Hogyan kapcsolja be a jakuzzi kádat?

Hogyan működtethető Whirlpool Bathtub
 1. Állítsa be az Bath vízhőmérsékletét.
 2. töltse ki az kád -t vízzel a hőmérséklet-preferenciához.
 3. mászni az Whirlpool Bath óvatosan.
 4. Nyomja meg az "ON / OFF" vezérlést az kád oldalán és turn a szivattyú és Start Az Whirlpool fúvókák.



A kérdés is, hogyan kapcsolhatom be a fúvókák a pezsgőfürdőben?

Hogyan lehet kikapcsolni a fúvókat a

 1. forró kádban a pezsgőfürdő kezelőpaneljén. Ez jellemzően a pezsgőfürdőbe kerül.
 2. bekapcsolja a fúvókat. Látni fogja a sebességet (alacsony, közepes, magas), amely lehetővé teszi a forró kádfúvókerének beállítását.
 3. bekapcsolja az időzítőt is.

is megkérdezheti, tesztelheti a pezsgőfürdőt víz nélkül? Hot Futás víz nélkül . te nem mondtam, hogy mi az Spa You , így nehéz megmondani, ha kárt okoztak. A legtöbb gyógyfürdőnek van egy túlhőmérséklet-érzékelője, amely kikapcsolja őket, ha a fűtőberendezés be van kapcsolva, de a keringető szivattyú nem működik, de ez az Spa -re támaszkodik az Water -vel. Ez azt jelenti, hogy nincs víz áramlás nincs hő.

Ezt követően azt is megkérdezheti, miért nem működik a fürdőkádak?

Ha a Jetted

  kupa
az nem bekapcsolása, vagy a szivattyúk az Not -t egyáltalán indítják, kapcsolja ki az kádat. Győződjön meg róla, hogy az kád csatlakozik egy tápegységhez, a helyiségben lévő tápellátás nem ki, és hogy teljesen nyomta az "ON" gombot az Jets -hez. Ha nincs feszültség, a szivattyú nem csatlakozik a tápegységhez.

A pezsgőfürdőt pezsgőfürdőbe helyezheti?

Akkor használatra habfürdő mindkét típusú kád , de akkor must csinálni oly kevés, hogy megakadályozza a túlfolyó habot a fürdőszobában. Az -nek a -nek szorgalmasnak kell lennie a fúvókák tisztításáról is. Bár habfürdő elfogadható hidromasszázskád , fürdő olajok és sók alkalmazását javasoljuk csak lég- hidromasszázskád .

Hogyan indítsa újra a pezsgőfürdőt?

A SPA fűtés visszaállítása
 1. Keresse meg a gyógyfürdő nagy határértékét. Ez egy piros gomb sok spa csomagban található.
 2. Nyomja meg a High-Limit Reset gombot.
 3. kapcsolja be a gyógyfürdőt, és figyelje meg működését.
 4. Flip A Breaker panel bekapcsolása bekapcsolása, vagy nyomja meg a RESET gombot a GFCI kimeneten a teljesítmény helyreállításához.

Hogyan állítsd vissza a forró kád vezérlőpanelét?

Az vezérlőpulton villogó piros fény A jelezheti, hogy Reset -nek kell lennie. A legtöbb modell esetében ki kell kapcsolnia az Spa -ot egy percig, majd kapcsolja vissza újra. Kapcsolja be először az alsó AMP megszakítót, ha rendelkezik egy pezsgőfürdőben, amely 240 volt.

Mi a különbség a pezsgőfürdő és a jakuzzi között?

A legfontosabb különbség a között Ez a két kifejezés az az a tény, hogy az " jacuzzi " egy márkanév és az " Whirlpool " Generic Four. Az Jacuzzi család ismert termelő minőségi légi jet szivattyúk, és amikor a fia Candido Jacuzzi kezdett szenved ízületi gyulladás lett úttörője hidroterápia.

kell hagynom a pezsgőmétet egész idő alatt?

Igen, akkor az -nek el kell hagynia a az pezsgőfürdőt az idő -jén. Az Hot kádat úgy tervezték, hogy mindig be legyen kapcsolva, és gazdaságosabb az -re Tartsa a -et a víz Hot -nél, mint amennyit fel kell melegíteni a hideg minden egyes Time -ről, amelyet használni szeretne.

Hogyan tudom, hogy a forró kádpumpa rossz?


A pezsgőpumpa-szivattyú hibája van:
 1. Humming zaj a motorból, a fagyasztott tengely, a csapágyak vagy járókerék, vagy a hibás indítási kondenzátor.
 2. az elhasználódott csapágyakból.
 3. szivárg a szivattyú alatt a szivattyú tömítéseinek meghibásodásából.

van egy reset gomb a jakuzzi fürdőkádon?

Az reset gomb tipikusan a fűtőegységen található. Általában ott egy jelzőfény. Ha készen áll az Reset -re, nyomja meg az gombot a gombra. Néhány spa egység magas határérték kapcsoló, amely kikapcsolja a spa melegítőt, ha a hőmérő sikertelen.

Mennyibe kerül a jakuzzi kád javítása?

Költség pezsgőfürdő javítás
Egy új High-limit kapcsoló költségek $ 20- $ 30 Plus munka. A csere fúvókák körülbelül 75 dollár, plusz munkaerő.Fűtési rendszer javításokat gyakran távon $ 100- $ 300. Szivattyú javítás vagy csere költségek $ 200- $ 500.

Milyen gyakran tisztítsa meg ketten kád?

Tisztítsd meg Pezsgőfürdő 1-3 havonta, ha akkor használatra a kád naponta egy vagy több alkalommal egy héten. Clean azt legalább 6 havonta, ha akkor csak akkor használja, a párszor egy hónapban.

Lehet használni Epsom sót egy jet kád?

hozzáadása Epsom só a fürdővízzel segít a szervezetnek, hogy felépüljön a fizikai aktivitás, megnyugtatja fájó izmokat, enyhíti a fájdalmakat, puhítja a bőrt és enyhíti a stresszt. Jacuzzi & reg; sup> Epsom só szánják használatra a áztatás kádak , valamint a Jacuzzi & reg; sup> Epsom - sót kompatibilis hidromasszázskád .

Do pezsgőfürdők automatikusan bekapcsol?


Re: Spa magától On
- azt jelenti, hogy tehetünk tíz perc, amit más fürdők lehet egy órát vagy többet csinálni . És mivel a kád ül egy jó záródó fedelű rajta, ha nem használjuk, akkor nem igazán kell, hogy más szűrő ciklus.

Hogyan tiszta jacuzzival fúvókák?

Töltsük meg a kád forró vízzel, hogy legalább három centi feletti magassága fúvókák . Hozzáadás 2-4 teáskanál porított mosogatószer (vagy egy másik alacsony habzású fertőtlenítőszer). Egy mély tiszta , akkor is kitesz egy fél csésze fehérítőt. Fuss az fúvókák 15 percig, majd kapcsolja ki és engedje le a fürdőkád .

Mi a jakuzzi?

A pezsgőfürdő egy nagy kád vagy kis medence tele vízzel használt hidroterápia, pihenés vagy szórakozás. Néhány erőteljes fúvókák masszázs célra. Pezsgőfürdők néha más néven fürdők, vagy a kereskedelmi név Jacuzzi .

Hogyan jacuzzival munka?

Ahhoz, hogy egy jacuzzi káddal munka , a víz a kádban nagyobbnak kell lennie, mint a szívószelep. A vákuum ereje a szivattyú vizet szív be, míg a képernyő megakadályozza fürdő tartozékok és karok, ujjak és lábujjak, attól, hogy szívódik a szelepeket.

Hogyan kapcsolja be a Jason jacuzzi?

Az örvény szivattyú On / Off kapcsoló működteti megérintésével a vezérlő érintőpad Jet / Timer gombot. Egy jelzőfény a touchpad akkor világít, ha a szivattyú be van kapcsolva. Az Option gomb vezérli az opcionális LED.

Hogyan csatorna egy jakuzzi?


Drain a pezsgőfürdőben.
 1. be a készüléket, hogy a fürdő le a megszakítót. Nem akarjuk, hogy a szivattyúk és fúvókák fut, miközben nincs olyan víz a fürdőben.
 2. Ezután keresse meg vízelvezető csap.
 3. csatolása kerti tömlőt a csap, ügyelve, hogy ne cross-thread.
 4. megnyitása a golyóscsap a csap, így a víz elvezethető.

Mi AcrylX?

AcrylX TM sup> egy szabadalmaztatott, alkalmazva akril kivitelben, melyhez egy nagyon fényes, ragyogó fehér színű, és mögött egy élettartam garancia.

Hogyan telepíthető egy jakuzzi?

A telepítés befejezéséhez, akkor szeretnénk:
 1. kapcsolja le az áramot.
 2. tisztítsa meg a belső a pezsgőfürdőben, és ellenőrizze, minden fúvóka és gombok vannak.
 3. Nyissa ki a szelepeket.
 4. Töltsük meg a kád forró vizet a kerti tömlő vagy a vödör vizet belülről.
 5. Kapcsolja be a villamosenergia-vissza, és kezdődik fűtés a kádban.