Hogyan adhatom meg a Scrum Master tanúsítványt?

Az tanúsítás megszerzése érdekében először két nap Scrum Alliance képzést kell készítenie, amely legalább 80% -ot biztosít a vizsga és . Ezt a vizsgát az Scrum .org rendezi. Az tanúsításhoz nem szükséges hivatalos képzés, de legalább 85% -ot kell elérnie az Pass -re.is megkérdezte, mennyire nehéz a scrum mester vizsga?

Az CSM-vizsga általában könnyen megközelíthető Pass egy áthaladó fokozatosan, körülbelül 74%, ahol a PSM vizsga legalább 85% -ot igényel az Pass -hez, amely összehasonlítva az nehéz CSM és CSM tanfolyam díja kevésbé hasonlítható.

A fenti mellett mennyi ideig tart a scrum mester tanúsítvány megszerzéséhez? Két nap

is kérdés, hogy hány kérdés van a scrum mester vizsga?

35

A Certified Scrum Master lejár? A

CSM hitelesítő csak két évig érvényes. Meg kell újítania ezt az tanúsítást -nél kétévente 100 dollárt fizetve kétévente. A megújítási díj összege eltérhet a CSM tanúsítási vizsga által választott intézet szerint is.

, ami jobb PMP vagy Scrum Master?

Ha dolgozik egy szoftverfejlesztő cég, és ha igazodik agilis gyakorlatokat, a Scrum tanúsító lesz jobb . Ha projektmenedzserként dolgozik egy építőipari cégnél, vagy ha a vállalat az Adaptin Waterfall Project Management módszerek, akkor jobb , ha kapsz PMP -t.

adhatok CSM vizsga képzés nélkül?

a http://scrumallinace.org által kiadott mandátumonként nem lehet kihagyni a vizsgálatot. Mindenki, aki az CSM tanúsítvánnyal, a -nek 2 napos (16 órás) osztálytermi képzést kell részt vennie, egy neves Training Intézettel.

Mennyibe kerül a scrum mester tanúsítási költség?

attól függően, hogy hol választja ki a képzést, a 2 napos Certified Sclemastriaster ( CSM ) tanfolyamot a körülbelül 1000 $ -tól 1400 dollár körül. Ez az költség a következőket foglalja magában: a 2 napos kurzus . Az tanúsítás első két éve .

mennyit csinálnak a scrum mesterek?

Az Scrum Master nemzeti átlagfizetése 97.319 dollár az Egyesült Államokban. Szűrés helyével, hogy az Scrum Master fizetéseket láthassa az Ön területén.

a CSM vizsga nyitott könyv?


Az CSM vizsga 60 perc hosszú, nyitott könyv , és 50 választási kérdésből áll. Az elhaladó pontszám eléréséhez helyesen kell válaszolnia az 50 kérdésre 37-re.

Mennyire kemény a PSM tanúsítás?

PSM a legértékesebb tanúsítvány, amely az igazolja a Scrumot. Egyéb tanúsítványok A könnyen beszerezhető az osztályban vagy egy vizsga révén, ahol a nem csak szándékkal történhet. PSM-értékelés igényel jó ismeretét a scrum eredeti verziójára, és az elhaladó követelményei magas (85%).

a PSM1 vizsga nyílt könyv?

Pass Rate 85%, ami azt jelenti, hogy nem kaphat több mint 12 kérdést rossz. Az Open Book Nature ennek az vizsga -nek, könnyen hangzik. Végtére is, a Scrum Guide csak 17 oldal hosszú, így milyen nehéz lehet látni az összes válaszot?

hogyan adhatom meg a PSM1-et az első kísérletben?

PSM1 & NDash; Professzionális Scrum Master, 1. szint
Ez a vizsga a Scrum.org által rendezett. Ehhez a tanúsításhoz nincs szükség hivatalos képzésre, de legalább 85% -ot kell elérnie az Pass -re. Ha elég fegyelmezett, akkor ez önvizsgálaton keresztül is megvalósítható, vagy a scrum képzésével.

Mi a PSM tanúsítás?

PSM & Trade; a Professional Scrum Master. PSM & Trade; A SCRUM.ORG által kiadott tanúsítvány. PSM & Trade; és PSM & Trade; Mindkettő a belépési szintű tanúsítványok a Scrum Master számára.

Mi a legismertebb scrum tanúsítás?


1. Certified Scrum Master ( CSM ): CSM szerényen az legtöbb használt Scrum Master tanúsítvány . Az tanúsítási folyamat segítségével megismerheti az Scrum keretrendszert, és jobb megértést kaphat a csapat eseményekről, szerepkörökről és tárgyakról.

, aki eldönti a Scrum Master-t?

Általánosságban elmondható, hogy az agilis projekt három részből áll: a termék tulajdonosa & ndash; A projekt szakértője (amelyre a terméket fejlesztik), és a fő személy, aki felügyeli a projekteket, az Scrum Master & Ndash; Ez a személy kezeli az agilis folyamatot.

miért hívják az Agile Scrum-t?

Az " Scrum " kifejezést először Hirotaka Takeuchi és IKujiro Nonaka használta a földi törés 1986-os papírban, "az új új termékfejlesztési játék". Kölcsönzötték a nevet a Rugby játékából, hogy hangsúlyozzák a komplex termékfejlesztés csapatának fontosságát. Ez a mag volt néven " Scrum " a szerzők.

egy sprint cél kötelező?

Sprint cél óta szerves része Sprint Planning kezdete óta; A Scrum Team Crafts, és ez az Sprint tervezésének egyik kimenete. Az kötelező nem teszi lehetővé, hogy a csapatok rugalmasak legyenek, és eldöntsék, hogy van-e értelme, hogy van-e egy Sprint célja vagy sem.

Mi a PSM 1?

A Scrum.org Professional Scrum Master I ( PSM I) Értékelés 60 perc múlva, ahol 80 kérdésre válaszolsz (angolul) több választott típusú, nagyon hasonló stílusban a scrum értékelés. Kapsz egy kísérletet, és eldönti, mikor és hol vegye el. Nincs lejárati dátum.

a scrum mesterek szükségesek?


A legtöbb csapat esetében nincs szükség a teljes Scrum Master szerepre. Jobb, ha az Scrum Master részmunkaidőben szerepet tölt be a csapatban, így az Scrum Master mindig ott van, amikor szüksége van rá. Scrum Masters segíthet a csapat tagjaiknak az akadályok megoldására.

mi az agilis scrum?

Scrum olyan keret, amely segít a csapatok együtt működésében. Ez az egyik oka az Scrum olyan népszerű. Gyakran úgy gondolják, hogy Agile projektmenedzsment keretrendszerként az Scrum egy találkozót, eszközt és szerepet játszik, amely koncerten dolgozik, hogy segítse a csapatok struktúráját és kezelje munkájukat.

mennyi ideig tart, hogy tanuljon agilis?

2 évet vettem fel, hogy több " Agile " -ot kapjak (képes megérteni, végrehajtani és használni a scrum és a kanban és agilis gyakorlatokat). Ezt megelőzően több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeztem a szoftveriparban számos különböző szerepvállalásban és iparágban. Tehát a 10, 000 órás szabály az tanulás bármi lehet igaz.