Hogyan válik kezdõ cheerleader?

Ismerje meg, hogy mit vesz igénybe, hogy pompomlány legyen
 1. beszéljen a csapat edzőjével vagy tanácsadójával, amelyet kipróbálsz, és megtudja az követelményeket .
 2. részt vesz az érdeklődőszakban.
 3. Get Ismerje meg az Cheerleaders -t az iskolában.
 4. Watch Tryouts.
 5. Ha nem tudsz valamit, ne félj félnek, hogy kérdéseket tegyenek fel.Ezt figyelembe véve, hogyan indul el a kezdőknek a kezdőknek?

Tippek a Cheerleading kezdők számára

 1. . A pompomlányoknak rugalmasnak kell lenniük, és ideális esetben közel kell lenniük a tornatermékhez közel.
 2. mosolyog. A jó pompomlány még akkor is mosolyog, ha a csapatuk elveszíti.
 3. ének a mozgásban.
 4. rekord és lejátszás.
 5. szoros és snap.
 6. beszéljen a beszélgetésről.
 7. előkészíti a nyilvános teljesítményt.
 8. Kerülje el a kockázatokat.

Hasonlóképpen nehéz lesz pompomlány? Az stunts vagy tumpling valószínűleg a legnehezebb dolgok gyakorlása, de elérhetők kemény munkával. Míg az Cheerleading fizikai aspektusa kemény munkát veszi fel, akkor fel kell készítenie az elmédet. Élesítse a mentális összpontosítást azáltal, hogy elképzelni egy új kaszkadőröt, vagy a nullát a következő versenyen ütközik.

Ilyen módon, mi a jó életkor, hogy megkezdje a peolleading-t?

hét-nyolc éves

Mit keresnek a pompomálási kísérletekben?

Ha az YOU korábban felvidult, ők "LL Kérdezd meg az You -t a megdöbbentő és a megdöbbentésről, és megkérdezhetik You -t, hogy bemutassam. Ha az YOU nem, nincs félelme "és rdquo; ők " ll séta -et. Egy szabványos próbabábu közé tartozik a tanulás és néhány élvezet és esetleg egy rövid tánc, az alapvető ugrások, az alapvető ugrások , vagy tumpling.

lehet, hogy pompomlány, anélkül, hogy rugalmas lenne?

Az You ve csak csak megtanulta a kocsikat, vagy YOU A Master Tumbler, a stretching az egy a legjobb módja annak, hogy gyakorolhassák a kipróbálásokat. A stretching az rugalmasság alapja, amely minden mutatóhoz, ütéshez és ugrásokhoz szükséges. A 'T Do Scorpion, hátsó Tuck, feloszlás, vagy Herkie anélkül, hogy rugalmas !

hogyan öltözsz, mint egy pompomlány?

Ha szeretné megtestesíteni az Cheerleader Nézet, menj Preppy ruhákért. Keresse meg a szoknyákat, a Sun ruhákat , Blazers, Leggings, Cardigans, Tank Tops és hízelgő farmer. Válasszon élénk színeket és szórakoztató mintákat, , mint a polka pontok, szivárványok és csíkok. Ha költségvetésen van, menjen egy használt boltba, hogy vásároljon.

Mit kell vinni a kipróbáláshoz?

Cheerleading Tryout ellenőrzőlista
 1. Hozzon létre egy pár gyakorlat rövidnadrágot (nem baggy, és megfelelő hosszúságú), és egy formázó tee vagy tartály. Ez megmutatja a szellemét, ha az iskolai színeket viseli.
 2. viseljen tiszta, fehér, beltéri teljesítménycipőt, amelyeket a pompomlányok számára terveztek.
 3. Ne felejtsd el, hogy egy sport melltartót változtatjon a meghallgatás előtt.

Milyen készségekre van szükséged, hogy pompomlány legyen?

pompomlányok Szüksége van jó koordinációra és alapvető tánc készségek , különösen rúgások és ugrások. Azt is meg kell mutatniuk, hogy memorizálhatják a koreográfiát. Egyes JV-csapatok megkövetelik tagjaikat, amelyek bemutatják a jazz dance készségeket, mint a lábujjak, a magas rúgások és a csukós ugrások.

Elkezdheti a Cheerleading 14-et?


Tehát igen, 14 tökéletes életkor az Start -nek, és megkapja a teljes élményt, mielőtt túl késő lenne!

Meg kell tapasztalnia, hogy pompomlány legyen?

Igen, azonban az iskola követelményeitől, a sport / fitness hátterétől, mások képzettségi szintjétől függ, mások képzettségi szintje meghallgatta a csapatot, és a motiváció az Do -nek, hogy keményen dolgozzon. Ha az YOU igazán akarja, hogy Cheer , de van No tapasztalat - Do nem hagyja, hogy ezek a tényezők megijesztik You .

Melyek a pompás pompás 4 elem?

A cheerleading fő részei közé tartoznak az ugrások, a megdöbbentő és a tumpling.
 • ugrások egy lábujjak érintés, csuka és egy első Hurdler. Ezek az ugrások is mehetnek, a koreográfusod azt akarja, hogy menjen, és elforgathatja őket.
 • a rutin körülbelül egynegyede. A tumpling nagyon fárasztó!

Meg kell tenned a cheerleading-t?

Ha A 'T Do bármilyen ugrást, -t kell tennie ütéssel.Általában You Ne -nek kell tennie a ütést, de az lehet, hogy több pontot számíthat. Általában ha YOU a középiskolában van, és -et csinálsz A Vissza Handspring, van, ahol lesz a helyszínen a csapatnál, ha akkor lehet, hogy is do néhány más ütés, osztott, Ugrás rendben.

Hogyan illeszkedsz a pompomlányhoz?

Top 3 tipp a testhez, hogy felvidítson:
 1. Diéta. Vágja le a magas feldolgozott / magas szénhidrát élelmiszereket, ezek növelik a zsír tárolását a has körül.
 2. edzés. Építsen 3 erőképlettel és 2 kardiót a héten.
 3. alvás. 7-9 óra alvás naponta az, amit a testünknek optimálisan kell működnie.

Mit kell tudnom, mielőtt csatlakoznunk a peolleadinghez?


5 dolog, amit meg kell tudni, mielőtt a kísérletek
 • Mindig emlékezzen a bizalom kulcsfontosságú! Legyen a Cheerleader bírák látni a területen. Tartsa a fejét, készítsen szilárd szemkontaktust, és a legfontosabb - mosoly!
 • Mit viselni:
 • Keressen egy mentort: ​​
 • Attitude minden.
 • gyakorlat, gyakorlat, gyakorlat:
 • egészséges élet:

Mi a cheerleading?

a torna formája, amely olyan sportolóknak kell lennie, amelyek a testüket használják, hogy flip, csavarják, tekerjék és ugráljanak. Az tumling -t leggyakrabban az Cheerleading versenyeken és a torna rutinjaiban használják az olimpiáknál, de a táncosok és más színpadi előadók is érintik az ütés -t, hogy bemutassák a "& tilde; wow!"

lehet, hogy a cheerleading segít a fogyásban?

Fontos, hogy az lehet a is segít a és a Belly Fat fogyásában. A testösszetétel több mint tömegre vonatkozik, mivel mind az zsírtartalmú és az izomtömegre számít.

túl késő, hogy pompomlány legyen?

Vannak olyan csapatok, amelyek magas szintű tumling és torta készségeket igényelnek. Rengeteg csapata van, amelyek több "hagyományos" pompásedési élményt nyújtanak. Azonban soha nem túl késő , hogy kipróbáljon néhány ilyen lenyűgöző készségeket, csak győződjön meg róla, hogy először megtanulja az alapokat!

Miért rossz a pompás?

agyrázkók és egyéb fejsérülések Az
vizsgálatok azt mutatják, hogy az pompomlányok a mutatványok alján a legmagasabb kockázatot jelentenek az agyrázkóknak, mert más emberek esnek rájuk. A szórólapok, vagy a mutatványok tetején, szintén veszélyeztetik az agyrázkódásokat, különösen ha esnek, vagy leesnek.

Mi a pompomlány átlagos magassága?


A legtöbb legalább 5'7 és rdquo; vagy 5'8 és rdquo; Cheerleaders három fő típusú: Iskolai Spirit Squad tagok, versenyképes sportolók és professzionális Cheerleaders .

mennyibe kerülnek az élmény egyenruhák?

Aztán mindig vannak járulékos költségek, mint például utazás díjak vagy csere fogaskerék (mazsorettek megy keresztül sok Bobby csapok, cipők, és a gyakorlat kopás). Átlagosan egy éves középiskolai felvidár költsége egy új tagra az $ 700 és 1000 dollár között van. A visszatérő tag számára az átlag 500 és 800 dollár között van.

Mi a pompomlány átlagos súlya?

120 font