Hogyan húz egy 3 vezetékes kapcsolót egy 3-as útra?

A
mindkét módja, töltse ki ezeket az öt lépést a 3-as fénykapcsoló vezetékhez:
  1. Kapcsolja ki a megfelelő áramkört az elektromos panelben.
  2. Adjon hozzá egy elektromos dobozt a második Három - utaskapcsolóhoz az alagsorban.
  3. Takarmány hossza 14- 3 típusú NM kábelt (vagy 12 3 , ha te összekötő 12-as méretű vezeték ) a két doboz.Megfelelően, melyik huzal forró a 3 módon?

Az 3 - Word kapcsoló A legfontosabb vezetékes , amelyhez jobbra van csatlakoztatva az egyes kapcsoló Common Csavaros terminálához. Ez az " Hot " huzal (általában színes fekete, de nem mindig), és a tápellátást a forrásból hozza, és az egy kapcsoló -ről a következő és a könnyű lámpatestre szállítja.

Továbbá, milyen színes huzal megy a fekete csavarhoz egy 3 módon? A megszakító panel fekete vezetéke a 3-utas kapcsoló fekete csavarjához kapcsolódik. A kapcsolók közötti fekete és piros vezetékek a kapcsolók között futnak a kapcsoló két sárgaréz csavarjához. A másik végén a két fehér huzal együtt van.

is tudni, hogy az, hogy melyik huzal megy, ahol egy fénykapcsolón van?

Ha az kapcsoló rendelkezik a & ldquo; vonal és rdquo; Jelölés, az AGLING HOT huzal ehhez. A másik kapcsolat lesz & ldquo; terhelés és rdquo; ahol a terhelés (azaz Light lámpatest) vezetékes. A terhelésű piros elektromos szalagot tartalmazhat, hogy megkülönböztesse.

Mi a 3 irányú vezetékezés?

A három - módon fali kapcsoló egy gyakori típusa a villanykapcsolót, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a mennyezeti lámpát, vagy más elektromos szerelvény két különböző helyről egy szobában. A három- Way kapcsolókat mindig párban használják, és tartalmaznak speciális vezetékes csatlakozást.

Milyen színű a közös vezeték?

A "közös" a "semleges" vagy "földi" vezeték, az áramkör típusától függően. A normál amerikai lakóövezetben egy Black "forró" vezeték, fehér "semleges" vagy "közös" vezeték, zöld vagy csupasz "földi" vezeték.

Hogyan vezetsz egy könnyű kapcsolót egy kimenetről?

Ahhoz, hogy ez megtörténjen, csak annyit kell tennie, hogy kapcsoló a helyeken a két fekete vezetékeket. Tehát akkor csatlakoztassa a fekete forró drót érkező jogosult vagy fekete csavart, majd csatlakoztassa a fekete vezetéket érkező fény lámpatest a sárgaréz csavart. A semleges vezetékek és a földi huzal marad.

Hogyan húzz meg több fényt egy kapcsolóval?

Egy másik 12/2 vagy 14/2 kábelt futtat az kapcsoló doboz tetejéről az első Light -re. A BLACK huzal csatlakozik az kapcsolóval . Csatlakoztatja a 2 fehér vezetékek össze, majd csatlakoztassa a másik terminál a kapcsoló a fekete vezeték a kábel elhagyja ezt csatlakozódoboz felé az első fény .

Mi a piros vezeték egy 3-as módon?

Red és Blue vezetékek Link Traveler terminálok mindkét kapcsolók . Az RED , amely az első kapcsoló közös terminálához csatlakozik, vissza a rögzítőelemhez.

egy vezeték mindig forró egy 3 módon?


Az forró huzal vezet az 3 - módon kapcsoló áramkörnek nincs hatalma, mivel az összes teljesítménynek az kapcsolókon kell utaznia. Ha a BL fekete ( Hot ) vezetékek -je van a hatalommal, akkor az Huzal az " mindig On" dugóhoz.

csatlakozhatok piros és fekete vezetékeket együtt?

220 voltos áramkörökben, piros vezetékek a másodlagos élő vezetékek . Mint az fekete vezetékek , az -es -t bizonyos típusú kapcsoló lábakban lehet használni. Lehetőség van két piros vezeték összekapcsolására vagy piros huzal egy Black Wire .

, melyik drót forró, ha mindkettő azonos színű?

A legtöbb modern lámpatestben az semleges vezeték fehér lesz, és a forró huzal piros vagy fekete. Bizonyos típusú szerelvényekben mindkét vezeték ugyanolyan színű lesz. Ebben az esetben az semleges vezetéket mindig bizonyos eszközökkel azonosítják. Bizonyos esetekben kis írás lesz a bekötési ügyben.

Milyen színű vezeték a fekete csavarra megy?

A fekete vagy vörös-forró huzalt általában csatlakozik egy sárgaréz -colored csavaros vagy fekete huzal vezető elektromos készülékek.Az fehér semleges huzal általában egy ezüst -Colored terminális vagy fehér vezetékvezetékhez csatlakozik.

miért van 3 fekete vezetékem a fénykapcsolón?

Ha az Light bekapcsol, a második Black Wire az kapcsolóval csatlakozik az kapcsoló adagolás, és a nem kapcsolódó fekete vezeték a betáplálás a többi terheléshez. Ha az Light nem kapcsol be, akkor ez a másik út: A csatlakoztatott vezeték táplálja a többi terhelést, és a leválasztott vezeték az Light takarmány.

Hogyan működik egy háromirányú kapcsoló?


" 3 - Way " a villanyszerelő kijelölése egyetlen pólusú dupla dobás (SPDT) kapcsoló . Az kapcsolóknak a -nek teljes körű áramkört kell létrehoznia az áramláshoz és az izzótól a fényhez. Ha mindkét kapcsolók vannak, az áramkör teljes (jobb felső). Ha mindkét kapcsolók leesnek, az áramkör teljes (jobb alsó).

Hogyan drótok 3 vezetékes kimenet?

Kerülje el a backstabs-t (nem megbízható), és soha ne használjon 12AWG-t egy backstab-on.
  1. Földi terminál: csupasz (vagy zöld) huzal.
  2. csavar 1: fehér vezeték.
  3. csavar 2: semmi, de ha az 1 és 2 közötti fül megszakadt, fehér vezeték.
  4. csavar 3: fekete vezeték.
  5. csavar 4: Semmi, de ha a 3. és 4. közötti fül megszakadt, fekete vezeték.