Milyen példák vannak a kék gallérra?

Példák a Blue Collar alkalmazottai közé tartoznak az építőipari munkás , gépkezelő, Millwright, Assembler és teherautó-vezető. A kék galléros munka meghatározás nem határozza a képzettségi szint, vagy , típusú fizetés dolgozók kapnak: lehetnek képzettségű vagy képzetlen, megvívni, vagy fizetett.Továbbá, milyen példák a kék gallér munkákra?

A kék gallér munkás utal, akinek a szakma megköveteli, hogy végre egy jó adag kézi munka. Néhány leggyakoribb iparágak foglalkoztatnak ezek a személyek közé raktározás, olajmezők, tűzoltás, építőipar, gyártás, a csatornázás, szabadságvesztés munka és a műszaki berendezések.

Másodszor, egy villanyszerelő kék gallér munka? az 1920-as évek elején, A & Ldquo; Blue - Collar & Rdquo; A szakember kézi munkát végez, gyakran óránkénti béren. Sok Blue Collared Jobs igényel a magasan képzett munkavállalókat, mint például a vízvezeték, villanyszerelő és a növényi üzemeltetők. Vannak azonban sok alacsony képzett vagy képzetlen helyzet, mint a szabadságvesztés vagy összeszerelési vonal.

Hasonlóképpen megkérdezheted, hogy milyen példák vannak a fehér galléros munkákról?

Néhány példa a fehér galléros munkákról ; Vállalati vezetők, reklám- és nyilvános kapcsolatok szakemberek, építészek, állományok, orvosok, fogorvosok és diéták. Nagyon gyakran ezek a pozíciók nagyon stresszesek, igényesek és jó időgazdálkodási készségeket igényelhetnek.

Hány kék nyakörv munkahely van?

Munka nyílások az Egyesült Államokban már most meghaladta durván 6 millió öt egymást követő hónapban, a rekord széria szerint a Bureau of Labor Statistics (BLS). Mi az Blue - Collar Job ? Blue - galléros munka magában foglalhatja a szakképzett vagy képzetlen munkát, amely társult diplomát vagy kevésbé oktatást igényel.

Mi a szürke gallér munka?

A Term & Ldquo; szürke - Collar Worker & Rdquo; utal az alkalmazottak egyensúlyára, amelyet fehér vagy kék gallérként nem osztályoznak. Az Gray - Collar alkalmanként a nyugdíjazási koron túlmenő idős személyek leírására szolgál, valamint a kék- és fehér- gallér munkájának elemeit tartalmazó foglalkozások.

a mezőgazdasági termelők kék gallér?

Blue - Collar Worker sztereotípiája olyan munkavállalókra utal, akik kemény kézi munkaerővel, tipikusan mezőgazdasággal, gyártással, építéssel, bányászati ​​vagy karbantartással foglalkoznak. A kifejezés magasabb (fehér gallér ) vagy alsó ( Blue Collar ) szociális osztályt is jelenthet.

a rendőrségi kék gallér?

Gyakorlatilag mindenki egyetértett abban, hogy az rendőrség tisztviselői Blue Collar -nek tekintik, legalábbis a rang- és -fájl szintjén, mivel a járőr tisztek dolgoznak az utcákon, használd a kezüket, a munkás műszakokat, az időjárástól függetlenül , Munka minden napszakban, stb

az ápolási kék gallér?

általában, a & ldquo; Blue & Rdquo; A gallérozott munkák nem igényelnek 4 éves főiskolát vagy egyetemi fokozatot, míg & ldquo; fehér és rdquo; ütközött. Tehát olyan területek, mint a vízvezeték, a villanyszerelő, a gépész, a rendőrség vagy a tűz kék galléros és egyetemi tanár, MBA, stb fehér Collar volt. Technikailag az ápolási kétéves diplomame.

Mi a zöld gallér munka?


Zöld - Collar Worker olyan munkavállaló, akit a gazdaság környezetvédelmi ágazataiban alkalmaznak. A környezetvédelmi Green - Collar munkavállalók (vagy Zöld Jobs ) megfelelnek az Green fejlesztésének igényeinek. Általában környezeti szempontból tudatos tervezést, politikát és technológiát alkalmaznak a megőrzés és a fenntarthatóság javítása érdekében.

Mi a kék gallér munka?

Az " Blue - Collar " kifejezés az munkaviszony típusára vonatkozik. Az Blue - Collar Jobs jellemzően az óránkénti bérek általi kézi munkaerővel és kompenzációval rendelkezik. Néhány olyan mező, amely ebbe a kategóriába tartozik, közé tartozik az építés, a gyártás, a karbantartás és a bányászat.
Az

kék vagy fehér gallérot tanít?

A

tipikusan nincs külön egyenruhás, amelyet az tanárok -vel kell viselniük, hacsak az " fehér gallér " kifejezés, az üzleti alkalmi, érvényes. Vagy azt mondhatnád, hogy a követelmény, hogy a munkahelyükön legyen, és bizonyos időkben bizonyos dolgokat csinálj - olyan, mint egy idő óra lyukasztása - minősíti az tanárokat , mint Blue Collar munkavállalók.

egy házaspár egy kék gallér munka?

Common Blue - Nyakörv Jobs
Blue - Collar Jobs már a "foglalkozások" óta a "foglalkozások" volt, de ma sok különböző formát vesznek fel, a szakképzetlenektől a képzettségtől kezdve . Íme néhány a leggyakoribb típusú Blue - Collar Jobs , az U.S. Személyzeti menedzsment: Letétkezelő . Szerelő.
Az

kék galléros munkát főz?

Hagyományosan az -es Blue Collar Worker -t olyan munkásként definiálják, aki egy óránkénti bérért dolgozik, és a kézi feladatokra összpontosít. De a valóságban és ndash; szakácsok és a szakácsok ugyanolyan, mint az intellektuális munkákban. Tény, hogy munkát igényel sokan azok alapvető készségek, amelyek meghatározzák az Fehér - gallér munkás is.

Mi a kék galléros srác?


Az Blue - Collar Worker olyan munkásosztály, aki kézi munkát végez. Blue - Collar munka gyakran magában foglal valamit fizikailag épített vagy fenntartott. Ezzel szemben a fehér- gallér munkavállaló tipikusan egy irodai környezetben dolgozik, és magában foglalhatja a számítógépen vagy az asztalon.

milyen gallér tanár?

A Pink- Collar munkavállaló arra utal, hogy valaki dolgozik az ellátásorientált karrier-területen, vagy olyan területeken, amelyek történelmileg női munka. Ez magában foglalhatja a szépségiparban, az ápolási, szociális munkában, az tanításban, a titkársági munkában vagy a gyermekgondozásban.

a tudósok kék gallér?

A tudós gyakran tekintik a társadalom while- gallér szakma kapcsolatos intelligencia és az oktatás. Ezzel szemben egy villanyszerelő egy Quintessential Blue - gallér munka, amely klasszikusan kapcsolódik a munkásosztályhoz és az oktatás hiánya.

ez egy fehér gallér munka?

White - Collar Munkavállalók öltöny-és nyakkendõs munkavállalók, akik munka -t egy íróasztalnál, és sztereotipikusan, eschew fizikai munkaerővel. White - Collar Jobs jellemzően magasabb fizetett, magasabb képzett Jobs , amely több képzést és képzést igényel, mint az alacsony képzettségű vagy kézi munka .

Mi a különböző gallér munkahelyek?

Itt van néhány új munkahelyi osztályozás, hogy ismerkedjen meg.
  • fehér gallér. Általában egy asztali munkához kapcsolódik, ezek az emberek általában irodai, adminisztratív és vezetői funkciókat szolgálnak.
  • kék gallér.
  • szürke gallér.
  • arany gallér.
  • rózsaszín gallér.
  • zöld gallér.
  • narancssárga gallér.
  • fekete gallér.

egy mechanikus kék galléros munkás?


Az Mechanic nem lenne képes megtartani az gallér fehéret nagyon hosszú ideig, így az -kék gallér praktikus szempontból több értelme van. A technikusok általában kereskedelmi iskolába járnak, nem pedig főiskolához, így ez valóban az a meghatározó attribútum, amely az " technikus" kék galléros munkáját teszi -nek.

mi a fehér cola munka?

A

olyan alkalmazottakra utal, akiknek munkája magában foglalja, nagyrészt vagy teljes egészében mentális vagy irodalmi munkával, például irodában. A nem kézi munkavállalók jellemzésére használt White galléros munka, de most olyan alkalmazottakra vagy szakemberekre utal, amelyek munkája a tudás intenzív, nem rutinszerű és strukturálatlan. Lásd még a kék gallérot is.

egy pénztáros egy kék galléros munkás?

azt mondani általánosságban, az ipari munkahelyek és a kisipari tartják kék galléros , míg irodai és irányítási feladatok tartják fehér gallér . De vannak olyan területek, ahol nem olyan világos. Az pénztáros a szupermarketben, a gyorsétterem munkás & MDash; melyek azok?