Melyek a bo4-ben?

Sniper Rifle List
ZSEM TŰZMÉNY TŰZVÉTEL
PALADIN HB50 16 2
Outlaw 10 4
SDM
SDM
SDM 8 8
Koshka 15 3Ezen látható, hogy mi a legjobb mesterlövész Bo4-ben?

A Koshka még mindig egy tisztességes fegyver Ebben az üzemmódban, ha mindez megtalálható, de a paladin erősebb hosszú távon, míg az SDMM és az Outlaw gyorsabb tűz. Nézheti a DrifR teljes lebontását a Koshka Sniper Rifle az alábbi videóban.

Hasonlóképpen, milyen mesterlövészek vannak beillesztve? Call of Duty Blackout Snipers

 • Paladin HB50.
 • Koshka.

Ezután mi a legjobb mesterlövész puska a fekete ops 4-ben?

Paladin HB50 Véletlenül, az első mesterlövész rendelkezésre nyilvános multiplayer a pick az legerősebb az Black Ops 4 most. Ez a Bolt-Action Sniper hihetetlenül nagy károkat okoz, ha az ellenfelet a testük felső felében találja meg.

Mi a legjobb mesterlövész puska a Call of Duty Black Ops 2-ben?

Az XPR-50 a legerősebb mesterlövész puska a félautomata osztályból. Ez a hatalom a puskára fordítja, amelynek egy lövése az ellenfélnek megöli a kapacitási derékát. Az XPR-50 egyik legnagyobb előnye, hogy gyorsabban lőhetsz, ez lehetővé teszi, hogy gyorsan vegye le az ellenfelek csoportjait.

a lokusz fekete ops 4?

Az Locus egy BURT-ACTION SNIP-puska, amely az Call of Duty : Black Ops III-ban szerepel, és később újra megjelenik az Call of Duty : Black Ops 4 a nyári esemény napjaiban , valamint Call of Duty : Mobile.

Hogyan kapod meg a Locus-t a COD MOBILE-ben?

annak érdekében, hogy Get Locus Sniper Rife-nek szüksége van az feloldására -nek az Locus fegyverrétegben. Az Locus egy olyan mesterlövész puska fegyver, amely az Call of Duty Mobile -nek, amely nagyon nagy károsodást és őrülten pontos. Locus az új legjobb mesterlövész puska az Cod Mobile -ben.

Hogyan kapod meg a békefenntartót a fekete ops 4-ben?

Ez 32 fordulóban van egy klipben, vagy 42 a hibrid Mags mellékletével. Azok a játékosok, akik kipróbálni akarják az PeaceKeeper -t az Black Ops 4 -ben, az Black piacon keresztül kell megszervezniük. Úgy tűnik, hogy az egyetlen módja az -nek, hogy most kapja meg a -et, hogy megnyitja azt egy tartalék esetről vagy fegyver megvesztegetéséről.

a Vendetta mesterlövész a Blackoutban?

Vendetta félautomata mesterlövész puska szerepelt Call of Duty: Black Ops 4 hozzá második felében Operation Spectre Rising során Days of Summer esemény.

melyik fegyvert a legjobb a Blackoutban?


A legjobb fegyverek a BLOALOUT
 1. RK 7 GARRISON. Nem fogsz túl sokáig tartani egy teljes ütemezésben, ha egy pisztolyt használsz egész idő alatt, de az RK 7 Garrison egy nagyszerű lehetőség, ha először megérinti az ejtőernyőt.
 2. sg12.
 3. Spitfire.
 4. gks.
 5. vapr-xkg.
 6. Hellion Salvo.
 7. Zweih & Auml; NDER.
 8. kardhal.

Mi a legerősebb fegyver az áramlásban?

Auger DMR: Auger DMR az legjobb fegyver a Blackoutban. Ez nagyszerűen nagy helyzetben van, sok kárt okoz, a közepes hatótávolságú és a súlya meghaladja a súlyát. Pontos és erős , és egynél több alkalommal harcolsz, így mindig a kardhal fölé válik.

a Mozu jó az áramlásban?

"Az Mozu könnyen az legjobb másodlagos fekete ops 4-ben, még a mellékletek nélkül is," DrifR követelések. "A mellékletekkel az isteni elsődleges fegyverré válik, amelyet félni kell."

Hány pisztoly van az áramlásban?

kínálja a 29 primer fegyvereket -tól, Call of Duty: Black Ops 4 Assale Assault puskák , Supplachine Guns , Tacert puskák , Light Machine Guns , valamint Sniper puskák .

a Galil a Blackout-ban?

Az Galil a fekete ops 4-ben tér vissza. Kezdetben kizárólag az Blackout módban volt, de később a zombikhoz, majd a multiplayerhez adták.

hol találok egy mesterlövőt az áramkimaradásban?


Itt van néhány választott terület, hogy elindítsák a zaklatást.
 1. Nuketown Island ( B5)
 2. Asylum ( G4)
 3. Lighthouse (C7)
 4. Fracking Tower ( E6)
 5. szomszédsági délre Construction Site (C3)
 6. Control Center épületei nyugatra Hydro Dam ( G2 )