Ki a New York Times sportszerkesztője?

Randal C. Archibold - Az New York Times .is megkérdezte, ki a New York Times jelenlegi szerkesztője?

James Bennet, a New York Times szerkesztői szerkesztője felelős a véleményosztályért. Felügyeli a szerkesztőségét és a betűket és az operációs szakaszokat. Mr. Bennet 2016 májusában szerkesztői szerkesztője lett.

is, mennyit tesz a New York Times szerkesztője? Hogyan működik a egy szerkesztő, hogy a az New York Times az Egyesült Államokban? Átlagos Az New York Times szerkesztő éves fizetés az Egyesült Államokban mintegy 114.168 dollár, amely 127% feletti a nemzeti átlagos .

Az is kérdés, hogy ki a New York Times közönsége?

Az New York Times célzott egy Urban közönség és míg egy helyi papír, az olvasók az egész országban és a világ minden táján. 2016-ban az New York Times 9,32 millió napi olvasó volt. A PEW-kutatás által kiadott jelentésben azoknak, akik rendszeresen olvasták az New York Times -t, kevesebb mint 30 éves kora.

Mi a New York Times e-mail címe?

levelezési címe az New York Times Company, 620 nyolcadik Avenue, New York , NY 10018.

Mi teszi a jó szerkesztőt?

Összefoglalva, az jó szerkesztő vagy egy vagy több a következők közül: Ez egy véleménykészítő, ez ellentétes szempontok vagy álláspontok közötti megbékás, a bizonyítékok és események elemzésében kiegyensúlyozott jelentése, manifeszt vagy más módon, a tolóerőben keresztez.

Hány éves Dean Baquet?

63 & nbsp; Évek (1956. szeptember 21.)

Hány író van a New York Times?

Az író szobája. A fényképek, a Családi Mementók és a mindennapi élet clamorja körül hét szerzők képesek pillantást vetni arra a terekre, ahol ők hoztak létre.

Ki a mara szürke?

Maralou Gray (1931. július 6-án született) egy amerikai film, televíziós és színházi színésznő, és egy operatikus lírai Coloratura Soprana énekes, amely az 1930-as évek végétől az 1960-as években aktív.

Hány ember írja a New York Times-t?


A New York Times
"Minden hír, amely alkalmas"
Cirkuláció 571.500 Naponta 1,087,500 naponta 2,900,000 digitális (május (vasárnap) ) / november (naponta) 2016 / (csak digitális) augusztus 2018)
ISSN 0362-4331 (nyomtatott) 1553-8095 (web)
OCLC szám 1645522
honlap www.nytimes.com NYTIMES3XBFGRAGH.ONION

Mi a New York Times címe?

A New York Times Building egy felhőkarcoló az 620 nyolcadik Avenue -nél, a Midtown Manhattan, New York City nyugati oldalán, amely 2007-ben fejeződött be. A főtisztje a New York Times Company, a New York Times, valamint a nemzetközi New York Times és más újságok.

, akik birtokolják az NY-t?

A New York Times Company
Teljes tőke $ 1.04 milliárd (2018)
Tulajdonos Sulzberger család (13%) Carlos Slim (17%)
Alkalmazottak száma 4,320 (2018)
honlap www.nytco.com

hol van NYTIMES?

New York City

Mi az NYTS?

Az NYT jelentése. NYT azt jelenti, hogy "nem az Ön típusa" vagy "New York Times", így most már tudod - NYT azt jelenti, hogy "nem az Ön típusát" vagy a "New York Times" - nem köszönöm nekünk. YW!

Ki a célközönség az időkre?


Times célközönség nagyrészt középosztály, a közel 6,3 millió az olvasók besorolt ​​ABC1 szerint NRS szociális osztályú rendszert.

a New York Times tudományos forrása?

A

újságok nem tudományos források , de néhányat sem lehet megfelelően népszerűnek tekinteni. De néhány újság, mint például a Wall Street Journal és az New York Times , kifejlesztett egy nemzeti vagy akár világos hírnevet az alaposság érdekében.

Ki a New York Times legnagyobb részvényese?

Top 10 Top 10 tulajdonos New York Times CO
Részvényt CCECE Részvények tulajdonában lévő
Jackson Square partnerek LLC 8.43% 13,922,765
A Vanguard Group, Inc. 8.40% 13,878,585
Blackrock Alap tanácsadók 7.39% 12,209,665
Darsana Tőke Partnerek LP 7,26% 12.000.000

Mennyi ideig tart a New York Times elolvasásához?

Mielőtt eljutnánk a szórakoztató dolgokhoz, az NYT stratégiai olvasásának -je az -nek minimum húsz percet vesz igénybe, és valószínűleg közelebb van negyven percig, amikor először indulsz. Ha szereted az -t, olvassa el a -et a történeteket, adj magadnak egy órát.

, aki megalapította a New York-i bejegyzést?

Alexander Hamilton

Mit jelent, hogy New York Times bestseller?


Minden szerző álma a slapping & ldquo; New York Times Legjobb eladó & Rdquo; a könyvükön. A kiadók számára az nagy expozíciót jelenti. A szerzők számára érvényesíti a népszerűségüket. Az olvasók számára az azt jelenti, hogy a , hogy a tudásban vannak.

nytimes demokratikus?

Az 1851-es alapítása óta az New York Times támogatta az Egyesült Államok elnöke számára az Egyesült Államok elnöke számára, de két elnökválasztás (1852 és 1856) a papír történelmében. Azóta támogatta az Demokratikus jelölt 26-szor, a republikánus hatszor (az utolsó, aki Dwight D.

Mi a városi közönség?

Az városi populáció sokszínű és értékes közönségből áll, amely ismert, hogy gazdag és jól tájékozott; A C-Suite döntéshozóktól a Tech-tudatossághoz, a trend-beállításhoz, fiatal szakemberektől, a vásárlóktól a csatlakoztatott befolyásolókig.