Hogyan tisztít egy Ultra fedélzetet?

Application Részletek
Pittsburgh festékek & amp; Foltok & TRADE; SUP> Ultra fedélzeti tisztító -t teljes erővel kell alkalmazni egy fedélzeti Care permetezővel vagy műanyag szivattyú stílusú kerti permetezővel és tömlővel. Spray az érintett területet szabadon, és hagyja állni öt-10 percig. Nincs szükség súrolásra.Itt van, nyomást gyakorolhatsz egy Trex fedélzetre?

Trex Soha ne csiszoljon. Trex nagyteljesítményű fedélzet ( Trex Transcend, Trex fokozás és Trex Select) lehet a Power mosott . Csak ventilátor csúcsa és akár 3100 psi erő mosó szennyeződések eltávolítására és a törmeléket.

is megkérdezheti, hogyan helyreállítja az összetett fedélzetet? Tisztítsa meg az fedélzetet a Messmer's kompozit fedélzeten Cleanerrel vagy egy másik kiváló minőségű fa tisztítószerrel, majd alaposan öblítse le tiszta vízzel. Győződjön meg róla, hogy az fedélzet felülete tiszta, száraz és jó állapotban van. Előfordulhat, hogy néhány napot kell várnia az fedélzetre, hogy az időjárási viszonyoktól függően teljesen megszáradjon.

Megfelelően használhatod fehérítőt a tiszta kompozit padláshoz?

fehérítő , Trex mondja, lesz távolítsa el a penészt, hanem lehetne könnyebb a színe a lapok. Trex ajánlja ezeket a termékeket tisztításhoz öntőforma kompozit padlótól : szakértő kémiai kompozit fedélzeti tisztító & amp; Enhancer.

Mi az összetett fedélzet hátrányai?

FADING ÉS KAPADÁS FOU Sötétebb Composite Deck színek elhalványulhatnak. Ez egy elkerülhetetlen eljárás, amely az UV-sugarak, az időjárás és a magas lábforgalom miatt történik. A egyéb hátrányai közé tartoznak a figyelemre méltó felületi károk. A súlyos karcolások és a mélyhéjak gyakoriak az Composite Deck termékekkel.

használhatom ecetet az összetett fedélzeten?

tisztításakor az fedélzet , győződjön meg róla, csak használatra oxigénes fehérítő és nem a hypo, amely lehet kompromisszum a szerkezeti integritását a fa fedélzet . ecet - Biztonságos mindkét kompozit és a fa Terasznak , mix egy fél-csésze fehér ecet vagy almaecet & frac14; Egy csésze sütési szóda 1 gallon vízzel.

rendben van a nyomástartó kompozit fedélzeten?

Nyomásmosás Az kompozit padlóburkolata
nyomásmosás A általában nem ajánlott az kompozit padlóburkolathoz. nyomásmosás túl közel vagy túl sok nyomást használ lehet Ruino az fedélzeten . kompozit padlóburkolat anyag lágyabb, mint a természetes fa, ezért lehet & ldquo; etched & rdquo; könnyebben.

használhatok egyszerű zöldet a fedélzetem tisztításához?

MIX 2 CUPS Simple Green Deck és kerítés Cleaner a gallon vízenként. Alkalmazza az oldatot a szekciókban, szivattyú permetezővel vagy puha, nem csiszoló kefével. Hagyjuk 5-10 percig a megoldást a talajok lazítására. Scrub láthatóan piszkos területek enyhén eltávolítani a nehéz talajokat.

használhatok fehérítőt az összetett padláson?

legtöbb gyártó fog figyelmezteti, hogy Bleach lesz elhalványul színes kompozit, különösen, ha használt közvetlen napfényben. Rendszeres használat a klór Bleach végül korai forgácsolás, hasadás, és a repedés, hogy lehet befolyásolja a szerkezeti integritását kompozit fedélzeten .

használhatod az oxiklean-t kompozit padlón?


OxiClean biztonságos az -hez fedélzeten -re . A kültéri fedélzet tisztításakor az oxigén-fehérítő sokkal jobb alternatíva, mint a klórfehérítő, mivel minden fedélzet felületet tisztítja anélkül, hogy elszíneződik az elszíneződés vagy a növények, cserjék, talaj és hasonló környezet károsodása nélkül.

mennyi ideig tart a kompozit fedélzetek?

25-30 év

Hogyan tisztíthatom a fedélzetemet vegyszer nélkül?

Használhat fehér desztillált ecetet és vizet, hogy hozzon létre egy természetes tisztító oldatot az fedélzeten . Az ecet jó megoldás, mivel eltávolítja a penész, a penész és a szennyeződés az Wood -n. Kombináljon 1 csésze ecetet 1 gallon vízzel. Ezután öntsük egy vödörbe, széles körben.

Mi a legjobb tisztább a Trex fedélzethez?

spray A fedélzetet tömlővel a felületi szennyeződések és törmelék eltávolításához. Tisztítsa meg a fedélzetet puha sörtékkel és meleg, szappanos Water -vel. (A Trex nem tartalmaz egy szappan márkát, így egy edényszappan, például a hajnal jó választás.) Az ecset biztosítja, hogy bármilyen szennyeződést kapjon a dombornyomott mintában.

do kompozit fedélzetek forróak?

Hot felület: Valószínűleg az Composite Decking -ről szóló felső panasza az, hogy az -t a nagyon Hot -hez közvetlen napfényben használja. A könnyebb színű fedélzet -nek inkább a hőre fordít, ahol a sötétebb színek felszívják a hőt, és hajlamosak az -re a melegebb gyorsabban elérni a magasabb hőmérsékletet.

mennyi ideig tart a Trex fedélzet?


25-30 év

a Trex Decking megéri a pénzt?

TREX padló értéke az ár? Azt mondjuk, igen! Íme néhány fő előnye az Trex fedélzetbe való befektetésnek a : Trex Decking környezetbarát, mert az IT 95% -os újrahasznosított anyagból áll.

, ami jobb Trex vagy Azek?

Trex sokkal több természetes anyag, mint Azek . Másrészt az Azek teljesen PVC-ből készült, ami nem természetes anyag. A műanyagok sokkal hosszabb ideig tartanak, és ellenállnak sok olyan kérdésnek, amely károsíthatja az Trex természetes magját. Ez az ellenállás miatt az Azek a tiszta győztes.

Mi a fedélzet tisztítója?

Keverjük össze 1 liter vízzel, 1 liter fehérítő (biztosítására ez olcsó mosodai fehérítő), 1 pint alkoholt és 2 evőkanál Murphy (vagy egy másik ammónia-mentes mosogatószer). Az összetevők keverése után egyszerűen kefe az fedélzetre -re, és nagyon alaposan öblítse le tömlővízzel.

Mi a legjobb anyag a kültéri fedélzethez?

Hogyan válasszunk ki egy fedélzeti anyagot, amely megfelel az Ön számára
  1. A gazdasági válasz: nyomáskezelt fűrészáru. Az összes verseny ellenére ez a mindennapos zöld színű fa még mindig az
  2. No. Naturally Superior: Redwood és Cedar.
  3. egzotikus import: trópusi keményfa.
  4. jobb tábla: kompozitok.
  5. Stay-Cool opció: Alumínium.

tudok felvenni a grillt a Trex fedélzetre?


Az eredeti Grill PAD
A rugalmas, könnyű pad biztonságos bármilyen felület használatára, beleértve az kompozit padlót -vel. A CHARCOAL és a GAS Grills használatára tervezték, ez is alkalmas egy fryer, dohányzó vagy más kültéri készülékek számára is.

használhatsz egyszerű zöldet a Trex fedélzeten?

Mint más fa fedélzet fajták, kompozit padló meglehetősen porózus. Egyszerű Zöld Oxy Solve Deck és a kerítés tisztítója ideális mind a kézi, mind a nyomásmosáshoz, hogy felemelje és eltávolítsa a szennyeződést és a törmeléket az fedélzeten felületről.

Hogyan tisztítsa meg az összetett padlót?

Ha eltávolítania kell a penész és a penész a Trex fedélzetről, ez egy meglehetősen egyszerű folyamat.
  1. Használjon nyomó alátétet, hogy a lehető legtöbbet távolítsa el.
  2. keverjük össze 2 rész ecet és 1 rész víz egy vödörben.
  3. Öntsük az oldatot a penészre, és megszórjuk a szódabázást a területen.