Hogyan szerelsz egy TV-t az iparvágányra?

két 2x4-es csavar vízszintesen a vinil Siding tetején lévő falcsapokhoz LAG csavarokkal. Néhány alátétet a 2x4 alatti lag csavarokra helyezheted, ha távtartókat akartál a vinil zúzódásától. Ezután csavarja be az TV-tartó -t a 2x4-esekhez. nem vinilen, hanem fa.A kérdés is, ha egy TV-t szeretne felszerelni egy külső falra?

Ha YOU a következtetés TV egy külső falon (az Wall másik oldala a nagy szabadban) You valószínűleg át kell nyomnia a szigetelést fal . Sajnos ez nem működik Tégla vagy Cement falak . Minden You -nek most meg kell tennie, hogy ezeket a zsinórokat az Wall -en keresztül töltse.

Továbbá, hogyan találja a külső iparvágány mögötti csapokat? Adjon hozzá további 1/2 hüvelyket a dobozhoz és a 3/4 hüvelykhez a Standard LAP Siding -hez. Adja hozzá a fal 5 1/4-es vastagságát a 12 hüvelykre. Az -ről a -ről a mérőszalagot az -es külső fali sarok felett húzza át 17 1/4 hüvelykben, és az megtalálja a Stud -t.

Tartsa ezt a nézetben, hogyan lógsz valamit a vinil iparvágányon?

Siding Hooks A legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja az -tól -t az Vinyl Siding -tól az Siding horog használatára szolgál. A szomszédos lécek közötti horonyba csúszik, és ha a helyére kattan, akkor 12 font, mint 12 font.

Mennyibe kerülhet a gipszkarton horgonyok?

Toggles, horgonyok vagy Molly csavarok meglepően erősek. A 1/8 Toggle lehet tartani a 30 fontot az 1/2 hüvelykes gipszkarton -en és egy 3/8 hüvelykes Toggle Can fogantyúval, vagy biztonságosabb. Ha bármilyen gipszkarton horgonyt alkalmaz, akkor meg kell értened, hogy hogyan működnek, és melyik csavar az Anchor legjobban működhet az üreges falba.

mennyi súlyt lehet tartani?

Keressen egy csapot
A köröm csak a gipszkartonban nem tarthat több mint néhány font súlyt, de egy vékony köröm egy facsarnokban jellemzően az 20 font és több durva A fából készült szegecsekben lévő menetes facsavarok jellemzően akár 100 font vagy annál nagyobb.

biztonságos, hogy 65 hüvelykes TV-t szerelje fel?

A válasz igen és nem. Az első generációs hajlított TVS nem volt felszerelhető, bár manapság néhány ívelt TV lehet szerelt . Ha kétségei vannak, tanácsos ellenőrizni az televíziós termékinformációt, mielőtt megvásárolná, így nem ragadt meg egy 65 hüvelykes ívelt TV-vel, amely nem lehet szerelt .

Egy 65 hüvelykes TV-t szerelhetsz a gipszkartonra?

A felszerelése a gipszkartonba vagy Gipsz beolvasása anélkül, hogy az csapokhoz csatlakoztatva lenne a nagyon biztonságos és megbízható megoldás, ha ismeri a fal és a váltók határát.

jobb, ha a falat egy TV-t szerel, vagy állványra tegye?

TV állványok nem vesznek fel több helyet, mint fali változat, így ha van korlátozás az alapterület, akkor valószínűleg nem a legjobb választás. A táblázat kiegyensúlyozottsága azt is jelenti, hogy ha valaki kopog, az TV leeshet. Ha gyermeke vagy háziállata van, az TV-tartó lehet jobb ötlet.

Lehet felszerelhet TV-t anélkül, hogy lyukakat helyeznénk a falba?


Standional by ERARD, az egyetlen nem fúró TV fali mount
Standy by Erard egy innovatív koncepció az Wall Mount képernyőn fúrás nélkül. Falra szerelhető Az TV soha nem volt olyan egyszerű! Anti Fall eszköz a képernyőre. Standit 600 az első TV fali konzol az Wall fúrásával.

Mennyire magas a tv-készüléket a falra?

Rendszer, egy 42 és rdquo; Az televíziónak -nek kell lennie -es -nek, amely körülbelül 56 hüvelykre van felszerelve a padlóról TV központra, 55 és rdquo; TV-nek 61 hüvelyk, egy 65 és rdquo; Az TV-nek -nek kell lennie 65 hüvelykes padlón, és 70 & rdquo; Az televíziónak a -nek a 90 hüvelykre van felszerelve a képernyő közepére.

lesz a szívócsészék ragaszkodni a vinil-billentéshez?

Nedvesítse meg az szívócsészét , majd nyomja meg erősen az Siding -hez. A legjobb eredmény érdekében hagyja a horogot egy napig, mielőtt díszítené. Hangozzon egy drótkötőt az Vinyl Soffit díszítésből. Ön lehet, hogy a -t közvetlenül a horgokból, vagy csatlakoztassa a darab halászvezetékét a horgokhoz.

Használhat csavarokat a vinil-siding-en?

Rögzítőválaszték
A alumínium, horganyzott acél vagy más korrózióálló körmök, tűzőkészülékek vagy csavarok -t használnak az vinil-siding telepítésekor. Ilyen esetekben az rögzítőelemnek elég hosszúnak kell lennie ahhoz, hogy behatoljon a nem székezhető anyagon, majd 1 1/4 és rdquo; (32 mm) fa keretbe került vagy más nailable anyagba.

mi megy a vinyling?

Összefoglalva, ház pakolás egy könnyű, papír-szerű anyag, amely a leggyakrabban használt, hogy teljesen befedje a ház , közvetlenül a tetején a burkolat és mögött az vinyl iparvágány . Elsődleges célja, hogy megakadályozzák a levegő és a vízszivárgásokat, amelyek az Vinyl külseje mellett láthatók.

tudsz fúrni a vinil-iparban?


Fit akkus fúró szabványos fa kicsit 1/16 hüvelyk nagyobb, mint a csavar ha akkor „újra fúrás révén vinil vagy acélból iparvágány . Tartsa az fúró -et, így a bit belép az Siding egyenes és vízszintesen. Do nem dönt az fúró felfelé, lefelé vagy mindkét oldalra. Drill csak -t a -en keresztül A külső Siding .
Az

a szalagokat a vinil-billentéshez rögzíti?

az felületek számára a és a kereskedelem irányítása; Termékek Stick ? Festett, foltos vagy lakkozott fa, üveg, csempe, festett cainder blokk, vakolat, fém és festett falburkolat. parancs & Trade; A kültéri termékek a sima, lezárt és kész felületeken is használhatók, beleértve vinil-ipari -et, valamint kerítéseket, ajtókat, ablakokat, fedélzeteket, csatornákat és díszítést.
Az

rendben van, hogy csavarja be a vinil-sidinget?

Nem számít, hogy melyik csavarja vásárol, győződjön meg róla, hogy egy Phillips fej csavarja , mert a legegyszerűbb használni. Nyilvánvaló, hogy -es biztonságos -et szeretnél, amikor a létrák felmászása az -be az Siding -be. Vinyl Siding könnyen behatolhat, de vannak olyan helyek, amelyeket az Siding profiljában szeretne elkerülni.

Hogyan lógsz a kültéri sztring fények a vinil-iparban?

-hez Csatlakoztassuk a -et a horgokhoz, csak egy régi drótkabát akasztót használtam, hogy a dobozok csavaros lyukakon keresztül hurokjára, csavarja, és az lógjon. A kis horgok tette igazán könnyű húr a kültéri lámpák a sarokban a ház is. Az egyetlen bummer a horgok csak akkor működnek, ha rendelkezik vinil-siding , amely elválasztható.

Hogyan találja a csapok vinil-iparvágány alatt?

csapok elhelyezése a Vinyl Siding alatt. Van egy gerenda az 1. és 2. emelet között, és nagyon könnyű lesz az megtalálni a -t. Az House belsejében mérje fel az ablak tetejétől (vagy csúszkát) a mennyezetre. Most menjen ki, és mérje meg ugyanazt a távolságot ugyanazon a szám felett, majd add hozzá 6 ".

Hogyan szerelsz egy fényképezőgépet vinil-ipari célra?


Állítsa félre a fúrót, és tartsa lenyomva az fényképezőgépet -t az vinil--hez, így a csavaros lyukak illeszkednek a falhoz. Helyezzen be az adott csavarok egyikét minden lyukon keresztül, szorosan húzza meg őket a fúróval.

Hogyan talál egy csapot a fém iparvágányban?

Ha van rések a kimeneti doboz körül, használjon hosszú köröm- vagy kés pengét -re A megtalálja az Stud -t a doboz mindkét oldalán. A doboz az egyik oldalon egy Stud -hez kapcsolódik. Ha nincsenek hiányosságok, használjon hosszú vékony köröm és köröm körülbelül 1/2 "a doboz szélétől mindkét oldalon a falra.

Milyen messze van a falcsapok?

24 INCHES