Milyen magasnak kell lennie a ruhadarabok?

Dresser Lamps az Dresser magasságától függ. Ha az Dresser több mint 40 hüvelyk magas , válasszon ki egy 24 hüvelykes lámpa vagy Rövidebb. Ha az Dresser 30 hüvelyk magas , akkor az lámpa -nek körülbelül 32 hüvelyk lehet magasságban .Ismerje meg, hogy mi a legjobb magassága az ágyas asztali lámpához?

tábláknak nem kell azonosak, de a magasságuk két hüvelyken belül meg kell találnia egymást. Az ágyas lámpák édes foltja a 24-27 hüvelyk magas. & ldquo; Nem akarsz egy kis lámpát egy Big táblázatban vagy egy kis asztal , egy tornyos lámpa , & rdquo; mondja Griffin.

Ezt követően kérdés az, hogy milyen magasnak kell lennie a büfé lámpáim? büfé lámpák (néha konzol lámpák , vagy gyertyatartó lámpák ) vannak fény lámpatestek, amelyek magas . Általában 32-36 hüvelyk magasra állnak, ami a bázisuktól az -ig terjedő mérés az árnyalatába, vagy a B 5-ös tetejére, ha A lámpa van.

Hasonlóképpen, milyen magasra kell hasonlítani a hálószobát a fejléccel?

Ha kopjafa egy pár centi magas, az lámpa magassága lehet 2X nagyobb, ha ez egy emeleti lámpa vagy azonos magasság , ha ez egy asztal lámpa . Tehát ha az fejboltja 13 hüvelyk magas, az lámpája 26 hüvelyk magas .

kell az ágyas asztalok magasabbak, mint az ágy?

Éjjeles asztalok A mindig ugyanolyan magasságú, mint a matrac. Bármi sokkal magasabb a vagy annál alacsonyabb, nem tűnik jobbra. Amikor mélységben van, nem akarsz semmi mélyebb -t, mint a körülbelül 24 cm. Bármi, amit nagyobb, mint a , ami kicsit kényelmetlen lehet, hogy bejusson és ki az -es -ből.

Milyen magasnak kell lennie a lámpa mellett a kanapé mellett?

Az olvasásra használt asztali lámpa esetében a lámpaernyő alja szem szintjén kell lennie a kanapén ülő személynek. Az oldalsó táblák jellemzően 25-30 hüvelyk magas, és a kanapé székhelye általában kb. 19 hüvelyk a padlóról - SOSO Fontolja meg ezeket a méréseket a lámpa kiválasztásakor.

milyen közel van az éjjeliszekrényednek az ágyadnak?

Ideális esetben az éjjeliszekrényén körül lesz a pontosan azonos magasságban a felső a matrac , így könnyedén hozzáférhet. Szabály: Tartsa az Éjszakai -t -ben -es skálán -vel a -vel. A átlagos Éjszakai 20 és Prime; X20 és Prime; amely a legtöbb ágynál működik .

lehet éjszakai lámpák magasabbak, mint a fejjel?

lámpák az éjjeli táblázatok például lehet egy nagyságrendje és ez arányos a magassága a mennyezet és a fejtámla vagy kezelésére az ágyon falon. Ha az éjjeliszekrénye 24 és rdquo; 30 és rdquo; A magas, lámpáknak legalább 27 és rdquo-nak kell lenniük; & ndash; 32 & rdquo; magas.

milyen közel van az ágyhoz, legyen egy éjjeliszekrény?

Mivel gyakran kötődik a matrac magasságához, nincs szabványos éjjeliszekrény Magasság. Általában könnyebb emelje fel a karját, mint az alacsonyabb őket, ha vannak ágyban . Ezzel szem előtt tartva a hüvelykujj szabálya az, hogy az éjjeliszekrény szintjét a matrac tetejével vagy két-hat hüvelyk magasabb.

Mi a szabványos magasság az éjjeliszekrényhez?


A legtöbb éjszaka elérhető a piacon 24 és 28 hüvelyk magas. Ez megfelel a leggyakoribb ágy magassága 25 hüvelyk a matractól a padlóig. Könnyű elérni az éjjeli lámpát, könyveket, italokat és ébresztőórát az asztal megvásárlásával, amely egy pár hüvelyk -t áll a matracmagasság felett.

kell egyeznie a lámpáknak?

Tippek és ötletek a nappali világításához
Table lámpák fontosak a feladat megvilágításának biztosításához. Ha nem szereted a dolgokat, hogy eléggé szimmetrikusak legyenek, akkor tökéletesen finom ahhoz, hogy megoszthassa egy párot, és különböző foltokban használja őket a szobában, és ha kevésbé húzódik együtt, úgy néz ki, hogy az lámpák .

Szüksége van két lámpára svédasztalos?

Tehát nincsenek merev szabályok, akkor egy vagy két lámpák a büfé és ez jól néz ki. I az büfé és az étkezőasztal számára világításra és tartozékokra vonatkozó ötleteket tartalmaz. Minden lenne lenyűgözőnek tűnik mindkét darabon! Ha szüksége van a segítségre, segítsen húzza a helyét együtt, próbáljon meg egy dekoratív átalakítást!

hány lámpát kell egy szobában?

Tehát, ha van egy 18 'hosszú szobája x 12' széles szobája szaporodik az 1.5 = 324 watt, azaz mennyi hatalomra van szükség ahhoz, hogy megfelelően megvilágítsa a helyiséget. Megoszthatja ezt a világítást egynél több forrásba. 2 lámpa @ 150 Watts mindegyik és 1 lámpa @ 60 Watt több, mint a megfelelő fény a szobában.

Hogyan választasz egy lámpát árnyékot?

A
  1. méret Az árnyék alja csak a lámpa kapcsolót kell lefednie, ezért győződjön meg róla, hogy megvásárolná a hárfát.
  2. Általában az árnyék magassága körülbelül 3/4 az alap magassága.
  3. az árnyék alja szélesebbnek kell lennie, mint a bázis legszélesebb része.

Mi a svédasztalos lámpa?


büfé lámpák (néha konzol lámpák , vagy gyertyatartó lámpák ) olyan világítótestek, amelyek magas. Általában 32-36 hüvelyk magasra állnak, ami a bázisuktól az árnyalatúra tetejére, vagy a lámpa van.

mi a legjobb fény az olvasásra?

Nem számít, hogy milyen személyes lámpatestet, szakértők azt mondják, hogy a halogén és a fluoreszkáló izzók általában egy jobb feladatot végeznek az olvasás olvasásának, mint a normál izzólámpák. Halogén izzók fehérebb fény azaz tökéletes az olvasás , és az éles fehér fény biztosítja a jó oldalon megvilágítás.

Hogyan méri a lámpa magasságát?

Először határozza meg a tökéletes magasság tartományt az lámpájához ; Üljön a hely mellett, ahol az lámpa . Mérés a felületről, amelyet az lámpa a szem szintjére helyez. Ez az Ön alapja mérése . Az árnyék átlagos Magasságának megkereséséhez osztja meg az alap mérést háromszor.

mit teszel egy éjszakai fiókba?

éjszakai fiókok szervezése
A legjobb fiókos -ot a leginkább használt dolgokra, például a tabletta töltőjét, a televíziótávolságot, a krémet, ajakbalzsamot, a szöveteket, az orrsprayot stb. Mentés az alsó fiókok tárolásra vagy használja őket, hogy tartsa a éjszakai felszerelés, beleértve a pizsamát, fej sál és az alvás maszkokat.

Hogyan választhatok egy éjjeliszekrényt?

Ideális esetben az éjjeliszekrényét még a matrac vagy az alvó felület tetején is szeretné, adjon vagy vegyen be néhány hüvelyket. Könnyen elérheti az ágyat. Mivel az átlagos matracmagasság 25 hüvelykes terv -re, válasszon egy éjszakai -t 24 és 28 hüvelyk magas.

Milyen magasnak kell lennie egy étkező büfé?


Azt is szeretné, hogy az büfé a tökéletes magasság legyen, így kényelmesen szolgálhat az ételtől a tetejéről. Gondolj a konyhai számláló standard magasságára, amely 36 hüvelyk. Ez csak a jobb Magasság az étkező Buffet . Azonban néhány büfé 34 hüvelyk és 38 hüvelyk magas .

Mit jelent az Accent Lighting?

Accent Lighting A egy adott területre vagy tárgyra fókuszál. Gyakran használják a művészet vagy más tárgyak kiemelésére. Az Accent Lights közös típusai közé tartoznak a fali kagylók, fényszórók, süllyesztett lámpák , Torch & Egrave; Re lámpák , vagy Világítás . Az Accent Lamp fényesebb fénye vizuális érdeklődést okoz a szobában.