Hogyan játszhatok a surround hangzás a Sonos-on keresztül?

A Surround hangsugárzók hozzáadása A Sonos Home Színházhoz
 1. Nyissa meg az Sonos alkalmazást iOS vagy Android számára.
 2. A beállítások lapon érintse meg a Rendszert.
 3. termékek alatt érintse meg az Sonos Home Theater szobát.
 4. Érintse meg az Surround hangszórók hozzáadása -t.
 5. Kövesse az -es utasításokat az --hez, Add hozzá az hangszóróit -t a körülmények között.is, a Sonos jó a surround hangzáshoz?

Ha az Immersive Home Theater Sound -t szeretné, sok stressz nélkül, az Sonos -nek egyszerű megoldása van. A vezeték nélküli hangszórók 5,1 csatornás Surround Sound rendszerként konfigurálhatók, kiküszöbölve a futó kábelek problémáját a szoba hátuljához. Plusz, könnyen beállítható, vonzó, kompakt és Sound nagyszerű.

Ezt követően kérdéses, használhatja a Sonos One Surround hangszórókat? Sonos saját multi-room rendszer is támogatja sztereopár és házimozi konfigurációk több csatornán, és lehetővé akkor kapcsolódni két egy hangszóró egy Sonos Beam, playbar vagy Playbase szolgál Surround Sound Satellites, mint az Play: 1 .

Hasonlóképpen megkérdezheti, hogyan működik a Sonos Surround Sound Work?

Az Surround Sound engedélyezéséhez az egyik hangsáv segítségével az Sonos két hátsó hangsugárzót igényel, az egyik a bal és az egyik a jobb oldalon. Te lehet, hogy használhat két hangszórót, mindaddig, amíg azonos. Két játékot használtam: 5 hangszóró, de ez túlkínálat.

használhatja az 5-ös lejátszást?

hozzáadása térhatású hangszórók 5.1 térhatású lejátszás : 1 hangszóró a leginkább használt, de a nagyobb helyiségekben akkor jobb take egy lejátszás : 3 vagy lejátszás : 5 hangszóró. A választhat egy Surround készletből, vagy anélkül. Alapja az Ön választását arról, hogy az You szeretné hallgatni egy mély basszust.

jobb, mint a bose?

Az Bose SoundTouch 30 az jobb olyan emberek számára, akik egy vagy két hangszórót keresnek, hogy zenét hallgassanak otthonukban. Bár lehet, hogy nincs annyi kompatibilis streaming szolgáltatása, és az alkalmazás tapasztalat kissé kevesebb ideális , mint a Sonos A hanggá touch 30 van Bluetooth.

miért olyan drága, hogy a Sonos?

Sonos díjat számít fel, mert valóban nem volt nagyszerű versenytársa. Az emberek a kényelem és az észlelt minőség miatt. Más gyártók felzárkóznak, és gyakran sokkal jobb hanggal és kapcsolattal rendelkeznek. A Chromecast hang is egy kicsit meg fog enni a piacon.

a Sonos SoundBar megéri?

Az Sonos PlayBar lehet, hogy nem olcsó, de úgy érzi, értéke -nek minden penny. Van elég dübörgés a basszusban, hogy a cselekvési filmek megfelelő érzéke a dráma, de a középkategóriás és a nagyfrekvenciás audio is édes és tiszta.

játszhatom a tv-készülékemet a szonosaimon keresztül?

Ha az Sonos gerenda csatlakozik a HDMI-ARC-hez az TV -hez, az TV és Sonos gerenda automatikusan kiválasztja a legjobb formátumot, hogy mindkét rendszer lehet támogatást. Ha Ön használata a használatával az optikai audio adapter, Sonos Beam Will Support PCM sztereó és Dolby Digital.

használhatja a Sonost WiFi nélkül?


Igen A beállíthatja (még az WiFi nélkül az irodában), csak azért, hogy a Line-in segédprogramot használja, de az You vagy a férje előtt az Do -re helyiségbeállítások / fejlett audio / line-in & rdquo; Az Sonos App beállításaiban, és győződjön meg róla, hogy az You választotta ki a szobatnevét az "Automatikus szobában"
-ben

lehet, hogy a hazai színházat használják?

Az Home Theater rendszer jellemzően magában foglalja az első csatornás hangeszközt, függetlenül attól, hogy ez egy surround hangszóró rendszer vagy hangsáv. Az Sonos esetében a három lehetőség a playbase, a playbar és a gerenda. Ellentétben a playbar és a gerenda alatt és ndash; Sonos Playbase nem lehet falra szerelhető.

A Sonos támogatja a 7.1 surround hangot?

Nem, Sonos nem rendelkezik a szoftver / hardver képességek ebben a pillanatban foglalkozni egy 7.1 jelet.

a Sonos Playbar hangosabb falra van szerelve?

Az PlayBar egy nagy lapos fából készült mellkas előtt ül az falra szerelt TV - Nézd és hangok Finom - jobb , mint a TV hangszórói (Sony ~ 40 "semmi különleges) - de őszintén A "wow!" Audio élménye keresi ezt a "wow!"Audió élmény az PlayBar -től.

Hány Sonos hangszóró kapcsolható össze?

Azonban, ha az hangszórók eddig 8 ohm, akkor lehet vezetékes akár 2 pár, vagy 4 hangszóró , az egyik Csatlakozás: Amp- csak nem lesz független ellenőrző e két Az hangszórók , a hangerő és a zene kiválasztása tekintetében.

Hogyan kalibrálhatom a Sonos Surround hangot?


A Beállítások lapon érintse meg a System elemet, majd válassza ki a dallamolni kívánt terméket. Ha a hangolást még nem hajtották végre egy szobában, piros pont jelenik meg a szoba neve mellett. Érintse meg az "TRUREPLAY TUNING" gombot, és kövesse az alkalmazásban lévő utasításokat a tuning teljesítéséhez.

Hogyan tudom összekötni a Sonos-ot a TV-hez?

Információ
 1. Nyissa meg a Sonos alkalmazást iOS vagy Android számára. A Beállítások fülön érintse meg a Rendszert.
 2. Válassza ki a playbar, a playbase vagy a gerenda helyét.
 3. érintse meg a TV-t, majd a távirányítót.
 4. Kövesse az alkalmazással kapcsolatos utasításokat az új távirányító konfigurálásához a házimozi hangszóró vezérléséhez.

do Sonos hangszóróknak szüksége van egy vevőre?

Ha már van egy vevő , ami táplálja a készlet hangszórók , a Kapcsolódás a legolcsóbb módja annak, hogy a munka, mint Sonos hangszórókon ; Zenelheti őket, vagy integrálhatja őket egy meglévő Sonos beállításba. A csatlakozás analóg, optikai és koaxiális digitális audio kimenetekkel rendelkezik, így bármely sztereó vagy AV vevőegységgel kell működnie.

Hogyan csatlakozhatok a Sonos játékom 1-nek a surround hangomhoz?

Add surround hangszórók egy Sonos Home Theater
 1. Nyissa meg a Sonos alkalmazást iOS vagy Android számára.
 2. a Beállítások lapon, érintse meg a Rendszert.
 3. termékek alatt érintse meg a Sonos Home Theater szobát.
 4. Érintse meg a Surround hangszórókat.
 5. Kövesse az alkalmazással kapcsolatos utasításokat, hogy a hangszórókat a környékhez adjuk hozzá.

használhatom a SONOS-t Bluetooth-hangszóróként?

, de az első alkalommal, az Sonos az Bluetooth párosítást támogatja, és hagyja, hogy bármilyen hangot játsszon az Bluetooth -enabled eszközről, és biztosítsuk, hogy az hangszóró a -ben dolgozzon, amikor a Wi-Fi nem érhető el . (A cég korábban gúnyolódott az Bluetooth-hangszórók leányrészeit reklámban.)

használhat egy hangsávot más hangszórókkal?


Igen, lehetséges, hogy használatát a SoundBar más felszólalók függően a TV és a DVD / Blu-ray lejátszó kimenet, de nem tanácsos, mint a fa és a hangerő lesz kell egyezés. A legjobb, ha csak SoundBar vagy Sound System, nem mindkettő.

Az összes Sonos hangszóró együtt dolgozik?

Mindent az együtt működik együtt , és Sonos működik a -vel All kedvenc szolgáltatásaival, így hallgathatja, hogy mit akarsz, hol akarsz, hogyan akarod. Indítsa el az hangszóró -t, és könnyen hozzáadhat több későbbihez. Sztereó pár hangszórók ugyanabban a szobában a merészebb, gazdagabb hang.

Hogyan állítja be a surround hang hangszórókat?

Az 5.1 rendszerben az surround hangsugárzók a legjobban vannak elhelyezve a hallgatása bal oldali és jobb oldalán. Célja őket közvetlenül a legjobb Sound számára. Ha bármely mellékhatás elhelyezés nem praktikus, helye az hátsó hangsugárzók néhány méterrel mögötte a hallgatási pozíció és szemtől őket előre.