Melyek az autósülés törvényei az Mn-ben?

MINNESOTA LAW: A gyermek, aki mind az -kor 8 alatt van, mind a 4 méteres 9 hüvelyk alatt, amely a szövetségi biztonsági előírásoknak megfelelõ gyermekbiztonsági székben rögzíthető. E törvény értelmében a gyermek egyedül nem használhat biztonsági övet, amíg az AGE 8, vagy 4 láb 9 hüvelyk magas.Itt van, amikor a gyermek egy autóülésről megy a Minnesotában?

MN Booster Car Seat törvény szerint Minnesota Booster Car Seat Jog, gyerekek itt egy ülésmagasító , amíg azok vannak 4 láb 9 hüvelyk, és legalább 8 éves. Az gerendázó ülés használjon öv-pozícionáló rendszert. Az booster ülésnek kell lennie, hogy a megfelelően illeszkedő övvel rendelkezzen, hogy az az ölében és a vállán megy keresztül.

Hasonlóképpen, mi a magassági és súlyhatár az autóülésekhez? Sok ülés a 65 font vagy annál nagyobb gyermekek befogadására alkalmas. Amikor a gyerekek meghaladják ezeket az korlátokat a -nek, akkor egy öv-pozícionáló Booster Seat -t kell használniuk, amíg a jármű öle és a váll SEAT öv megfelelő. Ez gyakran, ha legalább 4 láb 9 hüvelyk magasságban és 8-12 éves.

A fenti mellett, milyen korban van a gyermeknek nincs szüksége a gerenda ülésre?

Minden olyan gyermek, akinek súlya vagy magassága meghaladja az autóbiztonsági előretekintő határértéket SEAT -nek, használjon öv-pozícionálását, amíg a jármű SEAT öv megfelelőnek illeszkedik, jellemzően, ha az -t elérte 4 láb 9 hüvelyk magas és 8-12 éves .

A 4 éves használata egy hátsó bordázó ülésen használható?

Az ötpontos kábelköteg Can használható a gyermekek számára, akik 40 fontot vagy annál többet mérnek. A kábelköteg lehet ezután eltávolítjuk, és a ülés válik egy öv-elhelyezése emlékeztető , amely együttműködik a jármű kétpontos és a váll öv. Az Backless öv-pozícionálás Booster Seat használható, ha a járműnek fejét vagy magas Seat háttámlába használja.

Milyen autósülésnek kell lennie egy 40 lb gyermeknek?

Bármely gyermek legalább 40 font és 35 hüvelyk magas -nak kell lennie a -ben az Booster Seat -ben, előnyösen egy háttámla és állítható heveder. A legtöbb gyermek legalább 4 éves, amikor először egy KID BOOSTER SEAT -t használnak.

Milyen magasnak kell lenned, hogy a Minnesota első ülésén lovagoljon?

Can gyermekem ül az első ülésen ? Minnesota nem -nek van a törvény, amely tiltja ezt. A legbiztonságosabbnak és a legjobb gyakorlatnak tekinthető, hogy a gyermekeket a hátsó Seat -ben tartsák, amíg elérik a 13 éves korig. Néhány állam do tiltja a gyermekek szállítása az első ülés -ben, amíg 13 éves.

tudom tennem az én 3 éves booster ülésen?

Három - Év - Olds nem áll készen az Booster Seat -ben való utazásra, még akkor is, ha megfelelnek a gyártó magasságának és súlyirányokba. Ahhoz, hogy egy Booster Seat -ben üljön, gyermekének kell lennie: elég érettnek kell lennie ahhoz, hogy megfelelően üljön az Booster -ben az egész utazáshoz (nincs slowing, nem támaszkodva, nincs ütközés az Seat övvel)

Melyek a súlyellenes ülés súlykövetelményei?

gyermekek 8 éves korig 16 WHO súlya legalább 80 lbs. vagy magasabb, mint 4 láb 9 hüvelyk kell használni egy Seat öv vagy megfelelő Booster Seat . A 4-es évek 4 éves korig kell lovagolni az Booster Seat -ben vagy a megfelelő gyermekbiztonsági rendszerben, hacsak nem magasabb, mint 4 láb 9 hüvelyk vagy súlya több mint 80 lbs.

Elhelyezhetem a gyermeket az első ülésen?


A: Igen, bár biztonságosabb az gyermekek számára, hogy az autó hátsó részén utazzanak. Ha az el kell adnia a előretekintő ülés -t az elülső -ben, ha van egy légzsák jelen, győződjön meg róla, hogy az Seat a lehető legtávolabb van, és az gyermekülés biztonságosan tartja a maximalizálást az gyermek és a légzsák közötti távolság.

A középső székhelyet helyezheti el?

Hely Az Booster Seat előrefelé néző A hátsó Seat . A legjobb az -hez, hogy -et tegye a hátsó Seat középső -ben, ahol van egy kör és vállszíj. A gyermekbiztonsági Seat Seat ellenőrzése gyermekbiztonsági ellenőrző állomáson ellenőrizze, hogy az IT helyesen van-e telepítve.

Mennyi ideig kell egy gyermeket egy átváltható autóülésen?

legtöbb átalakítható ülések vannak korlátok, hogy fog teszi gyermekek kört menetiránynak háttal 2 év vagy több. Miután előrefelé néznek, az gyerekeknek a -nek kell használniuk az előretekintő Car biztonsági Seat -t, amelynek kábelkötege hosszú -hez, amíg elérik az ülőhelyek magasságát és súlyhatárokat .

tudom tennem az 5 éves koromban?

Ha 5 - év - régi eléri , súly vagy magasság korlát a előrenéző autósülés , átmeneti őt egy szalag elhelyezése ülésmagasító . A gyermeknek az Booster Seat -ben kell maradnia, amíg az az ülés öv megfelelően illeszkedik nélküle. A legtöbb gyerek esetében, ami 4 láb, 9 hüvelyk vagy 8-12 éves kor között történik.

kell egy 7 éves az autóülésben?

7 alatti gyermekek, akik 40 és 50 hüvelyk között magasnak kell lenniük, megfelelően rögzítve kell egy -es gyermekbooster Seat -t, amely az gyermek felemelésére szolgál, hogy megfelelően illeszkedjen a szövetségi jóváhagyott járműbe Lap és váll Seat öv.

Milyen korban használhatom a gyermekem egy hátsó sóvárost?


Itt vannak az Backless Booster ülések általános követelményei : Backless Booster Seat Age Követelmények: Az időponttól kezdve a gyerekek meghaladják a súly- vagy magassághatárokat az Car Seat és körülbelül 8-12 év között AGE (az gyermek méretétől függően).

az én 9 évesnek szüksége van egy autóülésre?

Az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémia által kiadott iránymutatások 2011-ben azt javasolják, hogy a gyerekek egy Booster Seat -t használjanak, amíg legalább 4 ' 9 & Rdquo; magas (57 hüvelyk) és súlya 80 és 100 font között. Ez valószínűleg 8-12 ÉVES korosztály. De ez a fizikai dimenziók, amelyek számítanak.
Az

backless booster ülések biztonságosak?

Míg a High-Backs a legbiztonságosabb választás, az hátsó boosters még mindig biztonságosabb, mint az Booster -nél, és láthatunk valamilyen törvényes okot, hogy a szülők nem térhetnek vissza. Egy dolog esetében az Backless Boosters általában kevésbé költséges, néhány pedig 14 dollárba kerül.

Milyen magasnak kell lennie az első ülésen?

4 láb, 9 hüvelyk

Milyen követelmények a gyermek számára, hogy egy autóülésen legyen?

Jelenlegi Kalifornia Jog:
? A 8 éves kor alatti gyermekeket a vagy Booster Seat -ben kell rögzíteni a -ben. gyermekek , akik 8 évesek, vagy elérte a 4'9 & rdquot; A magasságban egy Booster Seat -vel rögzíthető, de minimálisan biztonsági övvel kell rögzíteni.

Mit csinálsz a régi autóülésekkel?


Távolítsa el az autós ülés fedelet és az alatta lévő padding. Eldobja az anyagot, a hab párnázást, hevedereket és vegyes fém-műanyag darabokat és kis műanyag darabokat. Jelölje meg a műanyagot lejárt vagy nem biztonságos. Újrahasznosítsa a terjedelmes műanyag testet és az összes fém darabokat.

Honnan tudhatom, hogy a gyermekem túl magas-e az autójának?

Te tudja a gyermek egyre túl magas az ő előrenéző autósülés, amikor a felső fülét éri a tetején az ülés . Váltás A SOOSTER SEAT-ra, ha a gyermek eléri az -et az súlya vagy magassági határértéke a előrefelé néző gyermekbiztonsági ülés , mivel még mindig is kicsi ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen az A járműben Safety -ben öv.

a magasság vagy a súly fontosabb az autóülések számára?

RE: Súly vagy Hossz fontosabb ? Soha többé nem megy át egy súlyú limit egy Seat -ben, kőben van írva. Az Magasság Limit egy kicsit megbocsátó a hátsó felé nézve. Az gyermek fejét addig lehet, amíg az gyermek feje az Seat héjának tetején van.