Hogyan cserélhetem ki a moen részeit?

A cserealkatrészeket 1-800-289-6636 (Kanada 1-800-465-6130) hívásával lehet elérni, vagy írásban Moen Incorporated, 25300 Al Moen meghajtó, Észak-Oimsted, OH 44070-8022. A vásárlás igazolása (eredeti értékesítési nyugtázás) A eredeti fogyasztói vásárlónak minden jótállási igényt ki kell kísérnie.Hasonlóképpen megkérdezhetem, hogyan találom meg a Moen csaptelep modellszámomat?

modell / sorozat száma általában négy vagy öt számjegyű száma kezdődő „7” vagy „8” és követhet leveleket. Az számú sorozat néha megtalálható a kifolyó alsó részén. Az számú sorozat gyakran megtalálható a dekoratív gyűrű hátulján, amely a kifolyó alján található.

Hasonlóképpen, mennyi ideig tart a moen patronok? 20-30 év

Hasonlóképpen megkérdezheted, mindegyik moen zuhanyszelep ugyanaz?

Sok éven Moen kád / zuhanyzó szelepek már előállított egy három szelepek . Ezek az szelepek szabványosak, posi-temp és moentrol. Bár a megjelenés hasonló, a burkolat nem feltétlenül cserélhető. Ha ez az, ahogy az Moen Valve működtet, bármely Posi-temp Trim illeszkedik.

A moen ingyenes pótalkatrészeket ad?

Moen az eredeti fogyasztói vásárló számára az rész részét a termék szabad -nek az anyagi és kivitelezési hibáktól a szokásos használat során, a vásárlás napjától számított (1) évig. A csere bármilyen hibás rész szállítható ingyenes költségmentesen telepítse azt.

A MOEN helyettesíti az alkatrészeket ingyen?

Moen Incorporated javítás vagy Cserélje ki a terméket ingyenes töltés, postaköltség. Egyszerűen lépjen kapcsolatba az Moen -nél 1-800-Buy- Moen segítségért.

hogyan tudom, mi a moen patron?

A legegyszerűbb módja, hogy megtalálják a Moen zuhanyzó műbillentyű patron , amire szüksége van, hogy know a sorozat vagy modell számát a Moen fürdőszoba csaptelep. A pontos információ ezekhez a papírmunkához kapcsolódott, amikor először telepítette az eredeti zuhanycsapot (remélhetőleg megmentette).

hol találom meg a csaptelep modellszámát?

típusszám van nyomtatva egy címkét, amely csatlakozik a hidegvíz vezetéket a csaptelep . A tápvezeték a mosogató, a pult, a fürdőrugó, vagy a bidé tál mögött található. A , vagy az számú részszámot jellemzően a "P / N".

A Home Depot hordozza a Moen alkatrészeket?

Moen - csaptelep részek & amp; Javítás - vízvezeték részek & amp; Javítás - az Home Depot .

Hogyan azonosíthatom a csapteleppatronomat?


a Sink csapok -hez nézze meg az -es elülső részét. A logó az -es csípő bázisán is lehet, ahol találkozik a mosogatóval, akár az elején, akár a hátán. A zuhanyzó csaptelepek , nézd meg a fogantyú mögötti kerek lemez (Escutcheon), maga a fogantyú, vagy talán a fal mögött lévő tényleges szelepen.

Mennyibe kerül egy moen patron?

MOEN 1
Egy fogantyú POSI-TEMP csaptelep patron csere moen kád zuhanyzó és zuhanyzó csak konfigurációk, sárgaréz és műanyag Moen 1
Egy fogantyú POSI-TEMP csaptelep patron Path Path Path Pater Moen kád zuhanyzó és zuhanyzó és hellip;

Lista Ár: $ 77.45
Ár: $ 31.75 & amp; Ingyenes szállítás
Mentés: $ 45.70 (59%)

Hogyan távolítod el a menekülési csaptelepet?

Néhány Moen csapok van fogantyúval , hogy eltávolítás lazításával a csavart a hátsó a fogantyú . Ahhoz, hogy lazítsa meg ezt a csavart 3/32 "HEX csavarkulcsot. Miután az fogantyút eltávolították, csavarja le a kifolyó galléros anyát az óramutató járásával ellentétes irányba, majd emelje fel és forgassa el a kifolyót.

hogyan tudom, hogy a moen patronom rossz?

Tünetei a rossz Moen 1225 és 1
B kazetta:
  1. szivárog a fogantyút, kád kifolyó vagy zuhanyfej, amikor ki.
  2. nehéz megnyitni vagy bezárni a zuhanyszelepet.
  3. nehéz a zuhanyzó fogantyújának megfordítására.
  4. képtelen, hogy nagyon meleg vagy nagyon hideg vizet kapjon.

Hogyan távolítod el a törött MOEN 1225 patront?

to A eltávolítása Az patron a csaptelep szerelvényéből először használjon hexkulcsot, hogy lazítsa meg, és az eltávolítsa a -t a fogantyú alatt. Ezután húzza ki a fogantyút a falról, és csavarja ki a fogantyú adapterét, és az eltávolítja a -et. Ahhoz, hogy hozzáférjen az patron -hez, csavarja le és eltávolítsa a csaptelepet.

Hogyan távolítod el a menekülött csaptelep fogantyút csavar nélkül?


használjon imbuszkulcsot vagy egy kis csavarhúzót eltávolítás az csavar , majd óvatosan használja a kezét, vagy fogó segítségével eltávolítás az fogantyú az csaptelep . Az általános trükk az, hogy hogyan eltávolítás csap fogantyú csavar nélkül és talál egy jó hely kezdeni szétszedés csaptelep fogantyú így eljutni, ahol szükség van, hogy legyen.

Hogyan működik egy moen patron?

Moen szabványos patronjai három fő részből készültek és mdash; Az patron hüvely, az patron szelepszár és az O-gyűrűk, amelyek egy egységbe összeszerelhetők az egyszerű használat érdekében. A hüvely külső héjként szolgál, és olyan portokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a forró és hideg vizet az patron szárba.

Hogyan használ egy Moen Kazetta eltávolító eszközt?

Most, hogy az Moen patron lehúzó kapcsolódik, eltávolítás az patron . Tartsa a fogantyút, és csavarja be az húzó -t előre-hátra, az óramutató járásával megegyező irányba és az óramutató járásával ellentétes irányba, ahogy húzza. Folytassa a hátteret, amíg az patron húzza ki a szeleptestből.

Mennyibe kerül a zuhanykazetta cseréje?

Ha nem, az patronok Láttam, hogy körülbelül 15-60 dollárból álltok - az átkapcsolás és a kezdeti hőmérséklet beállítása valószínűleg minimális szolgáltatási díjat számít, feltételezve, hogy csak eltávolítja a egy dekoratív előlapot - 75-175-től A munkaerő általában kivételével, kivéve az extremem magas -ben nagyvárosi területek - általában körülbelül 125

Cserélheti a zuhanyfogantyút a szelep helyett?

Az fogantyú és a TUB / zuhanyzó Controls CAN -t általában az -nak helyettesítik az -t, anélkül, hogy bármelyik vízvezetéket eltávolítunk egy univerzális csere készlet alkalmazásával (a legtöbb márkához rendelkezésre állnak a hazai központok és a vízvezetékek között üzletek). Tub Pols (csaptelepek) Csavarja ki (Fénykép 2), vagy húzza ki, ha az ők -nek van egy melléktartója alatt.

Mi a moen posi temp?


Mi az Moen Posi Temp szelep? Az Posi Temp szelep kizárólag az Moen -re. Ez jellemzi egy különálló szelep adagoló technológia, amely hőmérséklet -érzékeny, megakadályozva mind a valószínűségét, hogy a leforrázott vagy rázzuk néhány nagyon hideg vizet.
Az

univerzális zuhanyszelepek?

Mindegyik univerzális és az összes delta zuhanyzó Trim Kit minden egyes szelepek közül minden egyes .

Hogyan tudom megmondani, hogy mi van a zuhanyszelep?

Nézd meg a közepén a nyírőlemezt mögött zuhany fogantyú találni egy márkanév vagy gyártó jelképe. Ha látja a "k" -t, az csaptelep egy kohler egység; Az " M " jelződik. Az amerikai szabvány, a delta és az ár Pfister tipikusan kinyomtatja az egész nevét az csaptelepen -en.