Hogyan világít egy bradford fehér vízmelegítőt?

Videó



HOGYAN KÉRJÜK, HOGYAN KÜLÖNLEGES KÉSZÜLÉK?

megvilágítja a pilótaégőt a zseblámpával. Fordítsa el a gázszabályozó szelep gombját a & ldquo; pilóta, & rdquo; Nyomja le, és tartsa lenyomva. Ez elindítja a gáz áramlását a pilótaégetőhöz. Egyes vízmelegítő modelleken nyomja meg és tartsa lenyomva egy külön piros gombot, hogy elindítsa a pilótaégető gázáramlást.

is, mit jelent a zöld fény villog a vízmelegítőben? 1 FLASH ( ZÖLD DIAGNOSZTIKAI LIGHT ) jelzi áram alá, hogy a melegítő a töltés előtt a vízzel . Nyissa meg a legközelebbi forró Water csaptelepet, és töltse ki az vízmelegítő addig, amíg az Water állandó áramlásaig. a csaptelepből. Miután az vízmelegítő teljesen kitöltött, majd zárja le a csaptelepet.

Következésképpen a bradford fehér vízmelegítők jóak?

A legjobb összességében és a legjobb Bradford White elektromos vízmelegítő : Bradford White BWC RE350S6-1NCWW 50GAL 240V. Ez a modell kiállt nekünk, mint a legjobb vízmelegítő minden módon. Ez egy energia- hatékony termék, amely a lakossági, valamint a kereskedelmi használatra.

Hogyan teszteli a piezo gyújtót?

Ellenőrizze az gyújtós -t bármilyen látható repedésekhez vagy szünetekhez. Ha bármilyen látható repedések vagy szünetek jelen vannak, cserélje ki az Piezo Igniter -t. Csatlakoztassa az Piezo Igniter -et az elektródához (3. ábra), tartva az elektródát a & frac14; & rdquo; a & frac12; & rdquo; A fűtés héjától távol a szigetelt fogóval, nyomja meg az Piezo Igniter -et.

Hogyan zárja le a gázvízmelegítőt?

Az összes gáz készülék külön záró - OFF szeleppel rendelkezik, és általában a készülék néhány lábánál található. Az gázzáró -szelep megtalálásához az vízmelegítő -en egyszerűen keressen egyetlen fogantyút, amely általában az egység alján található. Az kikapcsolása Az gáz , Kapcsolja be a -t az óramutató járásával megegyező irányba.

Hogyan kapcsolja be a jelzőfényt?

Miután a gáznak volt ideje eloszlatni, Forgassa a gombot az " Pilot " -nek. Ezután tartsa lenyomva a "Reset" gombot, és hozza létre egy hosszú könnyebb lángot az Pilot Light megnyitásához. Ez az fény A kemence Pilot Light . Miután biztos volt abban, hogy az Pilot Light be van kapcsolva, engedje el a nyomást a reset gombra.

Hogyan kapcsolhatom be a vízmelegítőt?

(4) Kapcsolja be a megszakítót a forró vízmelegítőhöz.
  1. Lépjen le - zárott csaptelepek. Ha a forró víztartálynál dolgozik, meg kellett volna nyitnia egy csaptelepet, hogy a levegő bejusson a tartályba.
  2. lépés - Kapcsolja be a hideg vízellátást.
  3. Lépés Négy - Kapcsolja be a vízmelegítő megszakítót.

Az összes vízmelegítőnek reset gombja van?

Az vízmelegítő Reset gomb az vízmelegítő piros gombja (közvetlenül a termosztát felett). Néhány vízmelegítő May két reset gombja van -ként minden egyes termosztáthoz. Az Reset B gomb megnyomásához az lehet , hogy eltávolítsa a fémlemezt, amely a csavarok által tartott termosztátot tartalmazza.

hol van a reset gomb egy bradford fehér elektromos vízmelegítőben?


Miután megtalálta az vízmelegítő -t, az reset gomb jellemzően a felső termosztáton található. Ha nincs ott, akkor valószínűleg valahol az vízmelegítő alsó részén található .

van egy reset gomb a gázvízmelegítőn?

A vízmelegítő reset gomb , általában piros, a határkapcsoló közepén található, az vízmelegítő termosztát felett. Az vízmelegítő végálláskapcsoló egy biztonsági eszköz, amely leállítja a kikapcsolás az vízmelegítő , ha valami meghibásodik, és a víz jut meleg.

Hogyan ellenőrzi a reset gombot egy forró vízmelegítőn?

Az első dolog, amit az Check az vízmelegítő visszaállítása kapcsoló, amely általában egy piros gomb az elektromos vízmelegítő felső termosztátán (meg kell távolítani a kis panelt hozzáférés). Ha az gomb világít, akkor azt jelenti, hogy a kapcsoló kioldódott, és Reset -nek kell lennie.

Mi okozza a reset gombot, hogy egy gázvízmelegítőre utazzon?

Bár egy rossz termosztát a leggyakoribb oka az vízmelegítő Reset gombja May Trip , ez nem az egyetlen.De az elem rövid az , ami -et okoz, hogy továbbra is melegítse az Water -et. Laza huzalozás és mdash; az vízmelegítőben lévő laza huzal olyan hőt generálhat, amely okozza a -t a High-limit kapcsolót Trip -re.

Mi a termikus kapcsoló a vízmelegítőben?

A termikus kapcsoló az újabb gáz vízmelegítőként van felszerelve biztonsági eszközként. Az kapcsoló is utazik, amikor érzékeli a gyúlékony gőzöket az vízmelegítő közelében, például benzin- vagy festékgőzökkel. Ellenőrizze az vízmelegítő olyan problémákat, amelyek az kapcsoló -t az elindítás előtt indulhat.

Hogyan állítsd vissza a receem vízmelegítőmat?


Fordítsa a vízmelegítő a gázszelep kapcsolót az „OFF” állásba, várjon egy pár másodpercig, majd fordítsa a kapcsolót „ON” állásba visszaállítás a rendszert.

veszélyes, ha a jelzőfény kialszik a vízmelegítőn?

A termoelem nevű eszközt az Pilot Light lángja melegíti. Mindaddig, amíg a hőelem továbbra is forró, a gáz az Pilot Light -hez kerül. Ha a jelzőfény kialszik a gázt elzáró és nincs veszély gáz tárolására, mert a őrláng ki .

miért nem működik a vízmelegítőm?

A vízmelegítő , hogy termel nincs forró víz lehet nem lehet egyre erő, vagy lehet egy kioldott végálláskapcsoló vagy egy vagy több nem fűtőelemek. Először ellenőrizze az vízmelegítő megszakítóját a szervizpanelen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem volt kioldva. Ha a megszakító megrepedt, kapcsolja ki, majd kapcsolja vissza újra.

Elhagyhatom a vízmelegítőt pilóta közben?

You A -et hagyhatja, de nem ajánlom. Ha csak az Water -ot rövid távon fordítod (például javításra), akkor csak a termosztátot a vakációra vagy a fényre fordítanám. Ha visszatér, akkor az Pilot -t újra kell mutatnia, hogy az fűtőtestet visszaállítsa.

Hogyan ellenőrzi a pilot fényt egy vízmelegítőn?

A vízmelegítő fényének megvilágítása
  1. Nyissa ki az ajtót / fedőt a pilot fény eléréséhez.
  2. használjon zseblámpát vagy egy fényszórót, hogy megtalálja az égőt belül.
  3. Forgassa el a gázgombot & # 8220; pilóta, & # 8221; Nyomja meg és tartsa lenyomva.
  4. , miközben még mindig a gázt tartja le, a pilóta fényét.
  5. Amikor a láng meggyullad, folytassa a gázgombot vagy a gombot egy teljes percig.

miért nem jön be a jelzőfény?


Amikor a vízmelegítő Pilot Light kialszik, először próbálja meg újra, a vízmelegítő címke irányait követve. Ha az Pilot nem relight, ha a világítás után azonnal kialszik, vagy ha az Pilot Light messze a leggyakoribb oka a rossz hőelem.

lehet megvilágíthatom a vízmelegítőt egy mérkőzéssel?

Light A pilótaégető.
Ha van egy régi stílusú fűtő , alkalmazza a pálcát világosabb / mérkőzés az őrláng. Mivel az -nek egy kézzel fogja használni, hogy egy kézzel használja a szelep / piros gombot és az egyik kezét Light A pilóta, lehet, hogy valaki tartsa lenyomva a zseblámpát, ha extra Light szükséges.

Hogyan tisztít egy hőelemet?

Távolítsa el az Thermouple -t a pilótaszerelvénytől, acélgyapot vagy emery ruhával, hogy enyhén tiszta -re a csúcs eltávolítása bármely korom eltávolítása vagy felépítése, amely a helytelen pilot láng miatt biztosított. Egy ceruza radír használata; Tisztítsa meg a -ot az anyacsavarok, amelyek összekapcsolják az hőelem -t a vezérlőszelephez, majd húzódnak fel.