Milyen vádak vannak Giles Corey?

Giles Corey azzal vádolja Thomas Putnamot, hogy a legrosszabb fajta lehetőség nyílik, és megpróbálja kihasználni a boszorkányvizsgálatokat azzal, hogy képes arra, hogy megvásárolja azokat az egyének földét, akik elítélték. " Giles Corey azzal vádolja őt, hogy kihasználja az vádlott földtulajdonosok helyzetét.



Következésképpen milyen vádak vannak a Giles Corey-nak, amikor megszakítja a bíróságot?

Giles Corey megszakítja a az eljárást, és vádolja Thomas Putnamot a próbák használatára, így az He képes az földet az vádlott -ből, és az He bizonyítékkal rendelkezik az vádra. He és Putnam ezután Danforth kormányzó helyettese, Hathorne bíró helyettese, és tiszteletben tartja Párizsot és Hale-t.

Ezt követően kérdés az, hogy miért fél a Giles Corey felfedni a neveket? Miért fél a Giles Corey, hogy felfedje az emberek nevét, akik tanúi? Giles az félelem , hogy letartóztatták őket. Annak elkerülése érdekében, hogy megkérdőjelezzék az ő iránti igazságát, Abigail azt sugallja, hogy az Elizabeth Elizabeth-i kifogásai az Abigail ügyében a Proctor-ról szólsz meg a férje megmentésével.

Hasonlóképpen az emberek megkérdezik, mit mondanak a Giles Corey, amikor felkéri, hogy felfedje a forrását?

A MAN azt mondta Giles -nek, hogy hallotta, hogy Thomas Putnam azt mondja, hogy Ruth, hogy Ruth adta Putnam egy földterületet, azzal, hogy vádolt George Jacobs. Giles nem feltárja a nevet, mert nem akarja, hogy az ember letartóztatták. Mi a tiszteletes Hale tanácsát John Proctornak, ahogy az a , hogy olvassa el az lerakódását a bíróság előtt?

Hogyan jellemzi a Giles Corey-t?

Giles Corey bátorságot és tiszteletet mutatott feleségére, emberére és családjára. Egy komikus hősből egy igazi és tiszteletreméltó emberré vált, aki felállt a hírhedt Salem boszorkány próbáinak hisztériájával szemben.

Mi megtartja a Giles-t a börtönbe?

Giles Corey elmagyarázza, hogy nem tudja megadni a nevet, mert az ember lesz az letartóztatott -ben, és börtönbe dobta. Sajnos az Giles az Letartóztatott , és végül a nehéz kövek halálra nyomja, miután megtagadta, hogy elismerje, hogy részt vett a boszorkányságban.

Ki az Abigail ellopta?

évi IV The Crucible tiszteletes Parris felfedezte, hogy Abigail már betörtek a széf, a lopott pénzt, és elmenekült a városból. Parris megérti, hogy ez feltárja az igazi jellegét, és hogy csak a saját túléléséről gondolkodik.

Mit csinál a Hale a 3. törvény végén?

Az Act 3 az olvasztótégely tiszteletes Hale szolgál összekötő között a bíróságok (Danforth, Parris, és Hathorne) és a vádlott (Proctor, Corey és nővér). Amikor "kilép a bíróságnak" az -es -es -es -ben, azért van, mert úgy véli, hogy a bíróságok annyira elfogultak, hogy nem tudnak és nem hallgatják az igazságot.

Mi ironikus az Elizabeth hazugságáról?

Az irónia e csere, hogy az Elizabeth mindig az igazságot mondja; Azonban az egy alkalommal, amikor hazudik a -nek, hogy megmentse valakit, akit szeret, és backfires rajta. Ha ő maga is fennmaradt magának, azt mondta volna az igazságnak, megmentette Johnt, elítélte Abigail, véget vetett a tárgyalások, és életét élt az életével a férjével.

Miért van a Giles Corey megvetéssel?


Miért van a Giles Cory kiutasította az Court -t? Giles az letartóztatott , miután a bíróság megvetéséért tartották, hogy megtagadta az informátor nevét az Bíróságnak. Giles lerakódás kísérlet arra, hogy bizonyítsa, hogy Putnam azt akarja, hogy Jacob lógjon, hogy elveszítse az ingatlanát.

Miért követeli meg az Abigail egy hideg szél megütötte?

Miért az Abigail azt állítja, hogy hideg szél megütötte a -et? Mit akar elérni? Abigail Ez a , mert John nagyon közel állt az -ös -ben, és azt állította, hogy az hideg szél megütötte a -et. Megpróbálja megállítani Danforth-t a próbáról, mielőtt bajba kerülne.

Mit jelent a Hale, amikor megkérdezi, hogy minden védelem?

Mit jelent a Hale, amikor megkérdezi, hogy minden védelem egy támadás a bíróságon? E törvény végére az azt mondja, hogy az Hale dinamikus vagy statikus karakter? Hale azt jelenti, hogy a , hogy mindenki jobban érinti saját pozíciójukat és hatalmukat, nem pedig a tényleges igazságot. HE egy dinamikus karakter.

mi történt Giles Corey?

Giles Corey egy karakter a játékban, amely az Giles Corey nevű tényleges emberen alapul. Giles nem volt hajlandó engedelmeskedni, és később börtönbe dobja. Végül halálra szorul. Válkái hatalmas köveket helyeztek a mellkasán, amíg meghalt, és az utolsó szavai állítólag "súlyosabb."

Mit nem fog megtagadni a Giles Corey-t?

Giles Corey megtagadja a -t, hogy válaszoljon az "AYE" -ra vagy a "NAY" -ra, amikor megpróbálta megvédeni családjának jólétét. Annak érdekében, hogy nyomást gyakoroljon Corey -re, hogy válaszoljon, a bíróságok megkínozták az embert, és nagy köveket helyeztek a mellkasára, hogy kényszerítsék őt, hogy mondj valamit.

a giles hal meg a tégelyben?


mindkét bíró Hathorne és Danforth, akkor kérje meg, hogy nevezze meg tanúját. Giles elutasítja az Do -t, így: Giles nem volt hajlandó reagálni a vádak ellen, és halálra nyomta. Vádlói hatalmas köveket helyeztek a mellkasán, amíg meghalt -nek.

Mi a Giles Corey utolsó szava?

Ebben a történetben a történet, Giles Corey utolsó szavai "nagyobb súly." Ez azért van értelme, mert megölte. Megölték, hogy halálra nyomják. Ők felálltak a testére, amíg már nem tudott lélegezni, és halálra fulladt.

Hogyan hal meg Giles Corey?

tőke büntetés

Mit csinált a férfiak a tégelyben?

Giles egy nemes karakter a játékban. Ő képviseli az akarat erejét a többi karakterhez, aki végül felfelé nézett rá, vagy úgy érzi, hogy viselte, attól függően, hogyan viselkedtek magukat. A játék korai szakaszában az Giles látja a boszorkányság lehetőségét a városban, mint az érdekes, és megkérdezi Rev.

milyen cselekedet hal meg?

Hogyan hal meg az Giles Corey a "The Crucible?" A Four 4-ben Elizabeth Proctorból tanulunk, hogy Giles Corey volt, és ldquo; préselt és rdquo; a halálra: & ldquo; nagy kövek feküdtek rá, amíg beakadnak Aye vagy Nay. & rdquo; Ő is jelenti a híres utolsó szavait: & ldquo; nagyobb súly és rdquo; (4. törvény).

Mi a Giles Corey bizonyítéka ennek a díjnak, és miért nem fogja feltárni a bíróságnak?


JACOBS, a szomszédja a földterület megszerzése érdekében. Az Giles megtagadja az felfedését, hogy a forrás, mert az He tudja, hogy ezt megteheti, valószínűleg az a becsületes személy, akit az Court és esetleg boszorkánysággal vádolnak.

, akit visszahívnak John bizonyságára?

Elizabeth Proctor

Mi történt Giles Corey Act 4?

A CRUCKIBLE IV -ben, Giles Corey -t halálra kínozták. A nehéz köveket addig helyezték el, amíg zúzta meg. Nem volt hajlandó bevallani a boszorkányságot, vagy tagadja a díjat, mert ha igen, a fiai nem tudnának örökölni a mezőgazdasági területét.