Miért vannak a szakképzett auto technikusok nagy igényben?

Kék gallér Nincs több: szakképzett auto technikusok nagy igényben vannak . A szűk munkaerőpiac lehet Boon a Blue-Collar Munkavállalók számára: nagyobb valószínűséggel találja meg a jó fizető munkahelyeket és tapasztalja a gyors bérnövekedést. A technológia is átalakítja a kékgalléros munkahelyeket, így a fejlettebb készségek az Demand -ben.Ezért miért van az automatikus technikusok hiánya?

Kiegészítő okok Automotive Technikusok eltűnnek. A kevésbé lenyűgöző átlagos fizetés és drága eszközök nem az egyetlen tényező, amely hozzájárul az Technikushiányhoz, a -hez. A nemkívánatos megbélyegzés, az abszurd átalányösszegű fizetési rendszer, valamint a modern autók összetettsége mind hozzájárul.

Továbbá van-e magas a mechanika iránti igény? A jelenlegi Demand High és előnyös az Auto Mechanics számára. Auto Mechanics szükséges, mint valaha. A amerikai munkaügyi statisztikai Hivatal becslése szerint az ott a szükség van több mint 76 000 új Auto mechanikára a év 2026.

Hasonlóképpen megkérdezheti, mi az autóipar iránti igény Technikusok?

Automotive Service Technikusok és Mechanika

Tények: Automotive Service Technikusok és mechanika
On-the-job képzés rövid távú on-the-job képzés
a munkahelyek száma 2018 770100
Munka Outlook, 2018-28 -1% (kevés vagy nincs változás)
Foglalkoztatási Change, 2018-28 -6400

Mi a legmagasabb fizetési munka az autóiparban?

Magas fizető karrier az autóiparban

 • test és kapcsolódó javítóműszerek. A test javításra szakosodott munkavállalók az összes autójavító technikus legmagasabb fizetése, 2010-ben a Munkaügyi Statisztikai Hivatalból származó adatok.
 • Auto Racing. Az autóverseny egy különösen jövedelmező mező az autóiparban.
 • elektromos járművek.
 • követelések állításai.
 • értékesítési felügyelők.

autó test egy jó karrier?

Használja az Auto Body készségeket, hogy javítsa az autókat, mint egy hobbija
-nek, mindig jobban jutalmazza a munkát, függetlenül attól, hogy egy sérült spoiler vagy egy repedt autó test részét rögzíti-e. Mindazonáltal szükséged van a készségekre, hogy megfelelően elvégezzék a munkát. Auto Body szakértők továbbra is használhatják szakértelmüket a professzionális karrierjükön kívül.

mechanikus kék gallér?

technikusok általában a kereskedelmi iskolába, nem pedig főiskolába mennek, így ez valójában az a definíciós attribútum, amely "technikus" egy kék gallér munkáját teszi. Függetlenül attól, hogy ez egy tisztességes ítélet, egy másik kérdés, de egy széles körben tartott vélemény, amely valószínűleg nem változik. Általánosan elfogadott definíciók és hellip alapján; Igen.

Hogyan forgalmazzák a technikusokat?

Lapos árfolyam alatt, az márkakereskedés Service Osztály hozzárendeli a Standard "Book" Times -t a javítási és karbantartási munkákhoz. Technikusok szerezzen beállított összeget minden munkához, az óránkénti Pay alapján, függetlenül attól, hogy mennyi ideig tart, mint az - -nek az fizetett -t az -től a -ig terjedő időre.

mennyit csinálnak a BMW technikusok?

BMW Technikus : 2 év (kötelező). Átlagos fizetés: 28.00 és 40.00.

bármilyen mechanikus munka a BMW-en?


Nos, a rövid válasz: Igen, Ön Can Vegye az BMW -t bármely olyan mechanikus -re, amelyet a szervizre és az olajváltozásokra használsz. Most van egy A kicsit többet, mint csak, de mindegyikben nem kell, hogy soha ne menj vissza az BMW márkakereskedőhöz, ha nem akarod.
Az

az automatikus mechanikus jó munka a jövőben?

Job alacsony stresszszintvel, munka-magánélet egyensúly és szilárd kilátások, amelyek javulnak, előmozdítják és magasabb fizetést kapnak, sok munkavállaló boldoggá válna. Íme, hogy az Auto Mechanika Job elégedettsége a felfelé irányuló mobilitás, a stresszszint és a rugalmasság tekintetében minősül.

Mennyire fizeti a mechanikát?

A mechanika 10 százaléka évente 22,610 dollár alatt volt, míg a legjobb fizetett 10 százaléka évente több mint 65.430 dollárt kapott. A márkakereskedés Mechanikus fizetése átlagosan 45,470 dollár, ami jobb volt, mint az $ 39.880 átlagos bére, amely más javítási és karbantartási üzleteket kínál.

miért van szerelő rossz?

Sok Mechanika körül nehéz berendezések.Folyamatosan fel kell emelniük azokat az elemeket, amelyek idővel visszacsatolhatnak. Továbbá sok időt tölthetnek a hátán vagy a hátán. Mint Mechanics AGE lehet BE nehezebb bizonyos feladatokat.

érdemes szerelővé válni?

legtöbb ember, aki vált mechanika csinálni, mert ők már tudják az autók és talán van tapasztalatuk a saját. A Mechanic Mechanikus -lel válhat jól értéke a erőfeszítésénél, ha ragaszkodik hozzá, és jó pénzt csinálsz, de ha nem tervezed meg az életért, akkor csak ragaszkodj a saját autójavításához .

Mi az autómérnök?


Automobile Engineering , szintén az néven ismert Automotive Engineering , az jármű Design, Fejlesztési, Termelési és Biztonsági teszteléssel foglalkozó terület. Automobile mérnökök szorosan együttműködnek más mérnökökkel az autóipari technikai teljesítmény javítása, Jármű esztétika és autóipari szoftverek.

Mi a legjobb szakképzett kereskedelem, hogy bejusson?

23 Magas kifizető szakemberek Amerikában
 • Építőipari menedzser. Átlagos óránkénti fizetés & # 8212; $ 49.57.
 • forgó fúró üzemeltető az olaj- és gázipar számára. Átlagos óránkénti fizetés & # 8212, 27,28 $.
 • boilermaker. Átlagos óránkénti fizetés & # 8212; $ 30.41.
 • repülőgép-szerelő.
 • avionics technikus.
 • Pile-Driver operátor.
 • vízvezeték-szerelő, csőfegyverek vagy gőzfitter.
 • villanyszerelő.

Hogyan tanulhatok meg a mechanikát?

Tehát itt is élhetsz ezt a bőséges, hobo-esque életmódot.
 1. Vásároljon egy régi clunkert. Szeretnél összeomlási kurzust a Wrenchinben?
 2. Vásároljon egy eszközkészletet.
 3. nézd meg a youtubes-t.
 4. kapja meg a javítási kézikönyvet.
 5. kap a fórumokon.
 6. segít a barátaidnak vagy a családnak.
 7. Kérdezze meg az ügyintézőket az autóalkatrész-tárolásra.
 8. vegyen egy boltosztályt.
Az

szerelő stresszes?

Az irodai munkához képest az mechanikus karrier sokkal fizikailag igényesebb. A javítások befejezésekor a napodat a lábadra vagy kényelmetlen helyzetben tölted. Jellemzően rutinszerűen dolgozik olyan eszközökkel és zsíros autóalkatrészekkel, amelyek kényelmetlenek, és gyakran viselik a kezét és a karját.

Milyen készségeket kell szereznie?

Járműtechnikusok / mechanika szükséges:
 • A motoros technológia kiváló ismerete.
 • jó kommunikációs készségek.
 • képes meghallgatni és követni az utasításokat.
 • kiváló gyakorlati készségek.
 • a problémák megoldásának képessége.
 • hajlandó dolgozni egy csapat részeként.
 • képes hosszú ideig koncentrálni.

Mennyi ideig van az iskola a mechanikus?


Formaliskola
Képzési programok a közösségi főiskolákon és a technikai iskolákban jellemzően az elmúlt két évben, és az autóipari technológia vagy az autóipari javítás diplomájához vezet.

mechanikus szórakozás?

Ha van egy dolog, amelyre mindenki munkát keres egyet tud érteni, az a következő: Ez egy sokkal szórakoztató, hogy alkalmazott, mint hogy munkanélküli. Tehát ha az alkalmazottja szórakoztató (és akkor, ha a munkahely piacán van), akkor az mechanikus biztosan megadja a lehetőséget, hogy szórakoztató karrierje legyen.

hány órát csinál mechanikus munka?

40 óra