Hogyan lekérdezhetem az azure naplókat?

A
további részletekért lásd a lekérdezési lehetőségeket.
 1. Válassza ki a naplókat az Azure Monitor menüből vagy a Log Analytics Workspaces menüből.
 2. Válassza az Analytics elemet az alkalmazás Insights alkalmazás áttekintő oldaláról.
 3. Válassza ki a naplókat az Azure Resource menüjéből.Következésképpen, hogyan lekérdezhetem az Azure Log Analytics-t?

További részletekért lásd a lekérdezési lehetőségeket.

 1. Válassza ki a naplókat az Azure Monitor menüből vagy a Log Analytics Workspaces menüből.
 2. Válassza az Analytics elemet az alkalmazás Insights alkalmazás áttekintő oldaláról.
 3. Válassza ki a naplókat az Azure Resource menüjéből.

Hasonlóképpen, hogyan ellenőrizheti a naplókat az Azure Portal alkalmazásában? Tallózás az Azure Portal -hez. Válassza ki az összes szolgáltatást az alkalmazás megnyitásához . Ezután keresse meg az alkalmazás betekintését . Az előfizetések alatt válasszon ki egy előfizetést, amely rendelkezik alkalmazás betekintése erőforrások, majd a név alatt, válasszon ki egy vagy több alkalmazást .

is kérdés, hogyan ellenőrizhetem az azure naplókat?

megtekintéséhez eseménynaplói a portálon keresztül, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. A Azure portálon menüből válassza ki a monitor, vagy keressen és válasszon Monitor bármelyik oldalról.
 2. Válassza ki az aktivitási naplót.
 3. látja a legutóbbi műveletek összefoglalását.
 4. , hogy gyorsan futtasson előre meghatározott szűrőt, válassza a Gyors betekintést.
 5. Válassza ki az egyik opciót.

Hogyan lekérdezhetem az azure-ban?

Menjen az Azure portálra, hogy csatlakozzon az SQL adatbázishoz. Keresse meg és válassza az SQL adatbázisokat. Válassza ki az SQL adatbázisát. Az SQL adatbázis menüben válassza az Query szerkesztő (Előnézet) lehetőséget.

Mi a hálózati napló?

Egy alkalmazásban az hálózati napló jellemzően olyan fájl, amely az alkalmazásban bekövetkezett események rekordját tartalmazza. Tartalmazza a felhasználói és feldolgozási hozzáférési hívások rekordját, a hitelesítésre és más tevékenységre vonatkozó kísérleteket.

Mi a Log Analytics munkaterület azúr?

cikk Ebben a cikkben
A Log Analytics Workspace A egyedülálló környezet az Azure monitor Log adatai számára. Minden munkaterület saját adattárat és konfigurációja, adatforrások és megoldások vannak kialakítva, hogy tárolják adataikat egy adott munkaterület .

Mi a naplóadat elemzése?

A Naplózási analízis , más néven adatnapló , a számítógép által generált rekordok ( naplók ). Ez a folyamat segíti a vállalkozásokat megfelelnek a biztonsági politika, ellenőrzések és szabályozások megismerjétek rendszer hibaelhárítást, valamint megérteni online felhasználói viselkedés.
Az

az Azure Log Analytics ingyenes?

A Pay-As-You-GO árképzéssel az Log Analytics munkaterületbe bevitt adatok gigabájtára (GB) számlázott. Az első 5 GB-os adat az Azure monitor Log Analytics szolgáltatáshoz minden hónapban FREE .

Mi az azúrellenőrzés?


Azure Monitor egy platform-képesség az Monitoring -hez az Azure erőforrásainak. Az Azure Monitor lehetővé teszi a szemcsés teljesítmény- és felhasználási adatokat, a tevékenységeket és a diagnosztikai naplókat, és az Azure erőforrásainak következetes módon történő értesítését.

Mi az azúrtároló fiók?

Az Azure Storage Account tartalmazza az Azure Storage adatobjektumait tartalmazza: Blobs, fájlok, sorok, táblázatok és lemezek. Az tárolási számla A egyedi névteret biztosít az Azure Storage adataihoz, amelyek bárhonnan hozzáférhetnek a világ bármely pontjáról a http vagy a https felett.

mi az esemény hub?

Azure Eseményes Hubs egy nagy adatfolyam-streaming platform és esemény Lenyelés szolgáltatás. Az Események milliókat kaphat másodpercenként. Az Esemény HUB -re küldött adatok átalakíthatók és tárolhatók bármely valós idejű analitikai szolgáltató vagy adagolási / tárolási adapter segítségével.

Mi az alkalmazás betekintése?

Application Insights egy alkalmazás Performance Management Service for Web alkalmazások , amely lehetővé teszi, hogy a webhely teljesítményének nyomon követését az Azure-ban. Ezenkívül van egy erőteljes analitikus eszköz, amely segíti a problémákat diagnosztizálni és megérteni annak megértését, hogy az emberek hogyan használják az internetes alkalmazást .

hol tárolják az azure naplókat?

Az Azure monitor által gyűjtött adatok naplók az tárolt az Log analitikai munkaterületen.Minden munkaterület több asztalt tartalmaz, amelyeket minden tárolnak egy adott forrásból.

Mi az azúripari tevékenység naplója?


Azure Activity Log előfizetéses log , hogy betekintést nyújt előfizetés szintű események során bekövetkezett Azure . Ez magában foglalja az Azure Resource Manager operatív adataitól a szolgáltatási egészségügyi események frissítésére.

Mi az azúrban lévő diagnosztikai naplók?

Azure Diagnostics Naplók Engedje meg, hogy az alaphasználati mutatókat a CDN végpontjáról különböző forrásokba exportálhatja, hogy testreszabott módon fogyaszthassa őket. Például a következő típusú adatokat exportálhatja: exportálási adatok blob tárolására, exportálni a CSV-re, és generálhat grafikonokat Excelben.

Mi az alapértelmezett megőrzési időszak az azure tevékenység naplóinak?

Az megőrzési periódus képviseli az napok számát a Microsoft Azure Cloud előfizetéshez. A 365 napos vagy annál több megőrzési időszaknak lehetővé kell tennie, hogy összegyűjtse a szükséges mennyiségű aktivitási napló adatokat, amelyek hasznosak az anomáliák és a potenciális biztonsági jogsértések megtalálásához.

Hogyan engedélyezhetem az azure naplózását?

Engedélyezés Alkalmazás engedélyezése Logging for Windows alkalmazásokhoz az Azure portálon, navigáljon az alkalmazáshoz, és válassza az APP SERVICE naplók . Válassza ki az alkalmazáshoz Logging (fájlrendszer) vagy alkalmazás naplózás (Blob), vagy mindkettő. A fájlrendszer opció ideiglenes hibakeresési célokra szolgál, és 12 órán belül kikapcsol.

Mi a könyvvizsgálat és a naplózás?

Az Audit log egy olyan dokumentum, amely egy eseményt (IT) technológiai rendszerben rögzít. Amellett, hogy dokumentálják, hogy milyen erőforrások érkeztek, az Audit naplóbejegyzések általában tartalmaznak cél- és forráscímeket, időbélyegző és felhasználói bejelentkezési információkat.

Mi az az azúrban?


Azure Operations Management Suite ( Oms ) egy fejlett, átfogó kínálat, amely összegyűjti a négy kiegészítő Azure szolgáltatásokat: Biztonsági mentés, helyszíni helyreállítás, naplóelemzés és automatizálás, és az egyik eszköz, amit tőkeáttunk Kezelt Azure tanácsadási szolgáltatások.

Mi az azúrdiagnosztika, mikor használhatjuk?

áttekintés. Az Azure Diagnostics VM kiterjesztése lehetővé teszi az You számára, hogy összegyűjtse az adatokat, például a teljesítményszámlálókat és az eseménynaplókat, a Windows VM-től. Akkor granulárisan meghatározza, hogy milyen adatok akkor szeretne gyűjteni, és ahol akkor szeretné az adatokat, hogy menjen, mint például egy Azure Storage számla vagy Azure Event Hub.

Hogyan tekinthetem meg az alkalmazás naplókat a betekintésekben?

Az naplók felfedezése Az App áttekintő ablakában az alkalmazás Insights portálon válassza a Keresés lehetőséget. Például: szűrheti az Log nyomokban vagy az adott tulajdonságokkal rendelkező elemeket. Ellenőrizze a egy adott elemet részletesen.