Kétségtelen, hogy az Kale kiváló egészségügyi élelmiszer. Csak egy pohár Can adja meg az -t a -nek az -vitamin több mint 200% -át a napra, és közel 700% -át a K-vitamin. De egyes esetekben az Eating Kale nem lehet olyan egészséges, mint az gondolja. Például az kölcsönhatásba léphet a pajzsmirigy funkcióval Ha nagyon nagy mennyiségben ett.
Ezután mi történik a testeddel, amikor kápot eszik mindennap?
Pl Plenty magnézium lehet védő a 2. típusú cukorbetegség és a szívbetegség (24) ellen. Az Kale szintén tartalmazza az A bit káliumot, A ásványt, amely segít fenntartani az elektromos gradienseket a szervezet sejtjeiben. A megfelelő káliumbevitel csökkentett vérnyomással és A alacsonyabb kockázatú szívbetegséggel (25).
Ezenkívül túl sok spenótot vagy kelkét eszel? Az az túl sok -et fogyasztja, és az lehet a kellemetlen tünetek, például vesekövek, hasi fájdalom, alacsony vérnyomás, remegés vagy görcsök, hányás és gyenge impulzusok. De ne gondolja, hogy ez a sötét, a leveles zöldek nem része az egészséges táplálkozásnak: mérsékelten, tökéletesen finomak.
Hasonlóképpen, az emberek megkérdezik, hányszor hetente eszik Kale-t?
A piszkos tételek. Kale egy harcos, amely a szívbetegség, a rák, a gyulladás és a toxinok ellen harcol. Ahhoz, hogy a legtöbbet felajánlja, az 1/2 csésze egy -es hetente egy -t.
képes kápozni, hogy beteg legyen?
Az emberek komolyan vesznek részt az Sick -tól az Kale étkezéséről Egy közelmúltbeli tanulmányban, Ernie Hubbard molekuláris biológusa azt találta, hogy Kale & MDash; a káposzta, a brokkoli, a karfiol és a Collard Greens & MDash együtt A nehézfémek akkumulátora, mint a tálium és a cézium. A THALLIUM a patkánymérgben közös összetevő volt.
Spenót, Swiss Chard és Kale olyan tápanyagokkal van csomagolva, amelyek POOP hatalmait tartalmazzák, beleértve a rostot (1 csésze svájci cseréje 4 gramm szálral), a magnézium, amely segít a kettőspontos szerződésnek és a káliumnak, amely segít szabályozza a folyadék egyensúlyát és az izomösszehúzódásokat.
Laby Greens
A szabad gyökök olyan molekulák, amelyek károsíthatják az sejtjeit, és problémákat okozhatnak, beleértve az máj betegséget. Levélos zöldek, mint a spenót, Kale , és a kollégák antioxidánsokkal vannak betöltve. Szálakkal is csomagolnak, és más dolgok a máj igényei.
Kale és Spenót nagyon tápláló és több előnyökkel jár. Míg az Kale több mint kétszerese a C-vitamin mennyisége spenót , az spenót több folatot és a vitaminokat biztosítja az A és K-vitaminokat. Mindkettő kapcsolódik a jobb szív egészségéhez, a súlycsökkenéshez és a betegség elleni védelemhez.
Sok egészséges zöldség, mint a spenót és az Kale magas káliumban, és nehezen illeszkedik az Renal diétához. Ez a tápláló zöld olyan nitrátokat is tartalmaz, amelyek kimutatták az alacsonyabb vérnyomást, az vese -betegség (44) számára fontos előnyöket.
& Ldquo; A rákos vizsgálatok azt mutatják, hogy az RAW Kale előnyösebb, mint az főtt , míg a koleszterin vizsgálatok úgy tűnik, hogy a párolt Kale előnyösebb, mint az RAW , & rdquo; - mondja Harris, aki egy kicsit mindkettőt javasol az étrendben. De bármit is csinálsz, ne forraljuk, sautt vagy keverjük fel a veggie túl hosszú vagy túl sok hozzáadott folyadékot.
káposzta, Kale, Brokkoli , Brüsszel Kísérletek és karfiolok mind a keresztes zöldségcsaládból származnak. A lúgos oldalon vannak, így az étrend kevésbé savas és kevesebb nyomást biztosít az -vese -re. Ráadásul az A és C vitaminokkal, valamint a kalciummal és más fontos ásványi anyagokkal vannak betöltve.
Pontosabban, az Raw Kale tartalmaz egy goitrogént, az úgynevezett golytrókat. Vannak aggodalmak az Étkezés Raw Kale -ről, mivel a goitrinek csökkentheti a jód felvételét, ami elengedhetetlen a pajzsmirigyhormonok (8) előállításához. Ez aggasztó, mivel a pajzsmirigyhormonok segítenek szabályozni az anyagcserét.
Azt hitte, hogy olyan egészséges volt, hogy az Kale -Heavy Diet, de & ndash; HOWSHOPS!& ndash; valójában megmérgeztél magad. A probléma nem az Eating Kale önmagában, de az eszik -et, így az -et, hogy a mérgező nehéz fém tálium alacsony szintű mérgezését adja. Ez nem lehet jó.
VIGYÁZAT: Kale nagyon magas a K-vitaminban, az Clotting -vitaminnak, mert anélkül, hogy az Blood nem rendelkezik megfelelően. Ha szed vér elvékonyodása vagy véralvadásgátló gyógyszerek, mint a warfarin (márkanév Coumadin), el kell kerülni a nagy mennyiségű kelkáposzta . túl sok Kale lehet nehéz az emésztőrendszeren.
Ha rendelkezik hypothyroidizmus (Underactive Thyroid ), előfordulhat, hogy elkerülhető a keresztes zöldségek és mdash; Mint például Kale , karfiol, brokkoli, káposzta és brüsszeli kelbimbó. Ezek a zöldségek kimutatták, hogy bizonyos helyzetekben, hogy zavarja, hogy hogyan a pajzsmirigy mirigy felhasználási jódot.
Heart betegség
Különböző tápanyagok Kale támogatja az Heart Egészségt. Ez, mondjuk a AHA, csökkentheti a kockázata a magas vérnyomás és a szív-érrendszeri betegség. A Cooked Kale csésze 3,6% felnőtt napi igényeit szolgálja a káliumhoz.
zöld leveles zöldségek, mint a kelkáposzta hasznos lehet az emberek 2-es típusú diabetes , egy új tanulmány. Fontos felvétele a diéta az emberek 2-es típusú cukorbetegség , hogy a zöld leveles zöldségek. Zöldségek, mint a kelkáposzta és a spenót nagy emberek 2-es típusú cukorbetegség azok magas antioxidáns.
Öt Ways to Eat: Kale
- Raw, a saláta & # 8211; A Kale-t nem kell főzni, hogy élvezhesse.
- főtt és főtt & # 8211; Kale komolyan kemény zöld, és míg nagyszerű lehet a nyers salátákban, néha tetszik, hogy puha és selymes.
- egy levesben & # 8211; Kale erős textúrája teszi a tökéletes zöld, hogy dobjon egy fazék leves.
Chef Jennifer Iserloh azt sugallja, hogy fogyasztása 3 4 csésze kelkáposzta heti egy jó adag, különösen, ha kombinálják más superfoods.
& Ldquo; Kale a sötétzöld zöldség minden előnyét kínálja, de nagyon alacsony az oxalátban, és rdquo; mondta COE. & ldquo; lényegében az Kale -t az -re lehetetlenné kellett enni, hogy vese Stones . & Rdquo; A magasabb koncentrációjú oxalát egy kémiai kaszkádhoz kapcsolódik, amely az CAN az Vese Stones -t eredményezi.
Skin és a haj
Kale egy jó forrása a béta-karotin, a karotinoid, hogy a test alakítható vitamin ahogy szüksége van rá. A szervezet használ C-vitamin építeni és fenntartani a kollagén, egy fehérje, amely struktúrát az bőr , a haj, és a csontok. A C-vitamin az Kale -ben is jelen van.
A Kale ajánlása: Minden mosott és szárított Kale levél levágott borda. Húzza fel a de-bordázott leveleket, tekerje és vágja le a csíkokat. Helyezze az Kale -t egy tálba és szitáljon olívaolajjal, citromlével és csipetnyi sóval. Szó szerint dörzsölje vagy masszírozza az Kale -t mintegy 5 percig, vagy addig, amíg az ajánlatig.