Milyen színű tető van a cédrárosokkal?

szürke, mindig népszerű választás a fő külső Color -hez, párosítva két árnyalatú zöld, a természet alapú, mégis kifinomult színes -séma. A Taupe, a Tan és a bézs minden klasszikus színek páros az Cedar -vel. Ez a taupe, bézs és barna érezze magát otthon egy idős cédrus tető alatt.Hasonlóképpen megkérdezheted, milyen színes tető néz ki a legjobban a cédrárosokkal?

Cedar zsindelyek meleg, természetes Look egy otthoni és Look Meglepő módon különböző színekben . Egy egyszerű szürke tető stílus Cedar Siding míg a Föld-tónusú tetőfedés Anyagok kiegészítik a vöröses fa színeket .

Másodszor, mi a legjobb szín a tető zsindelyekhez? Például egy sötét szürke vagy fekete tető néz ki egy szürke vagy kék házban, míg a barna, krém vagy sárgásbarna színű házat jobban megfelelnek barna zsindely vagy vegyesen krém és barna.

A fenti mellett, milyen színsárnyal jár a viharvert fa zsindelyekkel?

zsindely színek a viharvert fa vagy log házak közé tartozik barna , zöld , fekete, szürke. Tekintsünk egy zsindelyt egy nagy felbontású profillal, hogy utánozzák a természetes fa rázkódását.

Milyen színárnyalattal megy barna tetővel?

Ha ez a tetőszín, a barna és a sárga a színsémában van. A barna tetők jól működnek: meleg kő színek és ndash; Krémek, Tans , Browns, Narancs és Yellows. A legtöbb tégla színe & ndash; Vörösek, narancsok, sárgák és barna.

lesz egy fekete tető, hogy a ház melegebb legyen?

1. Black és Sötét színes tetők . Általánosságban elmondható, hogy Sötét -Colored tetőfedő anyag -es elnyeli a hőt, és az -ház tetejét és / vagy az House tetejét melegebbé teszi, mint egy könnyebb színű anyag. Azonban az -es anyag típusa a -nek köszönhetően hatalmas (lásd alább.)

Milyen színű tető a legtöbb energiahatékony?

Slate és agyagcserép
A könnyebb az szín , annál jobb az energiahatékonyság . Amint azt fentebb említettük, az agyag összetörhet a hailstormokban, így a meleg éghajlaton jobban használják. A pala keményebb anyag, és bármilyen éghajlaton használható.

A tető zsindelyek színe különbséget tesz?

Shingles az összes színek a Nap sugarai szegény fényvisszaverők. Ezért az zsindely befolyásolja a megfékezést, valamint az energiahatékonyságot. Mivel a fekete vagy sötét színes zsindelyek felszívják a több hőt, az öltöny tetők a hidegebb éghajlaton jobb. A hó gyorsabban megolvasztja ezeket az tetőket, mint a fehér vagy világos színes zsindelyek .

Milyen színű ház megy egy fekete tetővel?

Szürke tetők jól működnek:
  • Cool Stone Color & # 8211; Off-fehérek, szürke, blues, szürke-zöldek, lila.
  • legtöbb tégla színe & # 8211; Vörösek, narancsok, sárgák.
  • vágott színek, amelyek fehér, sötétszürke vagy fekete (nem bézs).
  • friss, nem pedig elnémított színek.
  • hűvös targonca színek, mint például fehérek, szürke, blues és pasztell vagy élénkebb színek.

Milyen színű tető a legjobb a szürke házban?


Koordináta ipari és redőnyök
House Siding Color: Legjobb tetőszínek:
fehér barna, fekete, zöld, szürke, kék, piros
Gray fekete, sötét szürke, sötétkék, sötétzöld, fehér
Bézs / Tan barna, fekete, sötétzöld, sötétkék
Brown zöld, fekete, kék, szén és barnák, amelyek könnyebbek, vagy Sötétebb

egy sötét vagy könnyű tető jobb?

Sötét tető hozza a kívánt hőt a naptól, mint egy könnyű tető . Ez a funkció teszi az Sötéttetők előnyösek a hidegebb éghajlaton, hosszú télen és rövid nyarakon.

egy fekete tető jó ötlet?

Sötétebb tetővel , lehet, hogy több hőségben fogadja, így a légkondicionáló hosszabb és nehezebb futás. Mindez enyhíthető a megfelelő szellőzéssel és szigeteléssel a tetőtérben, ezért ne írjon le az sötét tetőt teljesen & ndash; Ezek energiatakarékos is lehetnek!

Hogyan illeszkedik a tetőcsomagok?

Hogyan illeszkedhet az új zsindelyek meglévő
  1. segítségével az extra zsindelyeket. A tetőed valószínűleg olyan extra zsindelyekkel jár, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy helyettesítsék a zsindelyeket, amelyek sérültek.
  2. mozog a zsindelyek kevésbé látható helyekre.
  3. zsindelyek nem fognak elhalványulni, hogyan akarod őket.
  4. megfontolja őket.
  5. konzultál egy tetőjavító szakemberrel.

Mi a legnépszerűbb Timberline zsindely színe?

Timberline Tetőfedés zsindely színek . Az legnépszerűbb Timberline színek semleges tónusok szürke. Egy egyedülálló tetőfedési megjelenés esetén próbáljon meg valami merész, mint a Biscayne kék vagy Hunter Green. Timberline American Harvest Shingles a legújabb Color opciók a GAF-tól.

Milyen színű a timbervonal viharvert fa?


Műszaki adatok
Coverage terület Mérési egység négyzetméter
lefedettségi terület csomagolásonként 33.33
típus Építészeti
Szín / Finish Család BROWN

Milyen színű az időjárás fa?

Weathered Wood. A Weathered Wood egy közepes, semleges, barna cukor bézs egy mézeskalács teljes. Ez egy tökéletes festék színe az otthonában lévő helyek számára.

Milyen színűek a driftwood zsindelyek?

Műszaki adatok
Fedélzeti terület csomagolásonként 32,8
Szín / Finish Család Barna
Típus Építészeti
CA rezidensek: Prop 65 FIGYELMEZTETÉS (S) Igen

Hogyan választja Vinyl Siding színt?

Ha az kiválasztja a -t az vinil-ipari színek -nek, általában egy kicsit többnek kell lennie a szürke vagy a barna oldalra, hogy megfelelő legyen. Bold, un-noned színek hajlamosak úgy néz ki, mint a primer színek (Gondolj színező ceruzák), vagy akár a garish oldalon.

milyen színű zsindely a leghosszabb?

Light zsindely színek A kimutatták, hogy az alsó padlási hőmérsékletet kimutatták, de ez azt jelenti, hogy ez azt jelenti, hogy az zsindelyek az az hosszabb -nél hosszabb, mint a sötét zsindelyek problémás.

Hogyan lehet az időjárás fából készült zsindelyek?


töltse ki a permetezőt kb. 1 gallon vízzel, majd öntsön körülbelül 1 lb-ot. A keveréket néhány percig keverjük össze, amíg a szódabikarbóna teljesen fel nem oldódik. Spray az összes Wood Siding és zsindely otthonában a szódabarbó-keverék liberális bevonásával.

Milyen színű fémtetőt kell kapnom?

energiahatékonyság
Egy ilyen tető lehet ésszerűen várhatóan mintegy 50-60 fokos hűtő, mint egy sötét Color aszfalt zsindely tető . A legjobb, hogy válasszon egy világos színű fém , mint a fehér, világos bronz, bézs, barack, világos zöld vagy kék, ha él a régióban, amely sok a napsütés, és a melegebb éghajlatra.

Milyen színsárga megy barna téglával?

barna tégla , próbáljon kék-szürke Siding -t. Ha igazán merész, akkor menjen el a bátrabb színek mint royal kék vagy zöld Kelly, hogy hozzon létre egy igazán szemet gyönyörködtető párosítás az tégla homlokzata.