Milyen messzire van szüksége az öltönyt?

Az Tux vagy öltönye a -nek az ajtóhoz 7 nappal az esemény előtt érkezik, vagy 2 nappal azelőtt, hogy az YOU újra felveszi a boltban. Miután van az Tux vagy öltöny , próbálja meg azonnal.Ezek, bérelhet egy öltönyt ugyanazon a napon?

Igen, A megrendelheti a szmokingot az azonos hete, ha szükséges. Az elemei a -t a legtöbb esetben 24-48 órán belül ki kell használni a hajóra. Azonban: A valószínűleg egy expressz szállítási opciót kell választania a pénztárnál a létesítmények (Trenton, NJ) távolságától függően.

, Milyen messze van előre, hogy megrendelje a groomsmen ruhákat? 2-7 nappal korábban: Get Your Groom és Groomsmen Attire Két nappal az esküvő előtt, menj a helyi boltba, hogy próbálja meg a tuxusokat vagy az ruhát a személyesen, tegye az utolsó pillanatban kiigazításokat, majd vegye haza a nagy napig.

Egyszerűen, hogy milyen messze van a Tux-hoz?

második illeszkedő ütemezhető, ha szükséges, de általában azok, akik nem tudnak make első illeszkedő tudja megállítani bármely tux üzlet, már a mérések és küld el a helyi bolt. Ismét ez az -nek a -nek négy-hat hónappal az esküvő előtt kell megtörténnie.

olcsóbb bérelni vagy vásárolni egy öltönyt?

PRO: Bérlés lehet olcsóbb . Az bérleti öltöny költsége 150 dollárba kerül, míg az vásárlásának az egyik saját sajátja körülbelül 300 dollár (félig tisztességes minőségű) kezdődik, és felemelkedik innen.

Mennyibe kerül az öltöny bérleti díja?

Az esküvő szerintS.org, az Átlagos költség és bérleti díj A Tux $ 196. Azonban néhány tervező tuxus lehet költség között 400 és 500 dollár között bérleti . A legtöbb Tuxedo bérlet csomagok közé tartozik a kabát, nadrág, ing, mellény, nyakruha, cipő és stud és cufflink készlet. Keresse meg a kuponokat online.

Mennyibe kerül a bérleti ruha a férfiak viselet?

Barting A Tuxedo az Férfi Wearhouse-tól a -től körülbelül 180 dollárba kerül az Átlagos -en. A kedvezményes tuxusuk olyan alacsony lehet, mint 100 dollár, és a leginkább stílusos tuxusuk lehet költség -ig akár 250 dollárig az bérleti . A legtöbb bérleti készlet közé tartozik a nadrág, a kabát, mellény, nyakruházat vagy nyakkendő és a ruha ing. A megfelelő cipők körülbelül 10 dolláros extra, hogy bérleti .

Lehet bérelni a férfiak viselet?

Tuxedo Rentals áll rendelkezésre az Férfi Wearhouse és Férfi Wearhouse és a Tux Store helyszínek többségében. Miután az You található a boltban az Ön területén, A megtekintheti a kínált szolgáltatásokat, beleértve a kiskereskedelmi értékesítést, a Tuxedo bérleti és a szabó szolgáltatásokat.

hol kaphatok egy utolsó pillanatnyi szmokingot?

Hogyan kell bérelni egy Tux Last-Minute, mert Hé, Ön egy elfoglalt srác
  • 5-ös 5. Menguin. Menguin. A hollywood, 129 dollár.
  • az 5. generációs Tux. Generációs Tux. A Midnight Blue Peak Lapel Tuxedo 129 dollárért kezdődik.
  • 5. öltés és nyakkendő. Öltés és nyakkendő. Fekete Lorenzo Tuxedo éjfél kék, 204,95 $.
  • 5-ből egyszerűsített. Egyszerűsített.
  • 5,

Hogyan működik a bérleti díjak?


A legtöbb áruházban

, az Tux bérleti nemcsak a ruházatot, hanem az -szmokingo illeszkedését, megnyomásával, tisztítását és egy éjszakai használatát is tartalmazza. Az bérbeadás leggyakrabban a megfizethetőbb lehetőség, mivel ezek a rendes ruhák csak egyszerre szükségesek.

Mennyibe kerül egy ruha?

2) Az -re megy a -nek. Pontosan mennyi van rajtad. A technológia, az olcsó munkaerő és a szabad piac számára most már 300 dollár alatt vásárolhat egy átkozott finom öltönyt. Ön is eldobhat egy nagy vagy többet.

Lehet bérelni az esküvői ruhákat?

, majd You 'll Válassza ki a Tux vagy öltöny -t, kiegészítőket és kijelentkezést. Egy másik plusz: ha öt vagy több Groomsmen bérleti szmoking generációs Tux, a felszerelés ingyenes. Az bérleti két héttel érkezik az Esküvői előtt. Miután megkapta az bérleti , You -nek 48 órája, hogy lobogjon minden problémát.

Mennyi ideig tart a férfiak viselet a testre?

Kínálunk ugyanazt a napot, ha megvásárol egy pár lazaságot bármely Férfi Wearhouse áruházban. Ha azonnali figyelemre van szüksége, a szabóink a nadrágját várják, amíg vársz. Bármely más alapváltozást általában az Ön kérésétől számított 24 órán belül kezelhetjük.

Mi a különbség az öltöny és a Tux között?

A fő fizikai különbség a Tux és az öltöny között az, hogy az Tuxedos szatén Részletek & MDash; szatén arcú lapels, szatén gombok és szatén oldalsó csík a nadrág lábával; Suits nem. A szaténgombok helyett az öltöny általában csont, műanyag vagy szövetfedezett gombokkal rendelkezik.

kell menyasszony a vőlegény kiválasztani a tuxot?


A: Igazad van. Ön -nek kell lennie, hogy a képes legyen az -re válogatni a saját esküvői Tux -t, ahelyett, hogy az menyasszonya -T -T kell mondania, hogy mit fogsz viselni. Aztán meg fogod viselni, amit akarsz, miközben úgy érzi, hogy jól érzi magát.

kell vásárolni vagy bérelni egy Tuxot?

A "Műjeli" Tuxedo megrendelésénél néhány hétig akár egy hónapig is eltarthat. Ha az Ön eseménye hamarabb van, akkor a legtöbb bérleti hely a készleten van, hogy ugyanazon a napon járj ki. Összességében a Tuxedo bérleti díja sokkal több értelme van a legtöbb ember számára. Ha Prom-ba megy, bérleti szmoking .

mit kell viselnie?

Az vőlegény az viselet egy teljes szmokingot, beleértve a mellényt, fehér csokornyakkendő és farok, valamint póló csíkos nadrágokkal. A nagyon formális kopás is általában egy felső kalapot, sétapálcát és kesztyűt is kíséri.

Mikor kell bérelni az esküvőre?

Mikor kell megrendelni az Suit vagy Tuxedo
Míg a legtöbb Menswear bérleti szolgáltatás rohanás opciókat kínál, az Mi biztosan nem javasoljuk, hogy az utolsó pillanatban eldöntse, hogy milyen You ' a nagy napon viselni fognak. A -nek legalább öt-hat hónappal az Esküvői -t megelőzően elkezdi böngészni az öltözékét.

mennyi ideig tart, hogy egy öltönyt kapjon egy esküvőre?

A folyamat nem szedje a -t hosszú -nek, amint azt gondolnád.
Az első találkozóból a végső illeszkedéshez, Getting Az egyéni öltöny körülbelül három-négy hétig tart. Még két találkozón is elvégezhető, amely több időt hagy a srácodnak, hogy írja azokat a fogadalmat, vagy tervezze meg a nászútját.

Milyen színnel kell viselnie a vőlegényt?


Blue Vőlegény öltönyök
kék vagy sötétkék esküvői ruhák a legjobb választás egy színes vőlegény öltöny . A kék árnyalatai hajlamosak az színeket -rel párolni, hogy párosítsák velük, és kihasználják a legjobban a nyakkendőjét, a zsebteret, vagy akár a választott ruhát.

kell, hogy a groomsmen viselje a mellényeket?

Ha az esküvő palettában két szín, akkor kopás egyik árnyalatok, míg a többiekkel kopás a másik. A luxus ügyben van az Groomsmen mindegyik -es -es viselet fekete csokornyakkendővel és fekete mellény -vel, míg egy fehér nyakkendő és fehér mellény .

David menyasszonyi viselet visel?

24, 2013 / PrNewswire / - Az férfi Wearhouse (NYSE: MW) Ma bejelentette, hogy kiterjesztette kizárólagos kapcsolatát David menyasszonyi -vel, a nemzet legnagyobb menyasszonyi kiskereskedőjével. A Tuxedo Rentals az Férfi Hearthouse , Moores és férfi Wearhouse és Tux üzletekben áll rendelkezésre.