A Kitchenaidnak van egy élelmiszer-feldolgozója?

Get feldolgozást az CleileAid állványkeverővel. Az Food processzor melléklet egyszerűen csak az állványkeverő hubját rögzíti, hogy szeletet, szétzúzódjon és Julienne kedvenc gyümölcseit, zöldségeket és kemény sajtokat. Az exkluzív pontos pontos és kereskedelem; A rendszer lehetővé teszi, hogy szeleteljük a vastagságból vékony, egy csúszkát a kart.Ezen látható, hogy a konyhai élelmiszer-feldolgozó spiralizálja?

A VERSATILE KitchenAd SPIRALizer Plus héjjal, maggal és szeletállvánnyal Mixer csatlakozó 4 spiralizáló / szeletelő pengékkel és hámozó pengével rendelkezik, amely tökéletes friss gyümölcs- és zöldség receptekhez.

Ismerje meg, hogy melyik élelmiszer-feldolgozó jobb Cuisinart vagy Kitchenaid? A keverési sebességek tekintetében az Kitchenaid kijön a tetején. Az Cuisinart nagy teljesítményű 600 wattos motorral rendelkezik, míg az KitchenAd csak 300 wattos motorral rendelkezik. Ha lesz, hogy bármilyen nehéz aprítás, vagy ha szeretné ezt a gépet keverésére tészta, akkor feltétlenül szeretné kiválasztani a Cuisinart .

Egyszerűen, hogy mit csinál a konyhaid élelmiszer-feldolgozója?

Kitchenaid Élelmiszer-feldolgozó Mellékletek & Amp; Tartozékok robotgép kapcsolódási egyszerűen tulajdonít a hub a stand mixer kocka, szelet, foszlány és julienne kedvenc gyümölcsök, zöldségek és kemény sajtok.

Hogyan lereszeljük sajt KitchenAid konyhai robotgép?

Az processzor -es sebességének kihasználásához csepp összetevőket kell vágni az adagolócsőn keresztül, miközben a keverő fut. A puha és közepes kemény sajt elterjedhet az Shredding lemezen. Ennek elkerülése érdekében, foszlány csak jól hűtött sajt .

te püré egy konyhai savelővel?

Akkor biztosan használni egy élelmiszer-feldolgozó, turmixgép vagy kézzel mixer püré zöldségek és gyümölcsök, de akkor azt is fontolóra néhány alternatíva, mert nem minden a feldolgozók pürék zökkenőmentesen. Ha van KitchenAid állvány Mixer , akkor vásárolni egy speciális mellékletet, amely fog létre kiváló pürék .

Lehet, hogy forró ételeket készíthet a konyhai élelmiszer-feldolgozóban?

Nem csak az lesz a friss-the-the-the-in the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-mandula, mogyoró, és hasonlít a gumiszerű és furcsa texturált, elszíneződnek, és részben megolvasztják a penge műanyag részét. Általános szabályként az -nek szüksége van a -re, soha ne helyezze az forró ételt egy élelmiszer-feldolgozóban -ben.

Mennyibe kerül egy konyhai élelmiszer-feldolgozó?

KitchenAid KFP1466CU 14-Cup robotgép Pontosan Slice Rendszer és kockázás Kit - Contour Silver
Árjegyzék: $ 399.99
You Save: $ 100,99 (25%)
Kupon Mentés egy extra $ 36.51, ha alkalmazza ezt a kupont. Részletek $ 36.51 Extra takarékkupon a pénztárnál. Részletek Sajnálom. Ön nem jogosult erre a kuponra.

egy élelmiszer-feldolgozó apróra?

Az élelmiszer-feldolgozó A egy sokoldalú konyhai eszköz, amelyet az gyorsan és könnyedén lehet az CHOP , szelet, szétválasztás, őrlés és püré, szinte bármilyen Food. Egyes modellek CAN is segítséget nyújt az otthoni szakácsnak a citrusfélék és a zöldséglé kialakításában, a torta tésztát, a kenyér tésztát, a tojásfehérjét, a tojásfehérjét, valamint a húsokat és a zöldségcsiszolásokat.

egy élelmiszer-feldolgozó Julienne?


Julienne A klasszikus, de időigényes, késigényes, késigény, amelyben az élelmiszer , rövid, 1/8 hüvelykes négyzetdarabra vágva, amely hasonlít a mérkőzésekre. Az Julienne élelmiszerek közé tartoznak a sárgarépa, a zeller, az alma, a jicama, a cukkini, a spárga és a sonka. A Cuisinart élelmiszer-feldolgozó használata a egyszerű és hatékony módja az Julienne Food -nek.

tud keverni a tésztát egy élelmiszer-feldolgozóban?

, élelmiszer-feldolgozóban , A a -t kevesebb mint 5 perc alatt elkezdheti a befejezést és a hozzáadott bónuszt az, hogy általában az tészta gyorsabban emelkedik, mert kissé meleg a gyúrás után. Például, mint az tészta jön össze a élelmiszer-feldolgozó ez képezi majd egy labdát and roll a tálban.

Mi a műanyag penge az élelmiszer-feldolgozó számára?

Műanyag tészta penge
Ez kevésbé ívelt lapátokkal rendelkezik, és általában műanyag, amely lehetővé teszi, hogy jobb munkát végezzen a tésztát, nem pedig potenciálisan csak vágja be, amelyet a Sharp fém S alakú penge talán megteszi.

tudok káposzta egy élelmiszer-feldolgozóban?

káposzta CAN megeszi a nyers, főzött vagy erjedt.
káposzta nem tart sokáig, ha vágja le, így a legjobb, ha csak Shred az Food Processor -vel, mielőtt használná.

Hogyan vádolsz burgonyát egy élelmiszer-feldolgozóban?

Alternatívaként, ha van egy élelmiszer-processzor , helyezze be a Grater pengét, adja hozzá az burgonya -t a tálba, és használja a & ldquo; impulzus és rdquo; Gomb rövid időközönként addig, amíg az burgonya Look reszelt . Mandolint is használhat a Julienne penge behelyezésével, az burgonya -t a kézi őrségbe helyezve, és lecsúsztatta a mandolint.

tudsz sárgarépát vágni egy élelmiszer-feldolgozóban?


Sok ember nem tanult az élelmiszer-feldolgozó használatával. Ez nem olyan sok kérdés, mint a technika. Akkor „t csak billenő egész zöldséget a tálba, kapcsolja be a készüléket, és elvárják, egyenletes darabokra. Ennek elérése érdekében először, vágja a vágott, hámozott sárgarépa körülbelül 1 hüvelyk hosszúságú.

Mi a különbség a keverő és az élelmiszer-feldolgozó között?

, hogy az életed a konyhában könnyebb legyen, jó tudni az különbséget a keverő és az élelmiszer-feldolgozó között . Az Blender jellemzően jobb a folyadékok számára, és olyan dolgokat hoz létre, mint a smoothies. Az élelmiszer-feldolgozót a munkaerő-intenzív feladatokhoz használják, például a tésztát vagy a zöldségek szeletelését.

használhat egy élelmiszer-feldolgozót a paradicsom vágásához?

Az kulcsa a élelmiszer-processzor használatával A kockára vágott paradicsomhoz az az processzor impulzus funkcióját használja úgy, hogy az nem végzi az paradicsomot, mint a textúra . Használja a egy éles kést, hogy az paradicsom darabokra vágja az illeszkedjen az élelmiszer-processzoraiba az élelmiszer-feldolgozóiban.