Hogyan nyomja meg a bőrt?

 1. Válasszon egy mintát az Imprint -hez.
 2. vágja le az bőr -et a minta szerint.
 3. "tok" az bőr vízzel.
 4. Lay a mintát tetején, a bőrből darab, s közben a golyóstoll ceruzával, nyomokban szilárdan a vonalon.
 5. Gyakorlat az Bőr hulladéklapján.
 6. Ismételje meg a folyamatot a Project Bőr -vel.Csak így, hogyan terheli a bőrt?

A BEROSSING az bőr jó bevételének folyamata, például egy pénztárca, pénztárca, album vagy folyóirat, valamint a depresszió vagy a depresszió a termékbe. A hőt és a nyomás használata az bőr jóval a bemélyedést hozza létre.

A fenti mellett, hogyan emeled a bőrt? Hogyan domborítsa a bőrt

 1. használjon nedves szivacsot és nedvesítse meg a dolgozni kívánt bőrt.
 2. rögzítse a bőrt egy állandó felületre, így nem mozog, ha elkezd dolgozni rajta.
 3. használja a bélyegző és a bőr domborító szerszámokat egy kézben, másrészt a kalapács.

is megkérdezte, hogyan domborodsz kész bőr?

Hogyan domborít bőr

 1. Vigye darab félkész bőr sima munkaasztalon. Győződjön meg róla, hogy a bőr elülső része felfelé néz.
 2. a bőrt erős felületre rögzíti.
 3. egy kis mennyiségű bőrt befejez egy nedves ruhával, majd dörzsölje meg a munkáját körkörös mozdulatokban.

Mi a dombornyomás a bőrre?

Az bőr Domborító . Embossing az a művészet, amely az állati bőr természetes gabonájára emelt mintákat termel. A kialakítást a gördülő vagy bélyegző megnyomásával hozták létre. A domborzatok fedezhetik a bőr vagy a csak kiválasztott területek teljes felületét.

, ami a bőrre kerül sor?

domborító bőr az a folyamat, nyomja a választott design bőr , így nyomott design. Ezt nem szabad összetéveszteni a dombornyomással, ahol a design az bőr felület felett emelkedik.

lehet, hogy a dombornyomást eltávolítsák a bőrből?

Ahhoz, hogy az Bőr -t elnyeljen a víz felszívásához, először az -nek kell lennie a eltávolításához. Ez az lehet egy kis szappannal és vízzel, vagy (drasztikusan, és nagyobb valószínűséggel károsíthatja a cipőjét) acetonnal vagy alkohollal.

, mi a zsebing vs dombornyomás?

domborítás és domborító azok a folyamatok létrehozásának sem merül fel, vagy süllyesztett relief képek és minták a papír és más anyagok. Egy dombornyomott minta ellen a háttérben, míg a mélynyomással minta süllyesztve a felület az anyag (de lehet, hogy kiállnak valamelyest a fordított, hátoldal).

eltávolíthatja a dombornyomott betűket a bőrből?

teszt az aceton vagy körömlakklemosó egy részét a bőrből , amely nem látható a normál használat során. Az oldószer eltávolítja a arany betűjét az bőr felületéről, de ha bélyegző vagy dombornyomott volt, akkor a depressziós betűs még mindig látható a felületen.

Mi a dombornyomó por?


gyakran termográfia vagy termográfiai nyomtatás. Lassú szárítás, nedves tintát alkalmazunk egy szubsztrátumra. A tintát egy domborító por nevű hőre lágyuló polimerrel porították, és a hőforrás felemeli a tintát, miközben szárítja. Kereskedelmi dombornyomó por költségek körülbelül 10 dollár uncia.

mi a deboss?

Debossing , amikor egy kép (logó, szöveg stb.) A nyomtatási darabba beilleszkedik, depressziós hatás létrehozása. Csakúgy, mint a domborítás, úgy dönthet, hogy elhagyja az Byossed területet érintetlenül, vagy tinta vagy fólia bélyegzéssel töltheti be.

bélyegezhet a bőrt, miután festették?

Dyeing jön az utolsó. YOU 'LL Need Do Az bélyegző / szerszámozás a nedves (Cased) bőr -nél, így nyilvánvalóan ezt az festék előtt kell elvégezni. A után az bélyegzés végzett, és az bőr hagyható, hogy teljesen megszáradhasson, majd lehet festeni a -t és a befejezést.

Hogyan kezeli a bőrt kézzel?

 1. Válassza ki a projekthez megfelelő felső szemcsés bőr.
 2. vágja le a bőrét a bőrnyírók méretére és alakjára.
 3. feküdt a bőr lapát.
 4. lyukasztja a lyukakat egy bőr ütéssel vagy vésővel.
 5. 20-30 percig áztassa a bőrt.
 6. gravírozó eszközök segítségével.

Crite Engrave bőr?

YOU Az CRCUT Maker Engrave -vel rendelkezik. A vonalak valóban hangsúlyosak, és a projekt nagyon jól jött ki.

Használhat domborító porot bőrre?


I megpróbálta megpróbálta a dombornyomóporot egy bőr darabján : A egy bélyegzőt használ, és egy speciális bélyegzőpad az -re Tedd a képet az bőrbe (ami lényegében nagyon vékony ragasztó), majd por a területet domborító porral -vel.

mi a croc dombornyomott bőr?

dombornyomott bőr jelentése bőr , amelyet hőt és nagynyomással bélyegzett, hogy létrehoz egy mintát vagy kialakítását az elrejtésben. A fajta óriási az alligátor, krokodil , strucc, virágok, geometriai és indiai tervek között, csak néhányat említhet.