand -vel fedje le a területet. A huszonnégy lábú -es medence valószínűleg körülbelül 3 tonna Sand -t használna.

Hogyan egyenlítsem az udvaromat egy fenti földi medencére?

időt vesz igénybe az első alkalommal.
 1. Hammer Egy fém tét, ahol a medence középpontja lesz.
 2. köti össze a string hosszát körülbelül 6 hüvelyk hosszabb, mint a medence sugara a tétre.
 3. Távolítsa el az összes füvet, SOD és más növényzetet a megjelölt medencékről lapáttal vagy egy Powered Sodvert.

Milyen homokot teszek a medencem alatt?

Mason Sand , az -hez a medencéhez BASE
Mason Sand , néha Habarc Sand , általában megtalálható bármely Sand / kavicsos udvarban vagy falazóhelyen. Általában yardokban mérik. Nagyon finom, és az -nek a nem tartalmaz semmilyen sziklákat vagy kavicsot.

Mit használhatok a homok alatti homok helyett?


You lehet egy vékony réteg Sand . Simítsa ki, nedvesítse le és csomagolja le. Az teteje fölött a szőnyeg hab, a szőnyegfolt, a beltéri / kültéri szőnyeg, valami mentén, hogy az Can megtalálható -ben A maradványok, vágóállványok vagy kedvezményes állványok szőnyegboltok.

Lehet, hogy egy fent említett földi medencét közvetlenül a füvön?

föld feletti medencék is telepíthető a tér néhány óra, és is felállítható homok, föld ruhával, beton vagy közvetlenül az gyep . Az talaj előkészítése A alapvető lépés az -medence alján könnyeket és lyukasztástól.

Mi a gorilla pad a medencéhez?

Gorilla párnák előzetesen vágott padló párnák célja, hogy megvédje és párnázza a fenti földi medencék alját. Ellentétben a régi Pool hab párnázással, amely könnyen vágható vagy áttört fűben, gyökerek vagy sziklák a fenti földi medence bélés, Gorilla Bottom Pool padlózás áthatolhatatlan szinte minden éles tárgy.

tudok tegyem egy ponyvát a medencem alatt?

OK, hogy az ponyvát a homok alatt használja, de nincs helyén. Az Tarp lehetővé teszi a szennyeződések összes csomóját és ütődését, hogy bemutassák az -es medence bázisát. Csak egy Tarp -vel még mindig van egy öböl az -es medencéhez, hogy biztonságban legyen. Az Cove lehet szennyeződés, homok vagy hab, de ott kell lennie.

Hogyan tarthatom meg a füvet a medencem alatt?

Grass növekvő bélés
 1. Tisztítsa meg a területet az összes fű medencéjében, ez segít abban, hogy két vagy három hüvelyk túlmegy a medencében, hogy a növényzet növekedjen a medence alatt.
 2. használjon valamilyen típusú medencélező gátot, például medence földruhát.
 3. beszél egy szakértővel egy helyi medence üzletben további javaslatok.

hány zsák homok van szükségem egy 15 láb medencére?


az -es medencéhez, amely 15ft x15 Ft . amely 225 négyzet alakú láb -nél működik, az Sand minden hüvelykéhez 225 négyzetméter. Ft . Terület, szüksége lesz 38, 50 lb zsák homok .

Hogyan készíted el az intex medencét?

Használati vonalon szinten a húr mérésére irányuló szinten a 12-36 pont körüli medence . Használjon lapos lapátokat vagy egy SOD vágógépet a Turf eltávolításához, és csökkentse a magas foltokat. Adjon hozzá egy hüvelykes homokréteget. A rossz út: Emelje fel az alacsony foltokat a homok és ndash hozzáadásával; Nem ellenőrzi az LEVEL -t.

Lehet-e rétegelt lemez a földi medence alatt?

Rétegelt lemez . Ez költséges vásárolni elegendő Rétegelt lemez -t közvetlenül az egész medence alá helyezéséhez. You is létrehozza az Pool bélés fúvásának kockázatát. Ehelyett méretének mérésére az medence lábtámaszok és vágott lemez darabokat lehet üljön közvetlenül alatt a lábak.

Szükségem van a homok alatti homokra?

Az egyetlen olyan medencék, amelyek Sand -et bázisként igénylik, vinil béleltek. Az homok könnyen troweled lapos és sima, és egy tömöríthető felülete mentes minden kőből vagy törmeléket éles szélek, amelyek szúrja a bélés. Napjainkban többnyire csak alatt használt a alatt a földi medencék.

Hogyan simogatja a medence bélését?

Hagyja, hogy az medence felmelegedjen & ndash; béllők A gyakran hideg vízben ráncokat alakít ki. Ezek a hidegebb hőmérsékletek okozzák az Liner -t, hogy megkeményedjenek, hogy ráncolják. Mielőtt bármit próbálna, vegye figyelembe a vizet akár 90 fokkal, úgy, hogy az Liner lágyuljon. Ezután próbálja meg az Out -ot a lábbal vagy a dugattyúval.

használhatja a homokot a medence szintjén?


Helyezze ki az homokos 1-2 hüvelyk (2,5-5,1 cm) mélységét a munkaterületen, majd tekerje át a szabotázóval. Ha vannak olyan területek, amelyeket YOU szükség van az szintre, az használata a zúzott mészkő helyett Sand .