Milyen fegyvereket tiltottak Kaliforniában?

Penal Code 30600 PC az California tilalma a támadási fegyverek és puskák . Bünteti a gyártást, az eladást és / vagy a támadó fegyvereket. 50 BMG puskák 68 SUP> Engedély nélkül. A”.

Néhány példa a támadás fegyverek közé tartoznak:
 • minden AK sorozat puska ,
 • Uzi, és.
 • Colt AR-15 sorozat félautomata puskák .Itt van, milyen fegyverek illegálisak Kaliforniában?

Általánosságban tiltott fegyverek Kalifornia alatt Penal Code 16590

 • Légtömlő kések (PC 20130. SZAKASZ)
 • ballisztikus kések (PC 2
  0)
 • övcsatszalagok (PC 20410)
 • Cane kardok (PC 20510)
 • rejtett Dirks vagy Daggers (PC 21310. SZAKASZ)
 • Rúzs tokos kések (PC 20610)
 • Hasonlóképpen lehet egy betöltött pisztoly a házban Kaliforniában? rejtett hordozás - rendkívül nehéz az Get egy rejtett hordozható engedély Kalifornia állapotában. Néhány kivétel esetén az betöltött Gun - rejtve van, vagy nem - az otthonában vagy üzletében. Ha van egy betöltött pisztoly az You -en, vagy autóján, és az YOU NO -nek van a engedélye, az , amit -nek fáj a World-ben.

  Ennek figyelembevétele, lehet-e egy AK 47 Kaliforniában?

  UZI, AK -47S, AR-15S, Bushmaster félautomata puskák & ndash; Mindegyiket az California Assault fegyvervezérlési törvénye betiltja. A fegyverek több ezer része jogilag az államban marad. Mindez azt mondta, ez 145,253 fegyver, amely illegális lenne, ha ma megvásárolható.

  Megtarthatsz egy fegyvert, amit találsz?

  A legtöbb esetben a rendőrség -nek meg fogja kérdezni az -t, és az Gun -t őrizetbe vigye. a problémájuk most. Ha a tulajdonos megszűnt IT felügyelet nélkül, akkor az képes kapni az IT -t tőlük. Ha látja, hogy egy pisztoly maradt felügyelet nélkül valaki más otthonában, vagy az ingatlanukon, csak tájékoztassa őket arról, hogy ez ott van.

lehet szállítani egy fegyvert az autóban Kaliforniában?

Az Kaliforniai törvény alatt egy rejtett Handgun A jogszerűen szállítható egy motor Jármű -vel, anélkül, hogy csak hordozható -et szállítana: kirakodott. Ha az jármű nem rendelkezik törzsével, akkor a "zárolt tartályban" elválasztott "zárolt tartályban" kell szállítani a segédprogramból vagy a kesztyűtartóból.

Tudsz vásárolni egy fegyvert egy DUI-val Kaliforniában?

Általános szabályként az DUI Convication -nek a nem befolyásolja az Ön képességét, birtokolja vagy megvásárolja a lőfegyvereket az California állapotában. Azonban a bűnös DUI Bar YOU -t az vásárlási -től, birtokolja, tulajdonosa és vezérlése lőfegyvereket.

tudsz szállítani egy Batont Kaliforniában?

Kaliforniában -ben a büntető törvénykönyv korlátozza az fegyverek típusát, amellyel , valamint gyártásuk, értékesítés és importálásuk. A korlátozott fegyverek közé tartoznak a batonok és a klubok. A büntetőjogi bűncselekményt, ha You birtokolja, importálja az California -t, hogy bármilyen korlátozott fegyver.

Milyen fegyvereket tudok szállítani Kaliforniában?

California -ben a fegyverek technikailag jogi, de nagyon nehéz elrejteni. A kések törvényes, mint a kábító fegyverek, taktikai tollak és a TASERS. A batonok és a rézkúszók illegálisak az California -ben.

Birtokolhatok egy SPAS-t Kaliforniában?


Mint említettük, az SPAS - 12 kifejezetten tiltott az California -ben. A -nek meg kell tartania a BULLET gombot telepíteni (magazinzár), és csak 10 kerek mágust használ, míg az California -ben van.

Mi történik, ha Kaliforniában elkapsz egy fegyvert?

Általában a betöltött lőfegyver bejutása nyilvános helyen egy vétség az California -ben. Ha elítélték egy félreértés PC 25850 megsértését, YOU arcát akár 364 napot is megyei börtönben, 1000 dolláros finom, vagy mindkettő. Ha elítélte egy bűncselekményt, te 16 hónapos mondattal, két-három év az állami börtönben.

tudok hozni a fegyvert Kaliforniába?

Az California büntető törvénykönyv 25610-es szekciója szerint az Egyesült Államok 18 évesnél idősebb állampolgára, akik nem tilosak az lőfegyver birtoklásából, és akik az -kaliforniai -ben tartózkodnak vagy ideiglenesen vannak, gépjárművel szállíthatják a gépjárművet Handgun , feltéve, hogy kirakodott és zárolva van a jármű csomagtartójában vagy egy zárolt tartályban.

Kaliforniában vásárolhatok egy Pre Ban AR 15-et?

Az egyetlen módja, hogy egy előre - tilalmat típusú puska California ha élt California és azt a puskát regstired előtt tilalmat . Az Ön Can -nek van egy AR - 15 , a Post- Ban vagy Pre - Ban Ban Jellemzők, mindaddig, amíg a Fab- 15 receverre épült, amelynek belső 10rd magja van.

Mit jelent az AR 15?

Armalite Rifle

az AK 47 automatikus?


Az AK - 47 (AKA KALASHNIKOV, AK ) szelektív tűz (félig Automata és automata ), gáz működtetése 7,62 és kétszer, 39 mm-es támadó puska, amelyet a Szovjetunió Mikhail Kalashnikov. Hivatalosan ismert a szovjet dokumentációban, mint Avtomat Kalashnikova.

Hány golyó van egy draco?

Tíz Kerek
Az

a kaliforniai támadás puskák?

A: California tiltotta az Assault -Style fegyvereket 1989 óta. Félajtó lőfegyverek ,. 50 BMG kaliberű puska , és a nagy kapacitású magazinok (amelyek fér több mint 10 töltény) nem lehet értékesíteni California .

Tudsz vásárolni egy támadó puskát az USA-ban?

Assault Rifles ártalmatlan, Jogi és megengedett eladásra. Általánosságban elmondható, hogy jogi , mert csak komoly gyűjtők vásárol -et, és eladják őket, és nem veszélyeztetik senkit. Valójában az vagyok, amit megpróbálok politikainak lenni. Assault Liffles -t nem vásárolják meg általában az US -ben.

Milyen fegyvereket illegális az USA-ban?

Sörétes , puskák, géppuskák, lőfegyver hangtompítót és hangtompítók szabályozza az Országos lőfegyverekről szóló törvény 1934. A vásárlás félautomata fegyverek legális a legtöbb országban, amint az automata fegyverek előtt 1986.

Az államok az automatikus fegyverek jogi?


Minden állam, kivéve 8: California , Washington, Illinois, Minnesota, Iowa, New York, Rhode Island és Delaware. Az OK teljesen automatikus fegyverek jogszerűek az USA-ban.

lehet szállítani egy fegyvert, miközben kaliforniai túrázik?

állami és nemzeti parkok tilosak. Az YOU nem egy városban van, olyan helyen, amely tiltja az Guns -ot, és nem egy közúton, az You lehetővé teszi, hogy betöltött, nem rejtett pisztolyt szállítsunk.

Lőhatok egy betolakítót Kaliforniában?

Ca A törvény nem követeli meg újra otthonát. Te lehet 'T Lődd meg a -et, hogy csak az Ön tulajdonában vagy otthonában legyen. Ön lehet, hogy a halálos erőt használ, hogy megvédje magát a halál vagy a nagy testi sérülés ellen.