Hogyan befolyásolja a pattogatott pattogatott kukorica a popcorn belsejében lévő nyomást?

Amikor az popcorn kernel fűtött , az endospermum csapdába esett víz gőzké alakul, az nyomás felépítése a pericarp belsejében. Popcorn Pericarp sokkal erősebb, mint az összes többi kukoricamag, és képes megőrizni ezt a nyomás alatti gőzt 9,2 ATM (135 psi).Ezen figyelembe véve, hogyan befolyásolja a hőmérséklet a pattogatott kukoricát?

Az ok, amiért az Popcorn Pops a kernel belsejében csapdába esett víz. Ha a rendszermag elég magas hőmérsékletű -ig melegszik, ez a víz gőzré alakul. A magas hőmérséklet , a keményítő zselatinizáció, majd a kernel gyors burkolatával bővül.

Hasonlóképpen, mi a tudomány mögött popping popcorn? popcorn POP, mert a víz a belsejében a kukoricaszem (vagy mag) csap át gőzzel, kitágul, és elszakítja a bőr a kukoricaszem, egy hirtelen pop. Belül, a keményítő, amely puha bolyhos popcorn -re válthat. A legtöbb nedvesség a keményítőben van.

Ismerje meg, hogyan teszi a hőt popcorn pop?

Az Popcorn kernel belsejében egy apró csepp víz, amelyet egy kemény héj vesz körül, amelyet Hull. Mivel a popcorn melegítjük , a víz fordul gőzzé, amely épít nyomás a kernel. Ha a hajótest már nem tartalmazhatja a nyomást és mdash; pop ! & mdash; A kernel felrobban és egy bolyhos új darab popcorn született.

Milyen nyomáson popcorn pop?

körül 135 psi

A fagyasztás a pattogatott kukorica jobb lesz?

Make Un-popped Popcorn kernelek a múlté az Popcorn (mikrohullámú vagy sima kernelek) tárolásával a fagyasztóban. Ez az , hogy az -nek biztosan az popcorn nem veszít semmilyen nedvességet, amely az nem okozhatja az POP -t. Amikor itt az ideje, hogy pop az popcorn , használja egyenesen a fagyasztóból!

Mi a legjobb hőmérséklet a popcorn poppingjához?

A pár a mérnöki és termodinamikai tudásukat a feladathoz alkalmazta, az átlagos hajótest erősséget, a szokásos vízforrás-feltételeket és a kritikus kernelnyomást, és megállapította, hogy 180 fok Celsius (356 fok fahrenheit) az ideális hőmérséklet popcorn -t kell főzni.

Miért kemény és rágós?

Popcorn a kemény keményítő és egy kis nedvesség kombinációja. És a nedvesség a kernel belsejében van zárva. Amikor a hő emelkedik, a nedvesség gőzré válik, és a nyomás felépül. Vannak azonban olyan tényezők, amelyek zavarhatják ezt a folyamatot, ami az popcorn -t, hogy kemény és rágós legyen.

tudsz popcorn bármilyen hőmérsékleten?

Bár az IT technikailag lehetséges az Popcorn kernelekhez az POP -ig 100 ° C-on (212 ° C), az IT sokkal nagyobb valószínűséggel az Pop -nél nagyobb -es -es hőmérsékleten, általában 150 ° C-on C, mert a víz gyorsan felmelegszik, és a gőznek nincs sok ideje menekülni, hanem megnyitja a kernelt és az " popping " -t.

Az áztatás a pattogatott kukorica jobb lesz?


Tökéletes Popcorn
Az Internet-jóváhagyott csúcs a következő: áztassa a popcorn kerneleket vízben 10 percig, majd az POP normál értéket. Az elmélet az, hogy az extra nedvesség segíti a fluffier puffokat.

Mi a popcorn hatás?

Az popcorn effektus az IC & Ldquo; Pops & Rdquo; Mivel a csomag belsejében a nedvesség kiterjed a reflow folyamatban. Ennek eredményeképpen a szubsztrátum, a szerszám vagy a drótkötések megsérülhetnek.

hogyan csinálsz félig popped popcorn?

Hogyan készítsünk fél popped popcorn
  1. forralt vizet. Használjon több vizet, mint gondolnád, és forraljuk fel.
  2. Add Popcorn. Forraljuk fel 45 percig.
  3. Popcorn törzs. Öntsünk főtt pattogatott kukoricát finom mesh szűrőbe.
  4. hőolaj popcorn serpenyőben. Általában egy evőkanál olajat használok minden hat evőkanál popcorn.
  5. Add Popcorn.
  6. a szokásos módon.
  7. só és élvezze.

hogyan feldolgozza a pattogatott kukoricát?

Adjon hozzá 1 evőkanál vizet az Popcorn quarthoz. Fedjük le és rázzuk gyakori időközönként, amíg az Popcorn felszívja a vizet. 3 vagy 4 nap elteltével teszteljük a POP néhány kerneleket, hogy lássa, hogy készen áll-e. Adjon hozzá több vizet, és ismételje meg az eljárást addig, amíg az Popcorn jól működik.

Miért nem rendelkezik a popcorn különböző formákban?

Valójában két különböző formájú Popcorn , & Ldquo; Butterfly & Ldquo; és & ldquo; gomba. & rdquo; Mindkét esetben mi történik, ha az popcorn POP-ok az, hogy a nyomás meghibásodik a rendszermag bőrében. A lyukon belüli keményítőt az popcorn invertálva, hogy a bőr most belsejében van-e.

Mi a popcorn hajója?


A kernel Hull a mag, így természetesen az popcorn egy Hull -vel rendelkezik. Az popcorn -t az Hull együtt tartják. A kernel lesz a bolyhos popcorn , amit tudunk és szeretünk felrobbanva (így "pop" kukorica), és kifelé fordul. A sötét darab popcorn , mélyen az popcorn -ben, az Hull !

Melyik ország a világon eszik a legtöbb popcornot?

Az Egyesült Államok

popping popcorn kémiai változás?

Popping Popcorn nem kémiai reakció. Ez egy fizikai reakció. Minden, ami megváltozott, az Popcorn kernel megjelenése.

Mi a popping kukorica?

Popcorn , mint a hat típusú kukorica , gabonafélék, és egy vad fűből származik. Tudományos neve Zea Mays Everta, és ez az egyetlen típusú Corn , hogy valójában Pop . popcorn az mészes -t három fő összetevőből: endosperm, csíra és pericarp (más néven hajótest vagy korpa).

milyen típusú popcorn pop a legjobb?

Mint látható a grafikonon, és az Adattáblában, a legjobb popcorn szempontjából un-bukkant mag volt, Act II-ben Jolly idő, mint egy szoros második, majd Orville Redenbacher , Pop-Secret és a No-Name Brand, Aldi & Ldquo; Corntown & Rdquo; pattogatott kukorica az utolsó helyen.

Hogyan frissíted a régi pattogatott kukoricát?


Hogyan lehet újraéleszteni a Stale Popcorn -t. A legegyszerűbb módja az Refresh maradék Popcorn -nek, hogy eldobja a sütőbe, hogy felmelegítse és ropogjon. Egyszerűen terjessze ki egy egyenletes rétegben egy sütőlapon, és tegye 250 ° C-os sütőbe körülbelül öt percig, amíg átmelegszik.

lesz a szárított kukorica pop?

Ha eltávolítja a kerneleket az kukorica , száraz -hez, akkor melegítse őket egy mikrohullámú sütőben, lesz ők pop ? Dehogy. Az kukorica -et a helyi élelmiszerboltban édes kukorica -nek nevezik, és nem fogja az Pop -t. Csak a popcorn cobs kernelek pop .

popcorn 100% egész gabona?

" Popcorn lehet a tökéletes snack étel. Ez az egyetlen snack, amely 100 százalékos feldolgozatlan teljes gabona . Minden más szemet feldolgoznak és hígítanak más összetevőkkel, és bár a gabonaféléket hívják" teljes gabona , "Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a termék tömegének több mint 51 százaléka teljes gabona .