Hol van a világ legnagyobb otthoni raktárában?

Malyia Ratliff, 2, kap egy kört anyja Kerry a kiterjesztett Home Depot Anaheim Hills. A bolt, 205.000 négyzetméter, az egyik az legnagyobb az országban.Hasonlóképpen megkérdezheted, hol található a legnagyobb otthoni raktár?

Home Depot a két legnagyobb üzletek található Vauxhall, New Jersey, amely magában foglalja a 217.000 ft 2 sup> a tér, és a Anaheim Hills, Kalifornia, körülöleli 204.000 ft 2 sup>.

Ismerje meg, a Home Depot egy nagy dobozbolt? Home Depots Átlagosan mintegy 100.000 négyzetméter, a tipikus costco vagy a walmart szupercenter & mdash; általában az BIX kiskereskedők és MDash legnagyobb -nek tekintik;

Hasonlóképpen megkérdezhetik, ki nagyobb alacsonyabb vagy otthoni raktár?

Home Depot van 2284 üzlet Észak-Amerikában, míg Lowe mintegy 2370. De amikor az üzleti bennfentesek meglátogatták mindkét üzlet New York-i előadásait, azt találtuk, hogy az Home Depot szignifikánsan nagyobb volt, mint az Lowe & MDash; egy egész padlóval. A célpiac figyelemre méltó különbség a két üzlet között.

Ki az otthoni raktár tulajdonosa?

Home Depot Cofounder Bernie Marcusnak van egy terve arról, hogyan kell töltenie a szerencséjét, mondta az Atlanta folyóirat-alkotmánynak.

Mit kínál a Home Depot a legtöbbet?

ábécé sorrendben azok fürdő, építőanyagok, D & eacute; RB, elektromos, padlóburkolat, kert (beltéri és kültéri), ​​hardver, konyha, világítás, fűrészáru, malom, festék, vízvezeték és szerszámok. Egy tipikus évben a konyhaszolgálat az Home Depot értékesítésének 10% -át és 15% -át teszi ki, így a vállalat legnagyobb.

Mi a legforgalmasabb otthoni raktár az Egyesült Államokban?

Megosztás:
  • A nyugati részleg legnagyobb otthoni raktár, 205.000 négyzetméter, az Anaheim Hills-ben, és csak a második szuperbolt a cég számára, a másik pedig az Unióban, New Jersey-ben (217.000 négyzetméter).
  • Malyia Ratliff, 2, ellenőrzi az egyik fürdőtervét az Anaheim Hills-ben.

hány országban van otthoni raktár?

ATLANTA-ban lévő két üzletből, az Home Depot több mint 2200 üzletből nőtt három országban -ben, de minden áruházban célunk ugyanaz: az ügyfelek tiszteletben tartása a legmagasabb szinten a szolgáltatások széles választéka és a leginkább versenyképes árak.
Az

az otthoni raktár tulajdonában van?

Ahogy november 2018. Lowe és a hozzá kapcsolódó vállalkozások működnek 2015 otthon javítása és hardver üzlet Észak-Amerikában. Lowe's az Egyesült Államok második legnagyobb hardverlánca az Home Depot és az Menards előtt.

a Hampton Bay egy otthoni raktár márka?


House Márkák
Az 1924-ben alapították. A Glacier Bay csapattartókat, mosogatókat, WC-ket, tükröket és fürdő van. Hampton Bay kiskereskedelem mennyezeti ventilátorok és világítótestek, míg a mentőműhely szőnyeg, csempe és vinil padlóburkolatok értékesítése. Ezek az márkák A csak Home Depot helyeken kerül szállításra.

hány terméket vásárolnak online raktárban?

Ma a Társaság 36 000 terméket hordoz üzletekben, és kétmillió több terméket kínál online .

milyen állapotban van a leghazebb raktár?

US államok a leghazebb raktárakkal 2018. A Home Depot 232 üzlet volt az -ben a California államban, 2019. február 3-án. Texas, Florida és New York volt a következő legnagyobb számú államok Home Depot Stores, minden állam legalább száz áruház.

, akik ász hardvert tulajdonítanak?

Jelenleg az Ace Hardware több mint 100 ág van az egész országban. ACE hardver a vállalatok SM csoportjának leányvállalata.
Az

a Walmart tulajdonában van?

Lowe's tulajdonában lévő a Lowe's Company Inc., és az Walmart az tulajdonosa a Wal-Mart Stores Inc. tulajdonosa az Walmart áruházak és a Sam's Club Tagsági vonala Raktári üzletek. A Lowe Company Inc. kizárólag az otthoni fejlesztési üzletek lowe vonalát működteti.

Ki az otthoni raktár legnagyobb versenytársa?


Az alábbiak a Home Depot versenytársak.
  • cél.
  • lowe.
  • JC Penney.
  • Walmart.
  • Amazon.
  • legjobb vásárlás.
  • kapcsok.
  • Kingfisher Nyrt.

a Lowe olcsóbb, mint a Home Depot?

Mint sok kiskereskedelmi környezet, megtalálja az Home Depot az olcsóbb néhány dolog, Lowe's lesz az olcsóbb másokon. Az élelmiszerboltok pontosan ugyanazok.

, aki jobb otthoni raktárat vagy lowe-t fizet?

Határozottan Lowe . jobb munkakörnyezet is. Miután alkalmazta a sok Home Depot pozíciót, azt mondják, hogy a nem ReGootied Wage a telefonon keresztül, és az Lowe fizet Waaaaaay jobb . Lowe több -et fizet, és részmunkaidős előnyökkel jár.

Ki a Lowe legnagyobb versenyzője?

Lowe versenytársai. Lowe's Top versenytársai közé tartozik a Kingfisher, A Home Depot , Cél, Walmart, Best Vásárlás, Costco és Bed Bath & Amp; Túl. A Lowe's egy olyan otthoni fejlesztési kiskereskedő, amely teljes körű termékeket kínál az építkezéshez, karbantartáshoz, javításhoz, átalakításhoz és díszítéshez.
Az

a Lowe kimegy az üzletből?

Lowe's bezárja 51 Underforming üzlet Észak-Amerikában, az cég bejelentette hétfőn. Ellison, Lowe elnöke és vezérigazgatója nyilatkozta. Az cég azt mondta, hogy ezt a raktárakat 2019. február 1-jéig bezárja.
Az

alacsonyabb az üzleti életből?


Bezárás 2019 : 51
Home Improvement kiskereskedő Lowe vett egy Hacksaw az Business részéhez. Azt tervezte, hogy 20 üzletet vágott az Egyesült Államokban és 31-ben Kanadában az 2019 elején. Lowe még mindig több mint 2000 hely van a két ország között.

Mi az otthoni raktár nettó értéke?

Home Depot nettó értéke : $ 88.1b
Az elmúlt három évben kizárólag az Home Depot bevétele és nyeresége alapján az Home Depot az értéke értéke, csak több mint 88 milliárd dollár.

miért van az otthoni raktárkészlet?

Home Depot Stock volt alacsonyabb a kedden, a Duggenheim lemorzsolódás után, amely aggodalomra ad okot, hogy az Home -Improvement kiskereskedő közelgő üzleti befektetési ciklusa Tamp le a részvények visszatérése. A hátsó történet. Home Depot Részvények (Ticker: HD) Haves 2019-ben nagyszerűen futott.