Mi az alapértelmezett másolási konstrukció?

A alapértelmezett konstrukció egy konstruktor, amelyet bármilyen érv nélkül lehet hívni. Az Copy Constructor egy konstruktor, amely ugyanazon típusú egységes argumentummal hívható. Ez azt jelenti, hogy ha rendelkezik egy felhasználó által definiált Copy Constructor , akkor a fordító nem fog implicit módon kijelenteni egy alapértelmezett konstruktorot.Ezt követően azt is megkérdezhetjük, van-e alapértelmezett lépés konstruktor?

Az osztály több mozgó konstruktorral rendelkezik , pl. Mind a] t :: t (const t & amp; & amp;) és t :: t (T & amp; & amp; & amp;). Ha néhány felhasználó által definiált mozgó konstruktorok vannak jelen, a felhasználó még mindig kényszerítheti az -es generációját A implicit módon deklarált Move Constructor A kulcsszó alapértelmezett .

Hasonlóképpen, mi történik, ha a vektor alapértelmezett másolatátalakítóját használja? Ha , akkor az alapértelmezett építője elég. Nem, nem fog. Tehát az Copy CTOR az vektor CTOR-jét fogja hívni, amely bekapcsolja az Copy CTOR-t a char * -nak, amely az másolat a char * értéket. A C ++ soha nem fog automatikusan felosztani a memóriát és az másolatát az adatokat.

Ismerje meg, hogy mi a másolási konstruktor?

Az Copy Constructor egy Constructor , amely egy objektumot hoz létre úgy, hogy az azonos osztályú objektummal, amelyet korábban létrehozott. Az Copy Constructor -t használják: inicializálni egy objektumot egy másik azonos típusú. Másolja a egy objektumot, hogy egy funkciónak érvelje.

Mi a különbség az alapértelmezett és másolási konstruktor között?

A alapértelmezett konstruktor az objektum adatainak inicializálására szolgál jogi kezdeti értékkel. Nem hordoz semmilyen paramétert a prototípusban. Copy Constructor : Az Copy Constructor -t használják az másolási -re egy objektum értékének egy másik adat tagjára a tag által.

Az

az alapértelmezett konstruktor egy noexcept mozog?

Nincs garancia arra, hogy a lambda által értékelt változók NoExcept MOVE konstruktorok . STD :: A funkciónak képesnek kell lennie arra, hogy bármilyen Lambda-t kell tartania, így ez lehetséges, hogy nem lehet egy NoExcept Mover Constructor saját. A = Alapértelmezett Move Constructor az NoExcept .

mit csinál :: lépés?

STD :: A mozgatás azt jelzi, hogy egy T object lehet " Mozgott ", azaz a Hatékony transzfer erőforrásainak lehetővé tegye a T-tól egy másik objektumig. Különösen az STD :: Move olyan xvalue expressziót állít elő, amely azonosítja az argumentumát. Pontosan egyenértékű egy static_castnek egy RVALUE referenciatípusnak.
Az

automatikusan létrehozott konstruktorok?

Csak biztonságosan megsemmisíthető vagy hozzárendelhető. A fordító automatikusan létrehozza a áthelyezési konstruktorokat az egyszerű osztályokhoz, hasonlóan, mivel meghatározza az Constructor másolását. Hasonlóképpen, az Move Constructor nem lesz generált , ha másolat- konstrukciót vagy hozzárendelést biztosít (másolat- vagy Move -Smozgása).
Az

implicit módon kijelenti, hogy törölje, mert kijelenti a mozgó konstruktorot?

Egy osztály mindig van egy példánya kivitelező / értékadó operátor, ha valaki nem kifejezetten bejelentett lesz hallgatólagosan által a fordító. Az implicit módon bejelentett Copy Constructor / hozzárendelési szolgáltató az törölt , ha az osztály kijelöli a MOVE műveletet, különben azt határozza meg, mint a teljesítetlen.

Mi az alapértelmezett másolat konstruktor C ++ -ben?


A alapértelmezett konstruktor egy kivitelező nevezhető nélkül érveket. Az Copy Constructor egy konstruktor, amely ugyanazon típusú egységes argumentummal hívható. Ez azt jelenti, hogy ha egy felhasználó által definiált copy konstruktor , a fordító nem hallgatólagosan nyilvánítja alapértelmezett konstruktor .

Mi az alapértelmezett konstruktor a C ++ -ben?

végleges (C ++ 11) [szerkesztés] Az alapértelmezett konstruktor egy konstruktor, amely nem hívható argumentumokkal (vagy az üres paraméterlistával, vagy az alapértelmezett argumentumokkal, amelyek minden paraméterhez vannak megadva ). A nyilvános alapértelmezett konstruktorral rendelkező típus alapértelmezett értékes.

mit csinál & amp; a C ++ -ben jelent?

& Amp; & amp; A egy új hivatkozási üzemeltetője a C ++ 11 szabványban. Int & amp; & amp; Az azt jelenti, hogy "A" jelentése R-érték referencia. & amp; & amp; A rendszerint csak egy függvény paraméterének kijelölésére szolgál.És csak R-értékű kifejezést igényel. Egyszerűen egy R-érték olyan érték, amelynek nincs memóriacíme.

Hogyan hajtja végre a mozgó konstruktorot?

A C ++ osztályú
  1. mozgó konstruktor létrehozásához határozza meg az üres konstruktőr módszert, amely RValue-hivatkozást ad az osztálytípusra paraméterként, amint azt a következő példában mutatjuk be:
  2. a mozgó konstruktorban, Adja meg az osztályadatok tagjait a forrásobjektumból az épített objektumhoz:

Mi az előnye a másolási konstruktornak?

Előnyök : Copy Constructors Könnyűvé teszi az Copy objektumokat. Az STL tartályok minden tartalmat igényelnek másolt -nek, és hozzárendeltek. Copy Constructors lehet hatékonyabb, mint a másolatok () megoldások, mert kombinálják az építkezés és a replikáció.

Mi a paraméterezett konstruktor?


A kivitelező fajlagos paraméterek száma (érvek) nevezzük paraméterezett kivitelező . Az paraméterezett konstrukciót különböző értékek megadására használják az objektumokhoz, ugyanazokat az értékeket is megadhatja.

Mi az OOP konstruktorja?

A kivitelező egy olyan speciális eljárás egy osztály vagy szerkezet a objektumorientált programozási , hogy inicializál egy ilyen típusú objektumot. Az konstruktor olyan példányos módszer, amely általában ugyanolyan névvel rendelkezik, mint az osztály, és felhasználható az objektum tagjai értékeinek beállítására, akár az alapértelmezett vagy a felhasználó által definiált értékekre is.

Melyek a különböző típusú konstruktorok?

Konstruktorok
  • Háromféle konstruktor található: alapértelmezett, No-Arg konstruktor és paraméterezve.
  • Ha nem végrehajt minden kivitelező az osztályban, Java fordító beilleszti az alapértelmezett konstruktor be a kódot az Ön nevében.
Az

a Copy Constructor alapértelmezett C ++ -ben?

C ++ Az Copy Constructor -t hívja, hogy az példányt a fenti esetek mindegyikében egy objektumot készítsen. Ha nincs olyan másolási konstruktor, amely az osztályhoz van definiálva, az C ++ az alapértelmezett Copy Constructor -t használja, amely az másolatokat tartalmazza a mezőt, azaz egy sekély másolatot készít.

van egy másolat építője a Java-ban?

A nem másolási konstruktor a Java -ben. Azonban az másolhatjuk az értékeket az egyik objektumból egy másikra, mint a C ++ Copy Constructor.

Mi a konstruktor túlterhelése?


Constructor túlterhelése egy olyan koncepció, amely több mint egy kivitelező különböző paraméterekkel listán, oly módon, hogy minden egyes kivitelező végez egy másik feladatot. Pl. A Vector Class 4 típusú konstruktorral rendelkezik .

Hogyan hívsz egy másolatot?

Az Copy Constructor -t hívják, ha egy objektum értéket ad meg. Az Copy Constructor maga egy funkció. Tehát, ha átadjuk egy érv az értéket egy másolat kivitelező , egy hívás copy konstruktor kellene tenni, hogy hívás copy konstruktor váló véget nem érő láncolata hívások .

Hogyan hozzon létre egy másolatépítőt?

Copy Constructor C ++ Copy Constructor olyan típusú kivitelező mellyel létre egy másolatát egy már létező objektum egy osztály típusú. Általában az X (x & amp;) forma, ahol X az osztály neve. A fordító alapértelmezett másolási konstrukciót biztosít az összes osztályhoz.