Hogyan állíthatom be a Sonos Surround hangomat?

Növeli a térhatású hangsugárzók térfogatát
 1. Beállítások lapon, érintse meg a rendszert.
 2. kiválasztja , szoba Sonos házimozi hangszóró és hátsó hangsugárzók található.
 3. Tap térhatású audió .
 4. Drag ujját az -en keresztül A csúszka az növeléséhez az térfogata A a TV-hez vagy a zene lejátszásához.Ezzel kapcsolatban hogyan változtathatom meg a Sonos Surround hangomat?

Változás Surround Audio beállítások

 1. Nyissa meg a Sonos alkalmazást iOS vagy Android számára.
 2. a Beállítások lapon, érintse meg a Rendszert.
 3. termékek alatt érintse meg a Sonos Home Színház szobáját.
 4. hang alatt érintse meg a Surround Audio elemet.

Másodszor, hogyan javíthatom a Sonos hangminőséget? Felhasználói tippek

 1. jobb hangot kapnak az igazsággal.
 2. felébredjen, és menjen aludni Sonos-val.
 3. Ismerje meg a Play / Pause gomb trükköket.
 4. készítsen lejátszási listákat több zenei szolgáltatásból.
 5. lejátszhatja a Sonos rendszert közvetlenül a Spotify-től.
 6. áramolja a vinil-et.
 7. adja meg a vezeték nélküli teljesítményt.
 8. pár két hangszóró a sztereó hanghoz.

Ezt követően azt is megkérdezheti, hogy a Sonos jó a surround hangzáshoz?

Ha az Immersive Home Theater Sound -t szeretné, sok stressz nélkül, az Sonos -nek egyszerű megoldása van. A vezeték nélküli hangszórók 5,1 csatornás Surround Sound rendszerként konfigurálhatók, kiküszöbölve a futó kábelek problémáját a szoba hátuljához. Plusz, könnyen beállítható, vonzó, kompakt és Sound nagyszerű.

Hogyan állítja be a basszust és a magasságot?

beállítása az basszus és szoprán Ezek lehetővé teszik, hogy állítsa az szoprán (magas frekvenciák), és basszus (alacsony frekvenciájú). Minden vezérlés SET a gyárból a normál, 12 órás helyzetben. Forgassa el a vezérlőket az óramutató járásával megegyező irányba, hogy növelje, és az óramutató járásával ellentétes irányba csökkenjen, az Treble vagy basszus mennyisége.

Mi az éjszakai hang a Sonos-on?

Ha a TV-hangot egy Sonos házimozi-hangszóróval játssza le, akkor az Night Sound -t az alacsony kötetekben, például az éjszaka -nél későn nézheti. Az éjszakai hang csökkenti a hangos hangok intenzitását , miközben növeli a csendesebb hangok , a párbeszéd tisztább, anélkül, hogy fel kellene kapcsolnia a kötetet.

a Sonos házimozi érdemes?

Az Home Theater -t keres, amely tiszta surround hangzást nyújt, vagy teljes egészében megtapasztalni szeretné, amikor soha nem volt előtte & ndash; Sonos képes az álomok valóságát. Sokfélek esetében az Sonos beállítása előnyei azt teszik, hogy az értéke értékesíti a prémium árát.

miért nem hallom a surround hangomat?

Próbálja ki a különböző kábeleket, hogy ellenőrizze, hogy ez nem rossz kábelkészlet. Próbálja be az audio / Video (A / V) vevőt egy másik Surround Sound módba. Ellenőrizze az egyes hangszórókat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően csatlakoznak az a A / V vevőkészülékhez. Végezze el a teszthang funkciót, hogy ellenőrizze, hogy az a hangszórók megfelelően működnek-e.

a Sonos Sub megéri?

Az Sonos Sub nem mindenkinek, és nem lesz szükség mindenkinek, de ez egy olyan eszköz, amely a hangról szól, és ez egy kiváló kiegészítés az Sonos rendszerhez, ha megengedheti magának. Azok számára, akik elégedetlenek ahhoz, hogy megfizethessenek kettősnek, hogy mi lenne a rendszeres Sub -Woofer, akkor nem fog csalódni.

Hány Sonos hangszóró tud kapcsolódni együtt?


Minden Sonos hangszóró A beállítható sztereó párokban, széles sztereó kép és bal / jobb szétválasztás esetén. Ez egy nagyszerű lehetőség a nagy helyiségek számára, ahol egyetlen hangszóró lehet elég. Természetesen az csak az Pair tetszik. Tehát A két Sonos egy hangszóró -et, vagy két játékot tartalmazhat: 5 hangszóró .

Mi a PCM audio kimenet?

impulzuskód moduláció, rövidített " PCM ", a digitális jel egy olyan formája, amely analóg adatokat jelent. Ami a televíziózás modelljétől függően az audio kimenet és PCM átkapcsolása javíthatja a televíziós hangszórók hangminőségét.

jobb, mint a bose?

Az Bose SoundTouch 30 az jobb olyan emberek számára, akik egy vagy két hangszórót keresnek, hogy zenét hallgassanak otthonukban. Bár lehet, hogy nincs annyi kompatibilis streaming szolgáltatása, és az alkalmazás tapasztalat kissé kevesebb ideális , mint a Sonos A hanggá touch 30 van Bluetooth.

miért olyan drága, hogy a Sonos?

Sonos díjat számít fel, mert valóban nem volt nagyszerű versenytársa. Az emberek a kényelem és az észlelt minőség miatt. Más gyártók felzárkóznak, és gyakran sokkal jobb hanggal és kapcsolattal rendelkeznek. A Chromecast hang is egy kicsit meg fog enni a piacon.

Mi a legjobb hangsáv a pénzért?

A legjobb hangsávok Vásárolhat ma
 1. Sonos PlayBase. A legjobb hangsáv összességében.
 2. yamaha yas-108. Top SoundBar pick 200 dollár alatt.
 3. Vizio SB2920-C6. Nagyon jó hangsáv 100 dollár alatt.
 4. polk magifi mini. A SoundBar kisebb szóközökért.
 5. yamaha yas-209.
 6. sonos gerenda.
 7. Bose SoundBar 500.
 8. Roku Smart SoundBar.

játszhatom a tv-készülékemet a szonosaimon keresztül?


Sonos ONE, ONE SL, vagy MOVE
You Can Csatlakoztassa őket közvetlenül az televíziós -hez, de a hangsávon keresztül. Az Ön a -et vezeték nélküli és Via -en keresztül az Sonos alkalmazás. Például az Ön használhatja a WiFi hangszórókat, mint hátsó hangszórókat az televízió -vel.

a sonos sugár jobb, mint a playbar?

Bár az Sonos -nek két nagyszerű terméke van az Beam és PlayBar -vel, az Beam az jobb opció a legtöbb ember számára a méret, a hangminőség, a beépített alexa támogatás miatt, Integráció az Airplay 2-el, és az ár.

használhatja a Sonost WiFi nélkül?

Igen A beállíthatja (még az WiFi nélkül az irodában), csak azért, hogy a Line-in segédprogramot használja, de az You vagy a férje előtt az Do -re helyiségbeállítások / fejlett audio / line-in & rdquo; Az Sonos App beállításaiban, és győződjön meg róla, hogy az You választotta ki a szobatnevét az "Automatikus szobában"
-ben

Szüksége van egy mélysugárzó Sonos SoundBar-val?

Surround Hang Szüksége van egy Sub
Ön 'll Need Sonos Sub Ha -t szeretne 5,1 surround rendszert. Ha az azt szeretné, hogy az Sonos gerenda teljes körű rendszerré alakuljon, akkor legalább You 'D Szüksége van egy Sub -re és két másik Sonos hangszóróra és mdash; például a játék: 1 vagy játék: 3-as és mdash; a hátsó hangszóróként működnek.

A Sonos támogatja a 7.1 surround hangot?

Nem, Sonos nem rendelkezik a szoftver / hardver képességgel ebben a pillanatban az 7,1 jelzéssel.

Szükségem van Dolby Atmosra?


Az Dolby Atmos csupasz minimuma 5,1. 2 rendszer. Ez azt jelenti, hogy öt hangszóró van a szobában, egy mélysugárzó és két magasságú hangszóró körül. Még jobb, akkor nem kell -nek szüksége van egy speciális Blu-ray lejátszóra, mivel az aktuális játékosok támogatják az Dolby Atmos -t.

Mi a legjobb Sonos telepítése?

Sonos PlayBar
A SoundBar minden olyan különbséget tehet a házimozi színházban, és sokkal kevesebb, mint egy teljes surround Sound Setup . Az Sonos gerenda nagyszerű az apartmanok számára, de ha valóban erőteljes hangsávot szeretne, az Sonos Playbar (8/10, Wired Ajánlja) még mindig az legjobb .

kell használnom a Sonos Boost-ot?

Do Szükségem van az Boost -re -re a Sonos -re? A legtöbb esetben a Standard Home WiFi hálózat támogatja az Sonos rendszert. Boost szükséges, ha gyenge WiFi-kapcsolat vagy megnövekedett interferencia van.