Mi a legszűkebb mélységű hűtőszekrény?

kisebb ellen- mélységű hűtőszekrények jellemzően az alsó fagyasztó és a francia ajtók.
 • Samsung RF197ACRS - $ 1,499.99. Szélesség: 33 - hüvelyk.
 • Blomberg BRFB1800SSIM - 1,995 $. Szélesség: 30 hüvelyk.
 • fisher & amp; PAYKEL RF175WCRX1 - $ 1,759.99. Szélesség: 33 hüvelyk.
 • BOSCH B11CB50SSS - $ 2,399. Szélesség: 24 hüvelyk.
 • Liebherr CS1660 - 4,259 $. Szélesség: 30 hüvelyk.Hasonlóképpen megkérdezhetjük, mi a legszűkebb hűtőszekrény?

a legjobbak közül, amelyek a legmagasabb óriások által kínált jellemzők nagy részével jönnek.

 • Liebherr 24 hüvelyk alsó fagyasztóval.
 • Fagor 24 hüvelykes hűtőszekrény.
 • Bosch 500 sorozat.
 • GE ellenállás.
 • Blomberg (olcsó árú)
 • Haier 28 hüvelykes francia ajtó modell.
 • LG 24 hüvelykes hűtőszekrény.
 • SMEG 50 retro design.

A fenti mellett, mi a standard hűtőszekrény mélysége? Az Counter- mélysége A jellemzően 23 és 27 hüvelyk mély és 27 hüvelyk mély, és az standard - mélységű hűtőházak általában 30-34 hüvelyk mélyek. Megengedett, hogy az út - Visszatérés, hogy a tér nem használható olyan gyakran, de még mindig valamit figyelembe kell venni, különösen akkor, ha az hűtőszekrényben lévő fiókokról van szó.

Figyelembe véve ezt, mi a különbség a szabványos mélység és az ellenmélység között?

Counter - mélység hűtőszekrények intézkedés között 23 és 27 hüvelyk mély, így ők jóval keskenyebb, mint a rendszeres mélység hűtőszekrények (ami általában 30-34 centi mély). Standard - mélység hűtőszekrények kevésbé tolakodóak lehetnek az általa körülötte lévő mélyebb kamrák építésével, amelyek megfelelnek a 30 és elsődleges; & ndash; 34 & Prime; mélység .

Melyek a számlálómélység hűtőszekrényének mérete?

A legtöbb számláló - Mélység Hűtőszekrény Méretek TOP Out -es mélység körülbelül 30 hüvelyk. Ezzel szemben a hagyományos hűtőszekrények lehet, mint mély 36 hüvelyk. A sekélyebb mélység mérése, a szabványos számláló - mélységű hűtőszűrők általában szélesebb (kb. 36 hüvelyk).

Hogyan tudom, milyen hűtőszekrény illeszkedik?

Először

, mérje meg a helyet a padlóról a szekrény aljára. Ezután mérje meg szélességét oldalról oldalra. És vegyen egy mérést közelebb a szekrény elejéhez, és egy közelebb a hátsó falhoz. Vegyünk egy mérést a tér tetején, valamint az alján.

Mi a szabványos méretű hűtőszekrény?

Jellemzően, a szabványos méretű egy professzionális hűtőszekrény esik 30 36 inch szélesség, 67-70 hüvelyk magasságú, és a 29-35 hüvelyk mélységben. Természetesen néhány kisebb konyhát fontolgathat egy kisebb méretű hűtőszekrénynek, hogy több szabvány .

Mi a közepes méretű hűtőszekrény?

Ezek közepes méretű hűtőgépek általában kapacitások közötti 10 és 20 köbláb, és hajlamosak arra, hogy a keskeny és rövid, hogy illeszkedjen kisebb helyeken.

van egy 24 hüvelykes mély hűtőszekrény?

A fentiek: A MIELE 24 - INCH Counter-0 mélység alsó fagyasztó hűtőszekrény (KFN13923DE) összesen 24 13/16 INCHES mély ; $ 2,799 ABT-nél. Fent: A Bosch 500-as sorozatú 24 - Inch Counter Mélység Bottom Freezer hűtőszekrény (B11CB50SSS) 23 7/8 hüvelyk mély ; $ 2,339.99 az Amazon-on.

mi a leginkább sekély hűtőszekrény?


Fent: A Liebherr 36 hüvelykes Counter-Depth 4-ajtós francia ajtó hűtőszekrény (CBS2082) az leginkább sekély listánkon 24 hüvelyk mély.

Mi a számláló mélységű francia ajtó hűtőszekrény?

A konyhai munkalapok elülső részének és a hátsó falának vagy a backsplash közötti távolság az Ön & ldquo; számlálómélység . & rdquo; Általában valahol a 24 & ndash; 25 hüvelykes tartományban van. Ezzel szemben a legtöbb teljes méretű hűtőszekrény több mint 30 hüvelyk mély, gyakran a 35-36 hüvelykes tartományban.

Milyen magas 7 köbméter hűtőszekrény?

A legtöbb felső-mount hűtőszekrény / Freezer egységek körülbelül 23-36 hüvelyk szélességű, 65-69 hüvelyk magasságban és 24-33 hüvelyk mélységben. Ezenkívül 10 és 25 köbméter közötti belső térfogata lesz, 7,5 és 18 köbméter (a többség) az hűtőben részben.

Mi a legjobb számlálómélység hűtőszekrény?

5 legjobb számlálómélység Hűtőszekrények
 • 1) A legjobb költségvetési számláló mélységű hűtőszekrény: Frigidaire Galéria.
 • 2) A legjobb általános számlálómélység hűtőszekrény: Bosch.
 • 3) A legjobb a relability: GE profil.
 • 4) Legjobb innováció: Samsung 4 ajtóflex.
 • 5) Legjobb érték oszlopok: Frigidaire Professional.
Az

egy számlálómélység hűtője megéri?

Ha Counter Mélység hűtőszekrények Nem megéri
Ha érdekel az esztétika, és többet maximalizálja a belső tároló, akkor kell feltétlenül vásárolni egy normál mélység hűtőszekrény . Bármely funkció, amit érdemes (mondani, egy átmenő adagoló) lesz elérhető az alacsonyabb áron egy szabványos hűtőben .

Milyen messze van egy hűtőszekrény a számláló előtt?


szabvány hűtőszekrények jellemzően 32-36 hüvelyk mély, vagy több, és mivel munkalapok általában körülbelül 25 hüvelyk mély (24 hüvelyk a bázis szekrény egy 1-es túlnyúlás) Ez azt jelenti, hogy egy szabvány hűtőszekrény lesz Kihúzza a -t a szomszédos munkalapoktól 6 hüvelyk vagy annál hosszabb ideig.

Mi az átlagos mélység a számláló?

24 & # 8243;

a zökkenőmentes mélységű hűtőszekrény túl kicsi?

Counter - mélységű készülékek A tipikusan körülbelül 15-20 százalékkal több mint 15-20 százalékkal több, mint a szabványos hűtőszekrények, amelyek összehasonlítható tulajdonságokkal rendelkeznek, és nem ritka, hogy a készülék kissé kisebb kapacitású.

Ha a hűtőszekrény ki van zárva?

Néhány hűtőszekrény CAN Kihúzhatja a -t a számlálókon túl, az konyhájába. Ha van egy konyhai sziget, mérje meg, hogy mennyi távolságot kell megnyitnia az hűtőszekrény ajtót, vagy séta az hűtőben . Ne felejtsd el mérni a belépési pontokat is, mint például A bejárati ajtó, folyosók, alagsori ajtók stb.

Hogyan mérik a hűtőmélység?

M intézzési Szélesség, helyezze a szalagot az hűtő és mérése bal oldalára a jobb oldalon. Az mérési mélység , helyezze a szalagot a falra, és kifelé húzza ki az hűtőjének legtávolabbi pontját.

Mi a konyhai számláló mélysége?


Mi a szabványos konyhai számláló mélység ? Az Egyesült Államokban a leggyakoribb konyhai Countertop körülbelül 25 & ndash; 1/2 és prime; hüvelyk a faltól az elülső széléig. A kabinet dobozok általában 24 és legfontosabbak; mély, és a szekrényajtók általában körülbelül 3/4 "vastag.

A Bosch egy számláló mélységű francia ajtó hűtőszekrény?

Bosch Ajánlatok 36 "Beépített Hűtőszekrény és 36" számlálómélység vagy Standard mélységű hűtőszekrények rozsdamentes acélból vagy minden új fekete rozsdamentes acélból, amely segíti a karcolások és az ujjlenyomatok elleni védelmet.

Milyen méretű hűtőszekrényre van szükségem egy 4-es családnak?

Ez változik, de az általános szabály az 4 - 6 köbméter (Cu. Ft.) hűtőszekrény -es területenként felnőttként, egy kis extra Vészhelyzeti szoba.