Hogyan blokkolja a cowl-t?

Helyezze az Cowl -t egy fürdőtörlőn, és tekerje fel a törülközőt, mint egy zselé tekercs. Nyomja meg a törülközőt külső oldalán, hogy áztassa annyi vizet az Cowl -ből, amennyire csak lehetséges. Helyezzen egy darab kartont egy sík felületre. A karton bármilyen méretű lehet, amíg nagyobb, mint az Cowl és elég vastag, hogy ragaszkodjon a csapokba.Ezen szemlélve, hogyan fejezed be a cowl-t?

Ha az Cowl burkolatát egyenes tűkkel kötötte össze, az Cowl befejezésének egyik módja, hogy megkötözze a szélét, majd varrja az öntött szélét a kötőszegélyhez. Ez elhagyja a munka rossz oldalán lévő gerincet, de a jobb oldali láthatatlan varratot jelenít meg, amely összeköti a másik öltéssel.

Ezt követően kérdés, hogyan blokkolja a kötött vasat? Hogyan lehet Steam-blokk kötés vagy horgolt

 1. Ha blokkoló vezetékeket használ, szövés a vezetékek mentén az élek mentén.
 2. Óvatosan helyezze el a darabot a blokkoló fedélzeten. Az
 3. elterjedt a darabja a megfelelő méretekre, anélkül, hogy torzítja az öltés irányát.
 4. pin és sima minden darab.
 5. tartsa a gőz vasat a felületen körülbelül 1/2 hüvelyk távolságra a felszíntől.

Hasonlóképpen megkérdezheti, hogyan blokkolhatok valakit blokkfedél nélkül?

hideg vízzel, áztassa a kötött ruhát. Óvatosan nyomja ki a felesleges vizet, hagyja a ruhadarabot. Helyezze a ruhadarabot a műanyag bélelt vasalási tábla -re. A ruhadarab kerületének eltávolítása, egyenes csapok segítségével az alakot tartsa.

Mennyi ideig kell a cowl-t kétszer megfordítani?

Megvettem a kemény részt, hogy megtalálja a tökéletes méréseket minden mérethez, mindössze annyit kell tennie, hogy a méréseket használja. Tehát itt az ideje, hogy Cowls és Sálak legyenek a 2 éves felnőtteknek!

Cowl mérések.

Kor Kerület Hossz
2-3 ÉV 23 & PRIME; 9 & Prime;
4-10 év 27 & Prime; 10.5 & Prime;
Preteen / Teen 29 & Prime; 12 & Prime;
Felnőtt 32 & Prime; 13.5 & Prime;

Hány öltéssel kellene önteni egy cowl-ra?

, hogy megtudja, hogy hány öltés van leadva, szorozzuk meg az öltéseket a cm-es szélességgel a cowl kívánt szélességével. Például, ha a szelvény 2 öltés per inch és azt szeretné, hogy csuklyát, hogy 23 centi széles, majd megszorozzuk 2 23 kap összesen 46 öltés leadott.

Hogyan viselsz egy cowl-t?

HOGYAN KELL A COWLE COWLE
 1. Hosszú kerületű burkolók viselhetők egyszerűen a nyak körül egy kis melegségre. Viselje meg a fejed fölé egy drapej-kapucni.
 2. Ezek a stílusok megtartják Önt.
 3. a legmelegebb, kettős a cowl a nyak körül.

hány hüvelyknek kell lennie?

Próbálja ki 12 & ndash; 24 hüvelyk egyfajta burkolathoz és 8 & ndash; 12 hüvelyk hosszabb burkolathoz. A COWL-nek legalább az 18 hüvelyk magasnak kell lennie, ha azt szeretné viselni.

lehet kötni egy burkolatot egyenes tűkkel?

Hogyan kell kötni egy Cowl -t egyenes tűvel . A kész darab lehet kerek, de ez nem jelenti azt, hogy kötött így van. egyenes tűkötés minták nagyszerű módja a kezdőknek és a veteránoknak egyaránt, hogy gyönyörű nyakú melegebbeket hozzanak létre anélkül, hogy az kötés a körben.

mennyi fonalat vesz igénybe, hogy egy cowl?


Javasoljuk, hogy 1 és 3 golyó nagyméretű gyapjú:
 1. 1 labda, ha rövid házat szeretne készíteni, mint a belvárosban.
 2. 2 golyó, ha egy sálat szeretne, mint a magas line hurok.
 3. és 3 golyó, ha hosszú sálat szeretne, mint a bryant sálunk vagy a Cucho sálunk.

Meg kell blokkolnia a kötést minden mosás után?

blokkoló teszi az öltéseket is, minták Start & Ldquo; Popping out & rdquo; Ha -t blokkolja a mosás után (nem gőz blokkoló ), az You is mosás a fonalból származó szennyeződést is. Sok ruhadarabok formázhatatlanok és terjedelmesek lesznek, de után blokkolja a -t a megfelelő méretű -nek, ami tökéletesen hordható, drapefe és jól felszerelt kötöttárcsat kap.

blokkolja a kötés nagyobbat?

Az blokk kötés körülbelül 5% -kal kisebb méretű.

blokkolja a stretch kötést?

lehet, hogy megkapja azokat a dudorokat. blokkoló képes simogatni az öltéseket, de nem varázslatosan erősíti az egyenetlen feszültséget.Ha az Knitting IS & Ldquo; evezés és rdquo; Vagy drámai mérési különbségeket mutat az Knit és a Purl sorok között, be kell állítania az kötés stílusát.

Meg kell blokkolnom a kötésemet?

oka annak, hogy blokkolja a kötést
 1. blokkolás kiegyenesítheti az öltéseket, és még a kötés feszültségét is. Az
 2. csipke általában blokkolja, hogy megnyissa. Az
 3. blokkolás simító élek.
 4. egy jó áztatás mossa le a felesleges festéket a fonalból. Az
 5. blokkolás javíthatja a kötés kész megjelenését.

Mi blokkolja a kötés feltételeit?


blokkolása az a folyamat, nedvesítő vagy gőzöléssel a végső darab kötés beállítani a kész méret, és még ki a varratokat. Lapos felületet használhat az blokkba a ruháidhoz (részleges vagyok a Knitter blokkába), csak győződjön meg róla, hogy a kötött darabja lapos és teljesen kiszárad, hogy alakja.

Hogyan csinálsz egy nedves blokkot a kötésben?

nedves blokk kötés vagy Horgolt, akkor teljes mértékben nedves -ot kap egy mosogatóban vagy víz medencében. Van egy nagy törülközője a készen. Ha blokkoló a kész darabot, vegye fel egy kis enyhe szappant vagy gyapjú mosás, hogy a víz és suhog ki bármilyen szennyeződés és piszok a darab is felvette, amíg dolgoztak rajta.

Meg kell blokkolnia az Alpaca-t?

Vidéki táj Alpacas
Blocking Hő (vizet vagy gőzzel) a varrás, és az elem kialakítása. A Myriad of Sweater blokkoló Methods, You 'LL azt akarja, hogy a minimális vizet használja. Az Alpaca rost törékeny, ha nedves, így a legjobb módszer az, hogy először alakítsa ki őket, és gőzzel melegítse őket.

blokkolja a zsugorodás kötését?

blokkolás A nem teszi kisebb mértékben, hacsak a fonal zsugorodik a -nek. Ha van egy swatch, vagy lehet, hogy az egyik a maradék fonalat, hogy megnézze, hogy milyen a . Azonban. Nem húzza ki az " Block " -nek.

blokkolhatja az Alpaca fonalat?

blokkolása lehetővé akkor kiegyenesíteni fonalat projektek vasalás nélkül, a vasalás lehetett károsíthatják a szálakat. Általánosságban elmondható, hogy az blokk, hogy nedvesítse meg az elemet, majd átformálja egy sík felületre az alakra, hogy a azt szeretné, hogy száradjon. Különös figyelmet kell fordítani, ha az blokkolja az Alpaca -t, mert a szál gyenge lesz, ha nedves.

Hogyan blokkolja a gyapjú sálat?


Ha ez egy sál vagy más egyszerű téglalap, feküdt le úgy, hogy lapos, de nem természetellenesen nyúlik. Kezdje el a kötés széleit, és óvatos, hogy fenntartsa a kívánt alakot. Miután minden oldalra ragasztottál, permetezze a darabot vízzel, és hagyja megszáradni.