Mit tehetsz egy tejkancsóval?

41 Awesome Crafts Tejkancsókkal
 • Loraine Blummer. Loraine szereti a művészeteket és a kézművességeket, és önként használják az elemi művészeti osztályban.
 • remélem, YOU Élvezze ezeket az Milk Jug kézműveseket, amelyeket összeállítottam! Elképesztő, hogy az emberek az képesek a -t az Tejkancsnokok használatával.
 • Halloween Spirit Jugs .
 • gyönyörű pillangók.
 • valentin kártyák dobozok.
 • madáradagoló.
 • Fancy Bird Pinata.
 • Solar Ghosts.A kérdés is, mit tehetek az üres műanyag gallon kancsókkal?

a kertben

 1. Bug Vontató. Egy műanyag kancsó használható, hogy csalogasson és rögzítse az udvari kártevőket, mint a Hornets and Wasps.
 2. szemcsés tartály.
 3. kültéri súlyok.
 4. kültéri lámpatestek.
 5. üdülési lámpák.
 6. Cookout eszköz tartó.
 7. madáradagoló.
 8. öntözés.

Hasonlóképpen, hogyan használhatja újra a tejtartályt? Emlékezz arra, hogy a műanyag tejes kancsókat öblítse ki, mielőtt kézművesed volna velük.

 1. újrahasznosított tejkartonok tároláshoz. Tárolja a kézműves anyagokat, a maradék anyagot és a gyerekek művészeti kellékeit.
 2. szüksége van egy kanálra? Vágja fel a tejszót.
 3. öntöző kancsó. Mindössze annyit kell tennie, hogy átszúrja a tejüveg fedelét.
 4. pot növényi csészealj. Via: inmysanctuary.net.

Ezzel kapcsolatban mit tehetek az üres tejpalackokkal?

10 Okos módja annak, hogy újrahasznosítsuk az üvegtej-palackot

 1. váza. A könyv legegyszerűbb trükkje.
 2. utántöltés.
 3. gyertyák.
 4. fények.
 5. saláta öltözködés.
 6. KIDS DIY.
 7. smoothies vagy gyümölcslevek.
 8. víz Kefir.

műanyag tejes kancsók biztonságos?

legtöbb tej kancsók , mosogatószer és gyümölcslé palackok, vaj kádak és piperecikkek konténerek készülnek HDPE. Általában átlátszatlan színű, műanyag tartják biztonságos és kicsi a kockázata kimosódás. Ezt a legtöbb újrahasznosítási program felvette.

mit tehetek az üres 5 gallon vízkancsóval?

Hogyan Recycle Five-Gallon Vizespalackok
 1. Kapcsolat a víz szolgáltatásról, ha nem kívánatos, felesleges vagy sérült öt gallon víz palack.
 2. Hívja fel a curbside újrahasznosítási vagy hulladékkezelő szolgáltatást, hogy érdeklődjön, ha elfogadja a 7-es számú műanyagot vagy a nagy öt gallon vizes palackot.
 3. Helyezze el a műanyag újrahasznosító létesítményeket a közösségben az online keresettel.

5 gallon vízkancsó biztonságos?

5 - Gallon palackok
A válasz egy hangzású igen! Minden műanyag 5 - Gallon (és 3- Gallon ) Jugs 100% PET-ből (BPA-Free) készült. Ők vastagok és stabil. Amikor megkapjuk az üres palackokat vissza az ügyfelek, minden palackot kap szemrevételezéssel ellenőrizni, majd beleszagolt a furcsa szagokat.

újra felhasználhatja a műanyag kancsókat?

Műanyag Water palack A polietilén-tereftalátból vagy kisállatból készül. De a gyártók ezeket az műanyag palackokat egyetlen használat céljából, így ők nem tartanak örökké. Két dolog lehet történhet meg, újra felhasználja műanyag palackok újra és újra: Ezek Leach vegyi anyagok, baktériumok és is növekedni őket.

Mit tehetek nagy műanyag tartályokkal?

Itt vannak csak néhány szórakoztató módon, hogy képes voltam műanyagot helyezni a házam körül.
 1. teszi a legtöbbet a mogyoróvajjéből.
 2. készítsen önöntő ültetőt.
 3. növekszik palántákat vagy növényi dugványokat.
 4. szervezi a hűtőszekrényt tiszta terméktartályokkal.
 5. Stash műanyag zacskók az autóban a szemetet.
 6. új életet biztosít gabona zsákok.

Hogyan vágsz egy gallon kancsót egy kanálba?


Ehhez az Scoop esetében egy üres Half- Gallon tej Jug -t használtunk, és az vágott -ot úgy fordítottuk, hogy a fogantyúval ellentétes oldala valamivel hosszabb, nagyobb, mint egy Scoop , mint egy tölcsér. Rajzolja az vágott vonalat az Jug tejre. Használjon éles ollót az vágott -re a vonalon. Vágjon vagy homokot hagyjon ki a tej Jug Scoop -nál.

üveg tejpalackok jobb, mint a műanyag?

Az üveg tej palackok használatának nagy előnye az műanyag vagy karton konténerek helyett az a tény, hogy az palackok a szinte azonnal újra felhasználhatók. Azok a tejüzemek, hogy megkezdte a rendszer használatának üvegpalackok újra megkérdezni, hogy azok az emberek, használja őket működtetni „öblítse le és visszatérési politika.”

a tej palackok újrahasznosíthatóak?

Tejes palackok .Műanyag tejesüvegeket széles körben újrahasznosított - ellenőrizze az újrahasznosítás lokátor lenti ha recycle őket otthon, vagy kérdezze meg tanács. Ha az tej -t az üveg üvegben szállítjuk, akkor mindig vissza kell adnia őket a tejemberéhez.

újrahasznosíthatja a tej kartonokat pénzért?

OK, You Ne kapjon egy pénzt vissza az újrahasznosításhoz Ezek.
Mivel ezek a tartályok újrahasznosítható , hozza nekünk a következő alkalommal, amikor a a másik újrahasznosítása . fogjuk boldogan veszi a plasztikai tej és tej -szerű konténerek minden méretben.

Hogyan készítesz egy műanyag palackot?

műanyag palack bármilyen formában vagy méretben, a fedéllel. Jelölje meg az palack & NDash oldalán lévő vonalat; a fogantyútól az oldalig. Legyen róla, de hagynak elég műanyag a nyél körül tartani ép és erős, és vágja le annyira, azon az oldalon, make , hogy nincs-ajak bal aljáról a palack .

Hogyan újrahasznosítják a tejüvegeket?


Anyagok Menjen át mechanikai és kézi válogatással, hogy eltávolítsák azokat a nem újrahasznosítható anyagokat, amelyek véletlenül az MRF-hez érkeztek, mielőtt anyagi típussal elválasztották. Az tejpalackot a -t ezután lapították és bízzák, hogy a bifa polimerekbe szállítják, amely évente 24 000 tonnát fogad el!

tárolhatok vizet a tejes kancsókban?

ne használja tej kancsók az víztároló . Mivel az tejkancsók biológiailag lebonthatóak, az -nek az idő múlásával bízik. Emellett az -es tejben lévő bármilyen élő kultúrák, amelyek az kancsóban maradnak, a -nek abbahagyhatják, hogy betegek legyenek, ha az bolt ivóvíz / főzés víz a tejkancsnokokban -ben. Az eldobható Water palackok nem nagyok a hosszú távú Storage számára.

Lehet-e gázt tölteni a tejszót?

Megfelelő tartályok
Tejkancsók , Anti-Freeze Jugs , üvegtartályok és sok " Gas Cans" nem alkalmas benzin hordozására vagy tárolására. Néhány műanyag az életkorral törékeny lesz, és nem kompatibilis a benzinnel.

a tej kartondobozok újrahasznosíthatóak?

kartonok elsősorban papírból készültek, de vékony réteg polietilén vagy műanyag. A polc-stabil kartonok tartalmaznak egy alumíniumréteget. Mint ilyen, az tejkartonokat a -nek újrahasznosított -nek kell lennie műanyag, fém és üveg tartályokkal. Nem kell öblíteni az kartondobozokat előtt újrahasznosítás .

Mit tehetek az üres üvegedényekkel?

Mit csinál az üres üvegedényekkel? 21 Új Ötletek
 1. Tea Light Tartók. Állítsa be a hangulatot a következő félnél, ha teafényes tartókat hoz létre az üres üvegedényekből és a kamrából származó elemekből.
 2. gally vázák. Hozzon létre egy egyszerű, természetes megjelenésű gally vázát az asztal tetejére.
 3. zsinegcsomagolt jar készlet.
 4. lógó kerti lámpák.
 5. szövet-csomagolt üvegek.
 6. vészhelyzeti gyertyák.
 7. Word Jars.
 8. Marquee Lighting.

műanyag milkok biológiailag lebomló?


, mint az tejkancsók biológiailag lebomló , így műanyag vízpalackok. Ezek hosszabb ideig tartanak, mint az tejkódok , de végül az műanyag elkezd lebontani. Ez az oka annak, hogy a tárolandó víz lejárati dátuma van. A víz nem megy rosszul, de az műanyag lebomlik.