Milyen magas a guava fák nőnek?

20 lábEzt követően azt is megkérdezheti, milyen gyorsan növekszik a Guava fák?

Guava fák (közönséges guáva) boldogulni belül US Department of Agriculture növényi terep zónák 9 (védő) 11, hol vannak felnőtt azok gyümölcsét. Körülbelül 10 évig tartanak, hogy elérjék a 20 méteres érett magasságot. Azonban több tényező befolyásolja az -et, hogy az fák milyen gyorsan növekednek és , ha , vagy ha gyümölcsöt viselnek.

Továbbá, hogyan lehet gyorsabban növekedni a guava? Ha elég szerencsés, hogy él olyan régióban, ahol guava növények nőnek kívül, az fa kell ültetni a jó vízelvezetésű talajt, ahol gyökerei van szabad terjedését. Terítsd meg az növekvő Guavas -t mindenkinek-tól két hónapig, míg Young, majd évente három-négyszer, mint az fa Matures.

Ezen kívül a Guava fáknak sok vízre van szükségük?

Töltse ki a BIM belsejében lévő helyet Water -vel körülbelül hetente egyszer az első két növekvő Seasons. Ez a frekvencia általános iránymutatás. A Sandy helyszíneken ültetett Guavas minden héten kétszer öntözhet, míg az Guavas növekvő a nagy agyagtartalmú talajokban csak az Water -t igényelhet kéthetente.

Hogyan kapsz egy guava fát, hogy medve gyümölcsöt?

Hogyan készítsünk Guava Tree Bear Fruit

  1. A Guava-t napos helyen helyezzük el.
  2. permetezze a guava fát, mielőtt a tavaszi virágzás előtt virágzik.
  3. alkalmazzon olyan műtrágyát, amely magas a káliumban vagy káliumban a gyümölcstermelés és az egészség növelése érdekében. Az
  4. lehetővé teszi, hogy a fa két-három hétig kiszáradjon.
  5. kézi beporozni a virágokat.

mi a guava fa élettartama?

Guava fák Gyorsan növekszik a és a gyümölcs 2-4 évig a vetőmagtól. 30-40 évig élnek, de a termelékenység a 15. év után csökken.

Mikor kell megcsinálnom a guava fát?

Guava Tree metszés A -t télen vagy kora tavasszal kell elvégezni. A beteg ágak és szopók lehet eltávolítani bármikor. A kereskedelmi termelők súlyos és ldquo; növényi kerékpározás és rdquo; metszés a késleltetéshez, amely az egyes fákra termesztett a következő szezonban.

guava roots invazív?

NEM invazív : Tropical Guava Roots nagyon kompakt marad az általam látott.

milyen mély a guava fa gyökerei?

Guava Trees képes az gyökér sikeresen sokféle talajban. A Florida Egyetem szerint az Guava fák tenyésztettek a dugványokból, egy közös termesztési módszert, vegyen be gyökér NO mélyebb -t, mint 18 hüvelyk a talaj felszínéről. Másodlagos hajtások, az Root szopóknak gyakran növekszik a -től az gyökerei közelében a törzs közelében.

Mi a legjobb műtrágya a Guava Tree számára?


A Guava Tree műtrágya rendszeres alkalmazásai szükségesek ahhoz, hogy lépést tartsunk ezzel a gyorsan növekvő üzemhez annak érdekében, hogy biztosítsák az termelési termelési -ot a bőséges, kiváló minőségű virágok és gyümölcsök. A Guava Trágya 6-6-6-2 ( Nitrogén & Ndash; foszfor & Ndash; kálium & NDash; magnézium ) aránya ajánlott.

Hogyan vigyázol egy guava fáról?

Guava Tree gondozása. Ha elég szerencsés ahhoz, hogy olyan régióban élhessen, ahol Guava növények Növekszik a -n kívül, az fát a -nek jól leeresztett talajba kell ültetni, ahol a gyökerei terjednek. Terítsd meg az növekvő Guavas -t mindenkinek-tól két hónapig, míg Young, majd évente három-négyszer, mint az fa Matures.

Milyen évszakban vannak Guavas a szezonban?

Nem tekintheti meg az Guavas -t, hogy téli gyümölcs legyen, de találja meg újra. Ez a trópusi ékszer hosszú, luxus szezonban van, amely novemberben indul, és áprilisig tart. Míg az Guavas őshonos Mexikó és Közép- és Dél-Amerikában, szerencsére számunkra, széles körben termesztik a nyugati parton és Floridában.

guava egy fa vagy cserje?

Guava. Guava, ( Psidium Guajava ), a Myrtaceae család kis trópusi fa vagy cserje, az ehető gyümölcsökért termesztett. A Guava fák trópusi Amerikában vannak, és világszerte trópusi és szubtrópusi területeken termesztik.

do guava fák elveszítik a levelüket?

Guavas magas a C-vitaminban. Az fák adnak jó árnyékot, mert az do nem elveszíti a leveleit télen. Az ültetés után 2 évvel gyümölcsöt adnak, ha elegendő vizet adnak.

a Guava Tree Self Pollinating?


Guajava elsősorban önálló -fruitful, bár egyes törzsek úgy tűnik, hogy még több gyümölcsöt, amikor a határokon megporzott másik fajta. Az Guavas az egész évben virágzik az enyhe téli területeken, de a legnehezebb virágzás a tavaszi meleg időjárás kialakulásával történik. Az Guavas főpollinátora a HoneyBee.

guava egy taproot?

Guava egy gyorsan növekvő örökzöld cserje vagy kis fa, amely 3-10 m magasságig terjedhet. Van egy sekély gyökérrendszer. Guava alacsony dörzsölő ágakat termel az alapból és a szopókból a gyökerekből.

guava túlélni télen?

védelmében trópusi kert növények és fák, mint például egy guava fa, ellen téli hideg elengedhetetlen még enyhe éghajlaton. A trópusi Guava (Psidium Guajava) nem tolerálja a fagyot, haldoklik vissza a gyökerekhez 24 fok alatt a Fahrenheit alatt.

miért a levelek a guava fa eszterik a sárga?

A legtöbb növény a Sárga -t a stressz és az ndash jele jele; Ha az időjárás kivételesen meleg vagy hűvös, vagy nedves vagy száraz, ez lehet a bűnös. Van egy esély arra is, hogy az sárguló levelek a fonálféreg tünete. Számos fonálféreg van, amely támadja az Guava Tree gyökereit.

hol nőnek a Guavas?

Guava (/ & # 712, GW? & # 720; V? /) Egy közös trópusi gyümölcs, amelyet számos trópusi és szubtrópusi régióban termesztenek. A Psidium Guajava (Common Guava, Lemon Guava) egy kis fa a Myrtle Family (Myrtaceae), Mexikó, Közép-Amerika , a Karib-tenger és az Észak-Dél-Amerika .

Miért nem termel gyümölcsöt?


Guava Tree -es gyümölcs nélkül lehet a beporzási probléma eredménye is. Az Apple Guava , a Pisidium Guajava-nak szüksége lesz egy partnerre, hogy átfedje a beporzatokat, vagy szüksége lesz néhány segítségre a kézbepményezés formájában. Ananász Guava , Feijoa Sellowiana, nagyobb valószínűséggel viseli az gyümölcs -t, amikor kézbesültek.

Hogyan akadályozza meg a Guava Fruit Worms?

Egy műanyag tartályt használhat a fedelet lyukakkal, mint a legyek. Öntsünk egy almabor ecetet vagy fehérborecetet (kb. 2 hüvelyk) keverjük össze két csepp uncented edény mosófolyadékot. A legyeket vonzza, és megfullad. Állítsa be a csapdát a fa közelében.

Mi a Guava Tree használata?

A gyümölcsöt általában frissen fogyasztják, vagy italokba, dzsemekké és más ételeket készítenek. A gyümölcs, a levél és a gyümölcslé a gyógyszerként használt. Az emberek az Guava gyümölcsét szájon át sok körülmények között, beleértve a kolikát, a magas vérnyomást, a hasmenést, a cukorbetegséget, a köhögést és a rákot.