Hogyan működik a College Mock Trial Work?

Mock Trial olyan verseny, amelyben a diákok szimulálnak egy igazi próbatervet. Az Trial egy hivatalos Amta-ügyre vonatkozik, amely ugyanaz marad a teljes tanéven keresztül. A csapatoknak el kell készülniük az ügy mindkét oldalát (büntetőeljárás / felperes és védelem) minden versenyre.Figyelembe véve, hogy a mock próba jó a főiskolára?

történetek és tanácsok College felvételi | Empowerly blog Bár nem olyan népszerű, mint más középiskolai extracurricularis tevékenységek, az Mock Trial nagyszerű módja annak, hogy bármilyen törekvő törvény diákok legyenek, hogy egy korai seak csúcsot kapjanak, amit egy napi élet, és felbecsülhetetlen értékű gyakorlati beszélgetéssel és esetkutatással.

Hasonlóképpen, mi a célja a mock-vizsgálatnak? Cél . Az Mock Trial egy bírósági eljárás szimulációja vagy elfogadása. Mock Trials biztosítja a hallgatókat az igazságszolgáltatási rendszer, a jogi folyamat és a bírósági eljárások ismeretével.

Továbbá, mi a főiskolai mock próba?

Mock Trial egy versenyképes próba szimulációs tevékenység az College egyetemi hallgatók számára. Az Mock Trial -ben a diákok játszanak az ügyvédek és a tanúk szerepét a kitalált bírósági ügy kipróbálásában.

Mennyi ideig tart a mock próba?

csapatok 5 perc nyitó nyilatkozatok, kilenc perc lezárására nyilatkozatok és cáfolat, és 25 perc esetükben Főszerkesztő (ide nem értve a kereszt-vizsgálat). Az Mock Trial kerek körülbelül 3 órát tart.

keményen próbálkozik?

Így az Mock Trial nagyszerű az kemény memorizációs készségek fejlesztése, az improvizációs technikák és az általános kényelem a nyilvános beszédekkel. Sokat kell megtanulni, de sok kemény munka is.

a kollégiumok, mint a modell ENSZ?

Ez több, mint a jó minőségű és erős teszt pontszámok, amelyek versenyképes főiskolákba kerülnek, mint a Harvard, Yale vagy Princeton. Modell Az Egyesült Nemzetek nagy része a személyes növekedésnek, mint középiskolai hallgatónak, és kihasználhatják az MUN élményüket, hogy belépjenek az egyetembe.

mi történik a mock tárgyaláson?

Mock Trial olyan verseny, amelyben a diákok szimulálnak egy igazi próbatervet. Az Trial egy hivatalos Amta-ügyre vonatkozik, amely ugyanaz marad a teljes tanéven keresztül. Az eset minden évben polgári és bűncselekmény között váltakozik. Ez azt jelenti, hogy bármely adott személynek két szerepe lehet: az egyik az eset mindkét oldalára.

A Mock Trial jól néz ki a törvényre?

Még akkor is, ha az Do nem megy az próba-törvény -be, ez előnyös , hogy megnézze, mi folyik a tárgyalóteremben. Ma maximalizálja az Ön számára elérhető összes lehetőséget, míg az Law School -ben. Mock Trials egy felbecsülhetetlen élmény, amely élesíti a készségeit, bizalmat épít, és az úgy néz ki, hogy csodálatos az önéletrajzában.

hogyan lehet egy jó mock próba?


Mock Trial tanúja önvédelmi tippek a baggering és az argumentatív kérdések ellen
 1. Ne hagyja, hogy az ügyvéd megszakítsa meg.
 2. kritizálja a kérdését.
 3. kérjen egy pillanatot.
 4. nem hagyja, hogy kénytelen legyen válaszolni & # 8220; igen & # 8221; vagy & # 8220; No & # 8221;. Az
 5. a hangodban áll.

Hogyan kezdesz egy mock próbát?

Ez könnyű az Mock Trial programot az iskolába hozni. Mindössze annyit kell tennie, hogy egy tanári szponzor és legalább nyolc diák, aki meg akarja tanulni az amerikai jogi rendszert. Szükséged lesz időre is. A verseny megköveteli, hogy a résztvevők gyakorolják szerepet, tanuljanak a jogi koncepciókról, és meggyőző érveket hozzanak létre.

Mi a bíró a bíróságon?

Megkérik mindenkinek, hogy felálljon, hogy tiszteletben tartsák az bíró bíráját, az Bíróságot és a törvényt, és mondván: & ldquo; minden emelkedés. Ez az Court most a munkamenetben van. & Rdquo; bíró jön be, leül, és elmondja mindenki számára, hogy üljön. bíró elmondja mindenkinek, hogy mi a tárgyalás.

Hogyan írsz egy záró érvet egy Mock Trial számára?

záró érv anatómiája: Az alapok
 1. a legfontosabb kérdésekre összpontosítanak.
 2. azonosítja a tanúbizonyságot és az egyes problémák támogatását.
 3. elmondja az ügyfél történetét.
 4. megerősíti az eset témákat.
 5. segítsen a zsűri összeállítani a dolgokat az elméjükben.
 6. A szervezeti struktúra az ügytől függően változhat.

Mikor kezdte el a próbaverziót?

1980

Hogyan kell öltözni egy mock próbát?


szép, szép nadrágok vagy khakis. Tiszta gombnyomásos galléros ing ( kopás egy nyakkendővel, ha lehetséges), póló és / vagy pulóver.

 1. Nizza, szép nadrág, szoknya, vagy ruha (viselet harisnya szoknyával vagy ruhával)
 2. szép, tiszta blúz vagy tetején.
 3. öltöny kabát vagy pulóver.
 4. tiszta, tiszta cipő (ha a cipő fűzők, csipke)!)

Mi a különbség a Mock Trial és a Moot Court között?

Az különbségek között a , Mock Trial magában foglalja a tanúbizonyságot, a zsűrire irányuló nyilatkozatokkal és érvekkel, míg az Moot Court magában foglalja az ügyvédi ügyvédeket, és közvetlenül a bírók paneljétől érkezik, és válaszoljon.

Hogyan írsz egy nyitó nyilatkozatot?

Nyitó nyilatkozat Ellenőrző lista
 1. Az egyik mondatban azonnal adja meg témáját.
 2. az ügy történetét érvelés nélkül mondja el. Az
 3. meggyőzően rendelje meg a tényeket olyan sorozatban, amely támogatja a témát.
 4. úgy dönt, hogy foglalkozik-e a rossz tényekkel a nyílásban, vagy sem.
 5. nem olvassa el a nyitó nyilatkozatát.
 6. , ha szükséges, vázlatot ad.

a mock próba egy sport?

Bár egyes tevékenységek nem minősülnek, mint & ldquo; Sport & Rdquo; Ez valójában nem leértékeli a tevékenységek fontosságát. Azonban függetlenül attól, hogy hogyan érzi magát személyesen, beszéd, vita, Mock Trial , és bármi mást, hogy van egy szubjektív bíró, nem tekinthető valódi sport .

Mit jelent a próbaidős?

Moot azt jelenti, hogy a vita tárgyát képezi, vagy vita bármilyen tényre. Tehát az Trial az -es vita szerint a olyan eljárást jelent, amelyben egy adott eset vagy egy tényező meghallgatása az , amelyet egy mesterséges szerelvény előtt végeztünk, azzal a céllal, hogy vita vagy vita van.

mit tudok kifogásolni a bíróságon?


Az alábbiak a leggyakoribb lényeges kifogások a Mock vizsgálatban:
 • A válasz / kérdés relevanciája.
 • kérdés hiányzik az alapja.
 • hiányzik a személyes tudás / spekuláció.
 • anyagi tény létrehozása.
 • helytelen karakter bizonyíték. Az
 • a véleményt tárgyalja.
 • Hearsay.

Hogyan hozza létre egy mock próbát az osztályteremben?

Útmutató a mock próbák elvégzéséhez
 1. terjeszti a mock próbaanyagokat a diákoknak. Az
 2. megpróbálja megfelelni a tárgyalásnak a diákok készségeinek és kifinomultságának. Az
 3. hallgatókat az ügyvédek és a tanúk lejátszására kell kiválasztani, majd csoportokat alkotnak, hogy segítsenek minden tanúnak és ügyvédnek a tárgyaláshoz.

Hogyan válaszol a Mock próba kifogásaira?

állni és mondani, például & ldquo; kifogás A megtiszteltetés, hogy a kérdés hiányzik az alapja. Hallgathatok? & Rdquo; Ha az Court lehetővé teszi, magyarázza el a problémát. Mindig kérje meg, hogy hallani meg, mielőtt elmagyarázná vagy megnedvesítené. Mindig foglalkozzon a bíróval, nem pedig a másik ügyvéd.