Hogyan húz egy mennyezeti ventilátort 4 vezetékkel?

Az sorrendben a -hez a saját kapcsoló által vezérelhető fény, az kábelezés a kapcsoló és az ventilátor egység között van egy negyedik huzal , egy piros huzal , hogy a fényt készlet. Connect A zöld huzal a háztartási földi huzal (réz / csupasz vezeték ). Csatlakoztassa a fehér vezetékeit együttesen és biztonságban az vezetékes anyával.Különben is, milyen színes vezetékek mennek össze egy mennyezeti ventilátorhoz?

A fekete vezetéket a mennyezeti ventilátor a forró drót fut a motor, és bekapcsolja a lapátokat. Az fehér vezeték semleges, és befejezi a ventilátor áramkört. A kék vezeték a forró vezeték a mennyezeti ventilátor fény rögzítéséhez. A mennyezeti ventilátor motorja nincs földi huzal.

Másodszor, milyen színes vezetékek mennek együtt? A védő talaj zöld vagy zöld sárga csíkkal. A semleges fehér, a forró (élő vagy aktív) egyfázisú vezetékek fekete, és piros a második aktív esetében. A háromfázisú vonalak piros, fekete és kékek.

Továbbá, mit csinálok a piros vezetékkel a mennyezeti ventilátor telepítésekor?

2 Válaszok. Az Red Wire az egyik kapcsolóból álló (forró) vezetõ, míg a Black vezeték a másik kapcsolóból álló (forró) vezetõ. Az eredeti telepítésben One Switch energizálja az Red Wire -et, ami az ventilátor -t, míg a másik energizálja a fény fekete fordulását.

Mit jelent a kék vezeték egy mennyezeti ventilátorra?

Az kék huzal egy mennyezeti ventilátoron , hogy szabályozza a könnyű készlet áramellátását. A Black huzal általában az ventilátor teljesítményre van fenntartva, és az nem a nem terjed ki a könnyű készletre. Anélkül, hogy csatlakoztatná az -es kék drót -et az mennyezeti ventilátorban az áramforráshoz, akkor nem tudja ellenőrizni a lámpákat.

lehet fekete és piros vezetékek együtt járni?

220 voltos áramkörökben, piros vezetékek a másodlagos élő vezetékek . Mint az fekete vezetékek , az -es -t bizonyos típusú kapcsoló lábakban lehet használni. Ezeket használják a hódos füstérzékelők csatlakoztatására is az otthoni villamosenergia-rendszerbe. Lehetőség van két piros vezeték összekapcsolására vagy piros huzal egy Black Wire .

hogyan tudok egy mennyezeti ventilátort fekete-fehér vezetékekkel?

Csatlakoztassa a csatlakozást az fehér vezetékek (semleges vezetékek ) az ventilátor és mennyezet együtt. Connect A zöld huzal a háztartási földi huzal (réz / csupasz vezeték ). Csatlakoztassa a -et az fekete vezetékek együtt. Végül az csatlakoztassa a Bu Blue vezetékeket, vagy a Blue vezetéket az Black Wire -hez a lámpákhoz.

hol csatlakozom a piros vezetéket egy mennyezeti ventilátoron?

Harmadik, Csatlakoztassa a csatlakozást a két zöld vezetéket az mennyezeti ventilátor készletből az Exposed Réz huzalhoz, az huzal anyával. Végül az Csatlakoztassa a Red Wire -t az elektromos dobozból az mennyezeti ventilátor fennmaradó vezetékéhez. (Ez az huzal általában piros vagy kék, de szinte mindig van egy címke az vezetéken, amely "fény".)

Mi a piros vezeték jön ki a mennyezetemből?

A piros huzal fel az mennyezeten ventilátor csatlakozó dobozában általában azt jelzi, hogy a vezetékezés telepítve van, amely külön kapcsolót biztosít a fény és a ventilátor motor külön kapcsolójához. Ha A mennyezeti ventilátor nem rendelkezik könnyű lámpával, akkor egyszerűen sapka OFF az vörös huzal , és csatlakoztassa a ventilátormotort a Black huzalhoz.

Csatlakozhatok kék vezetéket a fekete vezetékre?


Miért igen; Az Ön csatlakoztathatja a -t, ha mindkét vezetéket ugyanarra a célra kell használni, azaz ha az Black Wire semlegeshez használható, és az Blue Wire -t a semlegeshez kívánja használni, hogy az csatlakoztassa a -t.

A piros vezeték fekete-fehérhez csatlakozik?

Red . Red elektromos Huzal A másodlagos vezetékek egy 220 voltos áramkörben, amelyeket bizonyos típusú kapcsoló lábakban és a füst-detektorok közötti összekapcsolásban használnak, amelyek keményen vezetékesek az elektromos rendszerbe. Az Connect egy Red Wire -t egy másik vörös huzalhoz vagy egy Black Wire -hez.

Mi történik, ha nem csatlakoztatja a földvezetékét?

A készülék normálisan működik az földi huzal nélkül, mert az IT az nem a vezetési útvonal egy része, amely villamos energiát biztosít a készülékhez. Az földi huzal hiányában a , a sokkveszélyezési feltételek gyakran nem okozzák a megszakítót, ha az áramkörnek van egy földi hibás megszakítása IT -ben.

Hogyan telepít egy mennyezeti ventilátort piros vezeték nélkül?

Igen, csak a kék és fekete vezetéket kell kötni az mennyezeti ventilátor -ből, és összeköti a fekete vezetékes -hez a fénydobozból. Jól működik, de egyszerre fordítja a fény és ventilátor -t. De használhatja a lánc kapcsolóját, hogy levágja a fényt vagy ventilátor külön.

A mennyezeti ventilátornak semlegesnek kell lennie?

R: Mennyezeti ventilátor Szüksége van semleges -re? Ön -nek szüksége van egy semleges -re. Nem lehet megérinteni egy második kapcsolót a meglévő kapcsoló dobozból, hacsak nem változtatja meg a kábelt a tartályhoz, hogy egy semleges és két forróságot tartalmazzon.

Mit csinálsz, ha a mennyezeti ventilátornak nincs földi vezetéke?


Ha a doboz nem földelt, két választási lehetőség van:
  1. futtassa a földet a dobozba. Ez azt jelentené, hogy új vezetéket vezetne vissza a panelbe (lehet, hogy csupasz réz, de ha a munkát jobb lehetne, csak egy új vezeték futtatásához - 14/3 lenne a legjobb), ami azt jelentheti, hogy a gipszkarton megnyitása .
  2. a ventilátort föld nélkül.

Miért csak a könnyű kapcsoló csak két vezetékkel rendelkezik?

Igen, ez normális. Vannak két Ways az Wire két -Two kapcsoló 2 -core kábellel, mint te : Ez az, hogy az kapcsolók vezetékesek. Amint látható a diagramból, a fehér huzal -t használnak - az áramkört vissza az elektromos ellátás semleges vonalához.

Hogyan húz egy fekete vezetéket piros vezetékkel?

Csatlakoztassa az Black Wire -t az Outlet -hez, amelyet mindig a (általában a felső), és az piros huzal a kapcsoló kimeneti . Csatlakoztassa a fehér vezetéket a króm csavarokhoz (ne feledje, még mindig csatlakozik), és a földi huzal a zöld talajcsavarhoz.

A kék huzal fekete vagy pirosra megy?

A legújabb változások kábelezés színek: Az Blue színkódolt huzal , amely a semleges kábelt jelöli Black és Blue között. A barna elektromos vezeték most azt jelzi, hogy az élő huzal és az Red -ről a barnára változott.

miért van egy piros vezetékem a fénykapcsolón?

Fixture Huzalozás
Az -es vörös huzal pontos célja az könnyű lámpatesthez a változhat. Ha az vezeték még mindig a forró, az huzal egy forró huzal , amely elektromos áramot biztosít az ág áramkörének. Ha az kapcsoló kikapcsolása kikapcsolja az huzal -et, az Red Wire az fénykapcsoló -t biztosítja.

A mennyezeti ventilátornak szüksége van egy földi vezetékre?


Az földi huzal nem hordoz semmilyen elektromos áramot (hacsak nincs probléma az elektromos rendszerben). Tehát ha Ön Wire az ventilátor anélkül, hogy az földi huzal , akkor továbbra is megfelelően működik. Az talajhuzal hozzáadott biztonsága azonban nem lesz jelen.

csatlakozhatok piros és kék vezetékek együtt?

Connect A fekete szigetelt huzal a mennyezetventilátorból a fekete szigetelt Huzalba az elektromos dobozból. Ha rendelkezik a kiegészítő kapcsolóval, az Connect csatlakoztassa a két Black vezetéket narancssárga vezetékes csatlakozóval, majd illessze az Blue Wire -t és az piros vezetéket -vel.

Milyen színű vezetékek együtt mennek egy mennyezeti ventilátorhoz?

Az fehér vezeték a semleges huzal, a rézhuzal a földelt vezeték, és az fekete huzal a ventilátor. Az Black és a Blue huzalokat forró vezetékeknek nevezzük, mert elektromos áramot tartanak. Ha van egy kék és fekete vezetéke, amely a mennyezetről lóg, akkor 2 kapcsolót kell még a falon.