Mi van ma a Cupertino-ban?

Az első 9 dolog, amellyel látni & amp; A Cupertino
 • Flint Performing Arts Center-ben. A Flint Performing Arts Center -es Communices College, de Anza College campusán található.
 • Fujitsu Planetárium.
 • Apple Inc.
 • Main Street Cupertino .
 • Emlékpark.
 • gerinc szőlőültetvények.
 • Mcclellan Ranch.
 • BlackBerry Farm Golfpálya.A Cupertino-ban is történik?

Élelmiszerfesztivál Események

 • Ingyenes. Sze, március 18, 17:00. Tökéletes párosítások - Live Music & Amp; Helyi kézműves ízek.
 • WED, APR 1, 18:00. Farepa bálványa. Farepa bálványa.
 • ült, május 2, 11:00 óra. 2020 Cupertino önkéntes vásár. 2020 Cupertino önkéntes vásár.
 • ingyenes. SAT, Nov 14, 13:00.

Hasonlóképpen, mi híres Cupertino? a világ minden táján, az Cupertino az híres , mint a High-Tech Giant Apple Inc. otthonában a San Francisco-öbölben, az Cupertino ismert -ben, mint a Silicon-völgy egyik alapítóvárosának, valamint a városnak Kiváló állami iskolák.

, hogy éjszaka van Cupertino-ban?

 • Fujitsu Planetárium. 0,3 mi. 50 vélemény.
 • bowlmor cupertino. 1,7 millió. 949 vélemény.
 • Rooster T Feathers Comedy Club. 3.3 MI. 353 vélemény.
 • omescape - Sunnyvale. 4.7 MI. 35 értékelés.
 • a kanapén. 5,6 millió. 128 vélemény.
 • Sunnyvale Golfland USA. 2,7 mi. 372 vélemény.
 • Calibear Cyber ​​Cafe. 2,0 mi. 208 értékelés.
 • Sunnyvale Színház. 2,7 mi. 24 értékelés.

Cupertino széf?

A eséllyel válnak áldozatává akár erőszakos, illetve ingatlan bűncselekmény Cupertino 1 a 58. alapján FBI bűncselekmény adatok, Cupertino nem egyik legbiztonságosabb közösségek Amerikában. A Kaliforniához viszonyítva Cupertino egy bűnözés aránya van, amely az állami városok és városainak 41% -a meghaladja az összes méretű városokat.

Mennyibe kerül a Cupertino-ban?

Cupertino Életköltség 354.6.

Van Cupertino egy belvárosban?

lassan, de biztosan a város területe a fő utcai fejlődés és a Nineteen800 komplex, az a a tevékenység hubja. A nem hivatalos központtól területen által határolt Stevens Creek Boulevard, Wolfe Road, Vallco Parkway és Tantau Avenue közelében Vallco bevásárlóközponttól.

a Cupertino Suburban?

Cupertino egy kaliforniai város, amelynek lakossága 60.687. Az Cupertino -ben élő lakosok egy Urban külvárosi keverékérzet és a legtöbb lakos saját otthonaikat. Cupertino -ben sok étterem, kávézó és park található. Sok család él Cupertino -ben és a lakosok általában liberálisak.

Meglátogathatom az Apple Parkot?

3. De van egy látogató központ, amely nyitott a nyilvánosság számára. Szabad a nyilvánosság számára, amely az utcán található az egyetemen, és van sok parkoló . Ez található a 10600 N TANTAU AVE, CUPERTINO, CA 95014, és Ön Can talál órákat és egyéb részleteket az Apple weboldalán.

Milyen nagyváros a Cupertino közelében?


Cupertino (/ & # 716; ti & # 720; nem? / # 720; nem? / Koop-? , közvetlenül a San Jose-ból nyugatra a Santa Clara-völgy nyugati szélén, a Santa Cruz-hegység lábánál.

cupertino drága?

Cupertino ingatlan a leginkább drága az Egyesült Államokban. Az elmúlt tíz évben az árak 57,56% -kal nőttek.

Hol van az Apple főnöke?

CUPERTINO, Kalifornia, Egyesült Államok

miért van Cupertino az iPhone-on?

az Apple számára, bár van egy másik oka annak, hogy miért sok ember tudja, hol vannak: az Apple által tervezett Apple Cupertino "a dobozok a dobozok jönnek, hogy ellensúlyozzák a" Made in China ", hogy törvényesen Legyen ott is. Azaz. Ez csak egy kis marketing trükk, amely megtartja a csúcsminőségű márkájú képet.

miért hívják Silicon-völgy?

Silicon Valley az , az úgynevezett Silicon Valley , a homok miatt. Számos számítógépes zsetont gyártó vállalat (mint az Intel) vagy a régió egész területén működő vagy székhelye volt, amelyet az Silicon Valley -nek neveztek, 1971-ben.

hol élnek az Apple alkalmazottak?


Apple, amely 88 dolláros negyedéves bevételt jelentett.3 milliárd csütörtök, nem mondtam, hogy munkatársai élnek Cupertino -ben, egy 60 000 városban.

Milyen messze van a Cupertino San Jose-tól?

12 kilométer

San Francisco Silicon Valley?

Silicon Valley egy régió az San Francisco Bay terület déli részén észak-kaliforniában, amely globális központként szolgál a Magas Technology, Innovation és a Social Media számára. Egyéb Major Silicon Valley városok közé tartozik Palo Alto, Menlo Park, Redwood City, Cupertino, Santa Clara, Mountain View és Sunnyvale.

Hány alkalmazott van az Apple-ben Cupertino-ban?

A Campus 12 000 alkalmazottat fog tartani. Apple rendelkezik 25 000 alkalmazottat az öbölben.

Mit jelent a Cupertino spanyolul?

1 Válasz. 1. Cupertino -t az Arroyo San Jos & eacute után nevezték el; de Cupertino (most Stevens Creek). A patakot spanyol Explorer Juan Bautista de Anza térképezője nevezte meg, aki az Cupertino Saint Joseph-t nevezte el.

meglátogathatja az Apple-t Cupertino-ban?


Apple Park Látogatóközpont található az utca túloldalán a campus, a 10600 Tantau Ave, Cupertino , CA, 95014, és egy különleges hely a látogatók a privát Apple Park campus.

Mi az, hogy szeretni fog a Cupertino-ban?

Cupertino egy csodálatos hely az élő -hez. Sok kényelmi és minősége az Life nagyon magas. Sok sokszínűség van, és mindenféle emberrel találkozhatsz. Az Cupertino egy nagyszerű város olyan családok számára, akiknek biztonságos környezetüket és jó köziskolákat kínálnak gyermekeiknek.

Mi a bűncselekmény a San Jose-ban?

SAN JOSE JOSE Éves bűncselekmények
Vérén Összes
ZSRUS 4,510 30,771
KÜLÖNLEGES SZÁMA (1000 lakosok) 4.38 29.87