Lehet-e a Power BI élőadatokat használni?

az Power BI valós idejű közvetítéssel, akkor Ön Can stream Data és frissíti az irányítópultokat valós időben. Bármely vizuális vagy irányítópult, amelyet az Power BI-ben lehet létrehozni az Power BI CAN -ben is, a valós idejű Data és a Visuals megjelenítéséhez és frissítéséhez.Ezek, a Power BI saját adatbázisával rendelkezik?

adatbázisok üzlethelyiségben - A Teljesítmény BI szolgáltatást, akkor lehet közvetlenül kapcsolódni az SQL Server Analysis Services táblázatos modell adatbázisok. Egyéb adatbázis típusoknál szervezetében -nek szüksége van a -re az Power Bi asztali vagy az Excel használatához, hogy csatlakozzon az Query -hez, és betöltse az Data -t egy Data modellbe.

A fentiek mellett a Power Bi Olvassa el az SAS adatkészleteket? , de míg nincs beépített natív adapter SAS adatkészletek az Power Bi -ben (ami jó, sok ember úgy tűnik, hogy kéri) a & ldquo; r script & rdquo; Az adapter lehet a meglehetősen praktikus, mint megoldás! R-re van egy pár csomag, amelyet az elolvassa a SAS adatokat: & ldquo; SAS7bdat & rdquo; és & ldquo; Haven & rdquo;

Továbbá, mi az élő kapcsolat a POWER BI-ben?

Live Connections egy csatlakozás - három forrás: SSAS Tabular, SSAS többdimenziós és Power Bi adatkészlet. Az adatforrásokhoz (például az SQL Server adatbázis) rendszere még mindig korlátozott Power Query funkcióval rendelkezik. Live Connection nincs Power Query funkciója.

Mennyibe kerülhet a Powerbi fogantyúja? A

Power BI rendelkezik 10 GB-os tárolási határonkénti munkaterületen / csoportonként, csak akkor, ha van egy Power BI PRO licenc. Ha nem tartja be a prémium licencet, akkor 1 GB-os Data tárolókapacitást biztosít.

Hogyan változtathatom meg a forrásforrás forrását?

Az adatforrás kezelése Hitelesítő adatok
 1. A Power Query Ribbonban, a Beállításoknál válassza az Adatforrás beállításait.
 2. Az Adatforrás beállítások párbeszédpanelen válassza ki az adatforrást, és válassza a Szerkesztés lehetőséget.
 3. az új adatforrás beállítások párbeszédablakban, a hitelesítő adatok alatt, válassza a Szerkesztés lehetőséget.

Hogyan működik a Power BI csatlakozik az adatforráshoz?

Power Bi asztalon, akkor az csatlakozhat a adatokhoz Sok különböző Forrásból . A rendelkezésre álló adatforrások teljes listájához lásd az Power BI adatforrásokat . Ön csatlakozik a adatokhoz az otthoni szalag segítségével. A leggyakoribb Data típusok menü megjelenítéséhez válassza ki a Get Data gomb címke vagy a lefelé mutató nyíl.

Hogyan működik az áramellátás az adatokhoz?

Connect és Data , a Home Ribbon Select Get Data . Megjelenik a Get Data ablak. Választhat a sok különböző Data forrásból, amelyhez az Power Bi asztali számítógép Connect . Ebben a QuickStart-ban használja az előfeltételekben letöltött Excel munkafüzetet.

Milyen adatforrások lehetnek a Power Bi csatlakozáshoz?

Power BI támogatja az adatforrások nagy mennyiségét. Az adatok kaphatók, és megmutatja az összes rendelkezésre álló adatkapcsolatot. Ez lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a különböző lapos fájlokhoz , SQL adatbázis és Azure Cloud vagy akár webes platformok, mint például a Facebook, a Google Analytics és a Salesforce objektumok.

írhatunk SQL lekérdezést a POWER BI-ben?


Általánosságban elmondható, hogy az nem a nem írás SQL lekérdezések a Power BI -ben. A beágyazza az lekérdezésbe -be, de ez általában nem szükséges. You Build lekérdezések az Query szerkesztőben. Mivel az Power BI BE sok más forráshoz csatlakozhat, mint az SQL , saját nyelvén van.

Mi a célja a Power Bi személyes átjárónak?

Power BI Personal Gateway olyan alkalmazás és szerviz, amely létrehozza az Power Bi adatállomány közötti busz-kapcsolatot a felhőalapú adatraktárba. Ez egy kis alkalmazás, amelyet letölt, telepít és konfigurál.

Hogyan hozhatok létre Powerbi adatkészletet?

Lépések az adatok adattárolására
 1. 1. lépés: Regisztráljon egy alkalmazást azúrodával.
 2. 2. lépés: Szerezzen hitelesítési hozzáférési token.
 3. 3. lépés: Hozzon létre egy adatkészletet a POWER BI-ben.
 4. 4. lépés: Adjon meg egy adatkészletet a sorok hozzáadásához egy POWER BI táblázatba.
 5. 5. lépés: Adjon hozzá sorokat a POWER BI táblázathoz.

Mi a Power Bi Gateway?

Gateway létrehozza az Power Bi felhőalapú adatelemző technológiát és a helyszínen található adatforrást.Az Gateway olyan alkalmazás, amely a helyi domain bármely szerverén telepíthető. Az Gateway felelős a kapcsolat megteremtéséért és az adatok átadásáért.

Mi a PowerApps?

PowerApps a Microsoft kezdeményezése, amely lehetővé teszi a fejlesztők és a nontechnikai felhasználók mobilalkalmazásokat a kiválasztott sablonokból. Alkalmazási programozási interfészek, amelyek lehetővé teszik ezeket az adatkapcsolatokat, valamint az alkalmazások magukat, a Microsoft Azure-en találhatóak.

a valós idejű streaming?


Áramlat feldolgozó meghatározza a technika folyamatos számítását adatok és amikor halad a rendszeren éppen ellenkezőleg valós időben az adatok feldolgozásával szoros határidők, a kérdés néhány milliszekundum.

Mi a valós idejű műszerfal?

A Valós idejű Dashboard egy műszerfal , amely olyan vizualizációt tartalmaz, amelyek automatikusan frissülnek a legfrissebb adatokkal. Az valós idejű termelékenységének ellenőrzése A megkönnyíti a nagyobb bizalommal rendelkező gyors döntéseket.

Hogyan frissíthetem a Power BI adataimat?

Frissítse a jelentési adatokat
 1. Jelentkezzen be a Power Bi szolgáltatásba.
 2. Tallózás a munkaterületre, ahol közzéteszi a jelentéseket, és keresse meg a frissíteni kívánt adatkészletet.
 3. Válassza ki az adatkészlet menüpontját, és válassza ki, hogyan szeretne frissíteni. A menetrend beállításához az adatkészlet automatikus frissítéséhez válassza az Ütemezés frissítése lehetőséget.

Mi a valós idejű frissítés?

július 2011) (További hogyan és mikor kell távolítani ezt a sablont üzenet) igazi - idő web egy hálózat internetes technológiák alkalmazásával és gyakorlatokat, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára információt kapni, amint azt közzé a szerzők , nem pedig azt kéri, hogy azok vagy szoftverük ellenőrizze a forrás rendszeresen az frissítéseket .

nem rendelkezik az API-vel?

Power Bi egy felhőalapú szolgáltatás, amelyet Ön lehet a -nek az egyéni műszerfal alkalmazások létrehozásához. Az Power BI Rest API egy pihenő alapú API , amely programozási hozzáférést biztosít az összes műtárgyhoz, amelyet a szolgáltatás használ, például: adatkészletek. Irányítópultok.

Mi a streaming adatkészlet a POWER BI-ben?


Meghatározhatjuk az Streaming DataSet -t, mivel folyamatosan és valós idejű adatok, amelyek az Power Bi -re szállíthatók. Az Power BI egy kis idő alatt tárolja ezeket az adatokat ideiglenes gyorsítótárba. Az Streaming DataSet képes megjeleníteni az adatokat a műszerfal burkolólapokon (a csempe az adatok pillanatfelvétele, a műszerfalhoz rögzítve).

a Power Bi A SaaS?

Microsoft Power BI és Power Bi Pro üzleti Analytics szoftver, mint szolgáltatás ( Saas ) olyan termékek, amelyek lehetővé teszik a Nontechnikai üzleti felhasználók számára az adatok megjelenítését és elemzését. Az Power Bi összekapcsolja a helyiségekben és a felhőben tartózkodó adatforrások széles körét.