Mi az öntözőcső?

Cső . A csövek és csepegtető vonalak egy öntözési rendszer artériái, amelyek az élettartamú folyadékokat hordozzák az általuk függő növényekre. A vizet ezután kibocsátók, csepegtető vonalak, permetezők vagy sprinklerek. A kibocsátók manuálisan beilleszthetők közvetlenül a Poly Mainline csövek -be egy ütés segítségével.Továbbá, mi az öntözőcső?

öntözőcsövek . Az csövek -os vezetéke A víz csepegtetése öntözés és Sprinkler öntözése a következő elemekből áll: primer cső . Tiveriar cső . Adó Porta cső .

is megkérdezheti, milyen messze lehet futtatni csepegtető öntözőcsövet? futtatásának hossza Limits: & Frac12; A hüvelyk csövek a -t legfeljebb 200 lineáris lábat lehet futtatni. & frac14; A hüvelyk csövek nem haladhatja meg a 19 láb hosszúságot. Maximális áramlási kapacitás: & frac12; Az csőegység legfeljebb 240 GPH vagy 4 GPM kezelhető.

Csak így, mennyi ideig tart a poli öntözési csövek?

Ezek általában telepítve a felszínen vagy a felszín alatt, ami azt jelenti, ők érzékenyek a fizikai és napenergia károkat. Várják a hagyományos típusú sprinkler rendszer utolsó 40-50 év, ha jól karbantartott, de csak várják a csepegtető rendszer utolsó 10 és 15 év sokkal több karbantartást.

Mi a jobb csepegtető öntözés vagy a soaker tömlő?

Bár zaklató tömlők olcsóbbak, szintén kevésbé pontosak. Következésképpen, amikor egy Soaker tömlő -vel való vízzel öntözed a növényeket és mindent a növények között. csepegtető remitters kontraszttal el lehet választani, így az csepegtető pontosan a növények gyökérzónáján keresztül.

Mennyi ideig kell futtatnom a csepegtető öntözőrendszert?

Az csepegtető rendszer 10 percig. Mérje meg a tartályban lévő víz mennyiségét, majd szorozzuk meg 6. Ez adja meg, hogy mennyi vizet tesznek ki óránként. Az Ön lehet a is futtatása 15 percig (szaporodott 4) vagy 30 percen keresztül (majd 2) vagy egy teljes órával, és mérje meg a vizet.

Mennyi ideig kell vizet venni minden zónát?

Próbálja ki ezt: Vágja fel az egyes zónák vízének felét, de kétszer hajtsa végre az öntözési programot. Más szóval, ahelyett, hogy az egyes zónákat az 30 percig -re öntsük, mindegyik zónát 15 percig, majd ismételjük össze az összes zónát ismét 15 percig.

Miért ültetik a körökben?

Mivel a víz közvetlenül az növényekre esik a helyett, ahelyett, hogy a levegőbe kerülne, mint a hagyományos sprinklerekkel, kevesebb vizet veszítenek el a párolgáshoz, és a növekvő növények táplálására kerülnek. A központi pivot öntözés tökéletesen körkörös mezőket is teremt, amint azt a képen látható.

Melyek a csepegtető öntözés előnyei és hátrányai?

Előnyök : Alacsony költségek és nagyon alacsony nyomású rendszerek, mint például a gravitációs áramlás csepegtető rendszerek az esőhordókból táplált vízzel. hátrányai : telítése könnyen és vízben rosszul egyenletességét, mint más kibocsátó típusok.

Mi a csepegtető szalag?


csepegtető szalag egy vékony falú csepegtető vonal, amelyet az csepegtető öntözésben használnak. csepegtető szalag speciális minőségű polietilén anyagból készül. Azt is nevezik, mint az összecsukható tömlő, ha a nyomás alatt kerek, és összeomlik a nyomáscsökkentés. Lapos cső, amelyet több ezer métert tartalmazó tekercsekre szállíthatunk.

Mi a csepegtető csövek?

A: Vinyl öntözőcső jelentése flexibilis polivinil-kloridból (PVC). A Poly öntözőcső a polietilénből készült . Pontosan ugyanazt a funkciót végzik. Az cső belseje és külső átmérője kissé eltérhet, de általában nem látható a szabad szemmel, és nem befolyásolja a használhatóságot.

Mi a legjobb méretű cső a sprinkler rendszerhez?

A sprinkler rendszer telepítésekor használhatja az PVC vagy a polietilén csöveket, hogy vizet szállítson a sprinklerfejekhez. Ha PVC -t használ, a csövek tipikus átmérője 1/2 hüvelyk és 2 hüvelyk között van. A megfelelő méretcső a rendszer teljes kapacitásától függ.

Mi a legjobb cső az öntözőrendszer számára?

Polietilén a legjobb tét a speciális helyzetekben olyan területeken, ahol a sprinkler és az öntözőrendszerek rugalmasságot igényelnek. Mindkét típusú cső tartós, és képes ellenállni számos elemet a környezetekben, ahol kiváló.

Milyen típusú csövet használja az öntözéshez?

Az öntözőrendszerekhez leggyakrabban használt két csővezetékek fehér PVC (polivinil-klorid) és & ldquo; fekete tekercscső és rdquo; ( polietilén ).

használhatom PEX-t az udvari sprinkler rendszerhez?


térhálósított polietilén vagy PEX , a cső egy másik termék, amely az öntözés iparágba kerül. Nagyobb robbanási nyomás van, amely nagyszerű nagynyomású mainines esetén, a STRYKER azt mondja, és az PEX ellenáll a fagyási hőmérsékletnek, így az lehet bármilyen környezetben.

használhatja a PEX csövet a sprinkler rendszerhez?

NFPA 13D-jóváhagyott használatra többcélú és önálló tűzoltó sprinklerberendezésekkel , PEX kimutatták, hogy hatékony alternatívája CPVC és réz cső miatt könnyű telepítés és a tartósság. PEX nem fog git, skála vagy korrodálni, mint a réz csővezetékrendszerek kemény víz körülmények között.

Mi a legjobb cső a földalatti vízvezetékhez?

nagy sűrűségű polietilén (HDPE, gyakran csak a "PE") lett a földalatti szolgáltatási vonalak egyik legnépszerűbb választásai, a korrózióállóság, a tartósság és a versenyképes ár. Egyes kódok azt igénylik, hogy az műanyag sorok 2 "átmérőjűek legyenek a PE (helyett PVC ).

mi a pvc pe?

Polietilén ( PE ), és polivinil-klorid ( PVC ) vannak a műanyag csövek a leggyakrabban használt a föld alatti közművezetékek építése. PE rugalmasabb, mint az PVC . Elsődleges különbség az, hogy a cső hossza összekapcsolódik egymáshoz és más csőanyagokhoz. A sűrített levegőt vagy gázokat ne lehessen bevinni az PVC csövekbe.

Milyen mélyen kell lennie a sprinkler vonalaim?

Basic Mélység A legtöbb területen az 8-12 hüvelyk alatti csövek eltemetése a felület alatt. Ez a mérés az cső tetejétől származik a talaj felszínéig, ami azt jelenti, hogy a Trenches -nak kell lennie a -nek kissé mélyebb -nek, hogy befogadja az csöveket .

Szükségem van egy nyomásszabályozóra csepegtető öntözésre?


Szükségem van egy nyomásszabályozó ? A. A válasz igen. A csepegtető öntözés rendszereket úgy tervezték, hogy fut alacsony nyomás .

Hány sorra van szükség cseppperenként?

Mindaddig, amíg a víz legfeljebb fél liter per percenként jön ki, az csepegtető -nek minősül. Ha túlságosan Sok DIPPERS van az egy sorban, akkor elveszíted a hatékonyságot túlságosan sok vízzel, és nem elegendő másoktól. Körülbelül 30 DIPPERS az egyik sorban valószínűleg elég.

hány emittert tudok felvenni egy csepegtetőt?

A legjobb a gyártók specifikációinak ellenőrzése. Hány emitter lehet a helyen a -en egy sorban? Ez az vonal kapacitásától és az egyes Emitter áramlási sebességétől függ. 1/2 "Cső CAN Carry akár 240 gph, és a 3/4" csövek CAN akár 480 gph.