Mit jelent a kórházban?

Medical Definíció ND
ND : A Naturopathic Orvostudomány orvosának rövidítése; Természetes halál; Newcastle-betegség; Normál szállítás; Értesíthető betegség.Egyszerűen, mit jelent a kórházban?

Number Register ( U.R. vagy egység rekordszám) Nyilvános rekordja Victoria. Oakleigh District Community Hospital (Teremtő)

is tudják, mit jelent a Las orvosi értelemben? Las . Rövidítés: Laxatív visszaélés szindróma. Az élet attitűdje. Helyszíni kinevezés szolgáltatás, lásd ott.

Hasonlóképpen, mit jelent az fcf kórházban?

Ingyenes Cash Flow

Mi a kórház ur száma?

Az adott beteg egyedi azonosítója az egészségügyi nyilvántartáshoz. egy szervezeten belül. Megjegyzések: 1. A "Health Record " kifejezés magában foglalja az szám , az egészségügyi rekord szám , UR szám (elavult), klinikai rekord szám , ügyfél rekord szám és helyi rekord szám.

mi az ur jelentése?

UR : Korlátozott kategória (amelyben mindenki jön) OC: Open Kategória (amelyben mindenki jön) BC: Backward kategória (hátrafelé helyezhető) SC: ütemezett kaszt (visszafelé a kaszt)

mit jelent az urn szám?

egyedi hivatkozási szám

mit jelent az ur filmek?

Ha egy filmet nem nyújtottak be a minősítéshez, vagy az pedig a benyújtott film vádolási változata, a nem minősített (NR) vagy a nem minősített ( UR ) címkéket gyakran használják.

Hogyan generál egy orvosi rekordot?

Kórház Orvosi rekord száma
Record Az szám az beteg -hez, amelyet a kórház elismeri az irodát. Ha a kórház rendelkezik egy egységszámozási rendszerrel, az betegrekordok a azonosítását hordozzák. Ha a kórháznak sorszámozási rendszere van, egy új számot adnak ki a kórházba való belépéseken.

mi az egészségügyi rekord száma?


Meghatározás: Az orvosi rekordszám szervezet specifikus. Az számot -t a kórház egy beteg és akut orvosi története és gondozásának szisztematikus dokumentációja használja az egyes kórházi tartózkodás során. Ezt az információt nem továbbítják az Patient biztonsági adatbázisok (NPSD) hálózatához.

Melyek a kórház különböző egysége?

Néhány közös intenzív ellátó egység:
  • újszülött intenzív ellátóegységek (Nicus), amely az újszülött csecsemők számára gondoskodik.
  • Gyermekgyógyászati ​​egységek (Picus), amely gondoskodik a gyermekek számára.
  • Coronary Care és Cardiothoracic Egységek (CCUS / CTUS), amelyek gondoskodnak a szívrohamok vagy a szívműtétek kezelésére.

Mit jelent a fac-ben egy kórházban?

FAC . létesítmény. gyógyszer, Healthcare , Egészség.

Mi a teljes kórház teljes formája?

Értékelés: Kórház . A betegek otthona és az élet otthona. Orvosi.

Mit jelent az AKCS orvoshoz?

Advance Care Tervezés

mit jelent a la?


Meghatározás. LA . Los Angeles. LA . Louisiana (US postai rövidítés)

a kórházi szó rövidítése?

nope. A Webster szótárom szerint & ldquo; Kórház & Rdquo; nem egy rövidítés; A Latin Word hospitalia-ból származik. Mindig létrehozhat egy & ldquo; backrontym & rdquo; és találja meg az szavakat a -nek a & Ldquo; Define & Rdquo; Ez, mint például: H & mdash; Egészség. O & mdash; felügyeli.

Mi a La La jelentése?

Lalaland egy Colloquial kifejezés a "valósággal, a valósággal", általában a boldogság vagy a tudatlanság miatt. Ahogy La La Land, ez egy becenév Los Angeles, Kalifornia.

Mit jelent az SR az ápolási?

Lassú kiadás / tartós felszabadulás

mit csinál i & amp; R orvosi értelemben?

Mentális egészség, New York, gyógyszer . I & Amp; R . Számla és átvétel.

Mi a LOA az egészségügyi ellátásban?


beteg van elhelyezve a távollét ( LOA ) és a visszafogadás várható.A kórházak a pácienst egy LOA -re helyezhetik, amikor a visszafogadás várható, és a beteg nem igényel kórházi szintet az ideiglenes időszak alatt.

Mi a LAS teljes formája?

Las . Land, levegő és tenger.

mi a Lac teljes jelentése?

Mi a Lac teljes formája? Lac - a tényleges vezérlés vonala. Lac - a tényleges vezérlés vonala. Lac - elveszíti az összes kommunikációt.