A ruhák valóban megöli a baktériumokat?

A
úgy gondolja, hogy több millió apró kezét megragadja a pult felületén vagy mosogató felületén. Egy másik előny az összes említett szálak, a törlőkendők bizonyítottan eltávolítására több mint 99% a baktériumok (beleértve E . Ezek törlőkendők nem pusztítja el a baktériumokat , gyűjtenek baktériumok a felületekről.Következésképpen e ruhák antibakteriálisak?

Tény, e - törlőkendők klinikailag bizonyított, hogy távolítsunk el több mint 99% -a a baktériumok a felületekről a rajz és reteszelő a baktériumok a felületen. E - ruhák A olyan hatékony, hogy eltávolítsák a szennyeződés, a zsír és a baktériumok eltávolítását önmagukban, nincs szükség káros vegyi anyagok használatára otthoni tisztításkor.

is, a Norwex valóban megöli a baktériumokat? Az Norwex és az E-CLOUCH DO nem úgy tűnik, hogy növekszik baktérium , valamint egy pamutszövet (a műanyag zacskó kísérletekben), de még mindig sok baktérium -nek még 24 órák. A mosó és szárító forró sanitizációs ciklus Norwex Metergent -tel A egy jó munka gyilkos csírák ruhákban.

Másodszor, hogyan távolítja el a baktériumokat?

E - Cloth -es , penész, pollen és egyéb szennyeződések eltávolításával. Tipikus háztartási vegyi tisztítószerek dolgoznak azzal, hogy folyékony vegyi filmet hagynak olyan felületeken, amelyeknek a helyén kell maradniuk.

e ruhák bármilyen jó?

A felületeket kellemesen fényes, mely vegyszerek gyakran nem. Tényleg tiszta. Tudományosan bizonyították, hogy eltávolítják a baktériumok 99% -át, beleértve a Big'uns-eket, mint az E -Coli és a Listeria. Van No esély a dermatitisnek, egy igazán csúnya bőrfeltétele, amely túl sok érintkezésből származhat vegyi anyagokkal.

használhatsz tisztább e ruhával?

E - ruhák használhatók más tisztítással termékekkel, de azért, mert az tiszta -t csak a vízzel tisztítják, nem ajánlott. A fehérítőt el kell kerülni, mivel lebontja a szálakat.

Milyen gyakran kell mosni az e ruhákat?

Do Szükségem van az -re, hogy minden használat után lehessen az ruhákat -nek? Egy teljes öblítő forró vízzel elegendő a felhasználások között. - Kerülje el a szagot, győződjön meg róla, hogy az rongyok a nagyon jól működnek és száradnak. ruhákat kell, hogy a -t minden 5-7-es használatra vagy hetente egyszer kell mosni.

mennyi ideig tart egy e ruhát?

Hogyan lehet Long Will E - Cloth termékek Utolsó ? Ahogy amíg a kezelési utasításokat a követte, normál használat a kendők tart több éve, és a garantált 300 mosás. Lehet, hogy a szín vagy a festés elvesztése lehet, de ez az nem befolyásolja a teljesítményt.

, ami jobb norwex vs e ruhát?

Az Norwex por Mitt minden tekintetben kiváló; felveszi és összegyűjti a port és a kisállat haját, míg az E - szövet egyszerűen úgy tűnik, hogy elterjedt. Azonban az ablak tisztítószerek, a konyhai tisztító, a rozsdamentes acél tisztító, a fürdőszobai tisztítószer mind az Norwex termékekhez hasonlítható.

hogyan mossa meg az e ruhákat?


Az e-clote termékek tisztítása egyszerű, szörnyű, citromcsillapító (citrom opcionális).
  1. forró víz működik a legjobban, hogy öblítse ki mindent, amit Yucky Cucc le a lefolyóba.
  2. a felhasználások között, öblítés + alaposan kinyomja a ruhát, és tegye le a levegő szárazra.
  3. gép mosás akár 140 ° C-ig, f, egy kis tisztítószer használatával.
  4. szárítsa meg, vagy szárítsa meg a ruhákat szárazra.

Do Mikroszálas ruhák karcoló autók?

A kiváló minőségű mikroszálas törölköző hétszeresen felszívja a súlyát a vízben, anélkül, hogy karcolódna a festék, és rdquo; Phillips mondta. & ldquo; Ha törölközőt fog használni, használjon megfelelő Scratch -FREE mikroszálas szárító törülközőt, gyakran egy Waffle-Weave mikroszálas szárító törölköző formájában.

Jours környezetbarát?

Az évtizedek-régi J ruha A közelmúltban új termékkel jött ki, ami azt sugallja, hogy egy környezetbarát alternatíva a papírtörlőhöz: Biológiailag lebomló J RUCK . " J rongy cellulózszálakból áll, amelyek 100% fából készült pépből származnak. Ezek a szálak szerves a természetben, és biológiailag lebontható".

Az e ruhával ezüst van benne?

E - A szövetek annyira hatékonyak, hogy az laboratóriumi tesztelés bizonyította, hogy a baktériumok 99% -át veszi fel.Az egyetlen dolog, hogy ezüst a mikroszálas ruhákban a felgyorsítja a baktériumok gyilkosságát az rongyban. Igen, helyesen olvasod. Silver csak segít megölni a baktériumokat az rongyban -ben.
Az

mindegyik mikroszálas ruhát ugyanazok?

Minden Microfiber alapvetően az azonos . A gazdaság és a tartósság kérdése válik, vagy hány mosás lesz az utolsó. A nehezebb törülköző hosszabb ideig tart, és túlélni több mosás. Bár a nehezebb mikroszálas jobb, mint a könnyű, az mikroszálas még mindig könnyebb, mint más szövött ruhák .

hogyan működik a ruhák?


Az E - szövet tisztító éleinek puszta térfogata mélyebb tisztaságot ad, mint a vegyi anyagokkal való tisztítás. A 480 000 szál CM2-t kapnak óriási tisztítási teljesítményt. A szálak felbomlanak és eltávolítanak több zsírt és szennyeződést, hihetetlenül csak vízzel.

Miért J ruhák J ruhák?

etimológia. Egy márkanévből, röviden a Johnson & amp; Johnson, a gyártó neve.

Az összes mikroszálas szövet eltávolítja a baktériumokat?

Microfiber Not Kill baktériumok, gombák, vírusok és egyéb mikrobák A kémiai tisztítószerek Do . Ehelyett fizikailag eltávolítja a őket a felületektől, és hihetetlen mennyiségű felszíni területét tárolja, csak vízzel!

hol van e ruhával?

Norwex Made Kínában és E - ruhával az , amely elsősorban Koreában készült. A & ldquo; mikroszálas és rdquo; A technológia nagyon fejlett Ázsiában.

e ruhák mikroszálas?

E - RULT és Norwex büszkélkedhet a legkisebb mikroszálas -nak, így a legtöbb higiénikus ruhával (feltételezve, hogy természetesen megtartja őket tiszta). A víz elég jó a legtöbb dolog tisztítására. Ez azért van, mert a molekuláknak két nagyon különböző vége van.

Mi az e ruhák?


Az szövetek a Made a speciálisan kezelt poliészterből és nylonból, így nem "elnyelik" semmit. A szennyeződés, az olaj, a zsír, a szennyeződés és még a baktériumok csapdába esnek a rostok és ndash; és ezután könnyen felszabadulnak az öblítéssel.

a mikroszálas ruhák eco barátságos?

Bár mikroszálas nem bomlik le, mint a pamut vagy papír törölköző , a lényeg, hogy kérje az lehet azt ártalmatlanítani környezetbarát módon? A válasz igen! Először is, az mikroszálas nem biológiailag lebontható.

norwex egy ripoff?

nope, Norwex nem átverés, mert elég szilárd termékei vannak, amelyeket az emberek szeretnek használni. Továbbá, az a tény, hogy üzleti modellje termék-orientált elválasztja magukat a piramisszervezetek és más csaló MLM vállalatok.